Turtle Nordic Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Bestilling,betaling og levering fungerte "hur bra som helst". I mitt tilfelle (VW caddy fixt). så var begge profilene like lange, men i virkeligheten så er det forreste spennet 2-3 cm bredere. Dette... Näytä lisää

Prøvde å handle via nettsiden tidligere, men de hadde noen problemer med siden, fikkk derfor ikke bestilt og bestilte derfor på Skruvat. Skruvat sendte aldri varen i løpet av 1,5 uke. Valgte derfor å... Näytä lisää

Vi bestilte takstativ, rask levering og stativet fungerer som det skal. Men pakken var dessverre veldig dårlig pakket. Både eskene til de to takstativene og esken som disse to eskene lå i var ikke for... Näytä lisää

Hurtig levering , og god informasjon når jeg ringte dem om tekniske spørsmål. Stativet og skiholderen har meget god kvalitet og finish. Fult på høyde med andre merker til nesten dobbel pris. Veldig... Näytä lisää

1. Autotarvikkeet

Tietoja yrityksestä Turtle Nordic

Turtle Nordic tilbyr takstativ av førsteklasses kvalitet med egen import for direkte levering fra vårt lager i Örebro. Turtle Nordic selger også sykkelstativer og annet tilbehør som letter reisen og transporten av ski, sykler og alt annet du vil ha med deg på reisen.

Turtle Nordic med base i Örebro, Sverige.

Vi ønsker at du som kunde skal føle at du kan gjøre et trygt kjøp av takstativ og tilbehør, og vi gir derfor 30 dagers åpent kjøp på alle lagerførte og ubrukte varer.

Les mer om Turtle Nordic her...

Erinomainen

Kaikki arvostelut

45 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lett å montere

Lett å montere. Kvalitet etter pris. Eneste minus er at ordrebekreftelsen ikke er så lett å se på mail da den ikke har Turtle som avsender. Ville fikset dette!

30. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Turtle Nordic

Tack för det fina betyget och tack för inputen gällande orderbekräftelse.

Rask levering

Rask levering, enkel å montere, ett veldig bra produkt.

1. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Turtle Nordic

Tack så mycket för omdömet!

Ikke fått prøvd den på enda, pga skade

Ikke fått prøvd den på enda, da 2 av 4 låsekasser var ødelagt. Håper å få nye deler, så jeg kan vurdere bruken av de også😅

10. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Turtle Nordic

Jag beklagar att låsen är defekta. Det är ett ovanligt problem som tyvärr dyker upp ibland. Vi skickar ut 4 stycken nya lock till dig, detta för att du ska kunna använda samma nyckel till alla dina lock.

Bestiller takstativ og skiholdere som…

Bestiller takstativ og skiholdere som skal passe bilen så jeg hadde det til påske. Så passer ikke takstativer sammen med skiholderen. Elendig

5. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Turtle Nordic

Om du monterar skiholderen på takstativet med de medföljande T-spårsbultarna så kommer det att fungera utmärkt. Kontakta oss gärna per telefon +4619227237 så hjälper vi dig gärna.

God service.

Veldig fort svar på telefon. Kjapp levering etter at jeg bestilte. Produktet ser bra ut.

5. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Turtle Nordic

Tack så mycket för ditt betyg!

Kvaliteten på plasten på skiholderene…

Kvaliteten på plasten på skiholderene kunne vært hakke bedre... og låsene kunne vært av litt bedre kvalitet. Ellers helt topp!

4. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Turtle Nordic

Tack för din input. Vi tar till oss av denna och ser hur vi kan förbättra vår produkt.

3 feil med takstativet.

1. Bolten til takfeste var for kort 8×40, måtte bruke 8×46 mm.
2. Bolten 6×25 mm for kort, brukte 6×30.
3. Takstativene for lange, måtte kappe og bore nye hull.

1. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Turtle Nordic

Det låter inget bra med dessa tre fel. Det hade varit riktigt bra om du hörde av dig till oss så att vi får en chans att rätta till de ev. felen. Tack för att du du tog dig tid att lämna recension.

God kvalitet å god passform

Føles som det er god kvalitet.
Ikke noe vissling ved kjøring, ikke noen ulyder ellers heller forsåvidt.
2 par langrennsski og 1 par slalomomski + staver fungerte helt knall å masse plass igjen 👍🏻😊
Anbefales!!

10. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Turtle Nordic

Tusen takk for din fine anmeldelse og vurdering.

Vanskelig å justere bar

Én av barene kunne ikke justeres til riktig lengde i forhold til takskinne der vi ønsket å montere bar’en. Det bør angis anbefalt avstand mellom bar’ene. Bil: Volkswagen ID 4

26. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Turtle Nordic

Takk for din vurdering og innspill. Du er velkommen til å kontakte oss på support@turtlenordic.com hvis vi kan hjelpe deg.