Behulpzame klantenservice, ruim aanbod met bijna elke film en serie die je kunt bedenken. Ook het tv aanbod is top en de prijs is heel schappelijk.
Nog altijd zeer tevreden met tv lux. Net moest ik mijn abonnement verlengen. Even app gestuurd en binnen 5 minuten weer beeld.
Werkt top en altijd vriendelijke klantenservice. Soms moet je even wachten maar niemand werkt 24/7 dus ik zeg neem het ook! Echt een aanrader!
Begin ging wat stroef , maar snel de problemen opgelost , goede klantenservice, snelle reacties. Voor mij tot nu toe de beste , de vorige provider had ik last van haperend en stilstaand beeld of he... Näytä lisää
Welke 24/7 service ?????
Om 17 uur gevraagd of ik kan testen en nu is het 21 en nog steeds geen antwoord. Dat is voor mij geen 24/7 service. Hier ga ik nooit een abonnement afsluiten. Nog geen reactie terug
Super slechte service
Super slechte service. We zijn een abonnement aangegaan voor 2 schermen. Dit heeft nooit gewerkt. Als we op 2 schermen tegelijk keken stoorde het beeld constant. Als we er van zeiden dan werd er gezegd dat het aan ons lag. Zelfs met een splinternieuwe tv exact hetzelfde probleem. We zouden 15 maanden abonnement krijgen nu na 12 maanden werkt niks meer. Alles netjes doorgestuurd wat er gevraagd werd en nu na 8 uur krijgen we geen antwoord meer en wordt niks opgelost. De 24/7 service is ook niet wat ze zeggen dus. Bij bepaalde zenders stotterend beeld en films die niet ondertiteld zijn of niet laden. We hebben nog recht op 3 maanden kijken maar van ellende toch maar naar een andere overgestapt
Super goed geholpen en snelle service
Super goed geholpen en snelle service. Het werkt perfect
Goede en snelle service
Tvlux
Ik had een probleem met mijn account. Binnen 5 min. opgelost.Prima service.
Vandaag een abbonement afgesloten super…
Vandaag een abbonement afgesloten super geholpen door het team en het was in minder dan 5 minuten geregeld alles werkt super.
Prima tv kijken via internet voor…
Prima tv kijken via internet voor weinig geld.
Erg goed geholpen met installeren.
Dikke oplichters
Dikke oplichters,
Niet goed geld terug menen ze niets van.
Ik ben niet tevreden over hun service, en heb binnen 14 dagen aangegeven dat ik mijn abonnement wou opzeggen.
Nou, ze bestaan ineens niet meer. Geen communicatie mogelijk. Trap er niet in en kijk verder.
Beste service
tvluxnl.com is voor ons een van de beste services die we al hadden, als er iets niet werkt, worden we snel geholpen ook in de nacht wat heel gek is. Top service!!
serverproblemen
Na serverproblemen redelijk snel opgelost. Ik kontent.
Ben zeer tevreden over tvLux veel goeie…
Ben zeer tevreden over tvLux veel goeie zenders en films als er problemen zijn worden ze netjes op gelost en vlug ben zeer tevreden
Ik ben erg tevreden zogoed als geen…
Ik ben erg tevreden zogoed als geen storing beeld en geluid zeer goed
En als er wat is zoals :ik hed een nieuwe tv gekocht en de iboplayer app is dan een ander Macadres en zo hebben hem gewoon weer geactiveerd. Echt toppers
Een aanrader. Gr ronald
Uitstekende kwaliteit en zeer…
Uitstekende kwaliteit en zeer vriendelijke helpcentrum die snel een oplossing vinden voor alle vragen
Een aanrader werkt uitstekend
Een aanrader werkt uitstekend
Goede service als er wat is
Zeer goede service
Zeer goede service, storing gehad dat kwam dat ze bezig waren de server te updaten, ben snel geholpen, en alles werkt weer als vanouds
Goed geholpen en probleem gauw opgelost
Really really good
Really really good. The support is also perfect. I can recommend it to everyone.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.