TurboTheorie.nl - Theoriecursus in 1 dag Arvostelua 867

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Echt een superleuke en leerzame theoriedag gehad in Zwolle van Martijn. Ben ook geslaagd met maar 3 foutjes. En dat terwijl ik echt heel erg zenuwachtig was vanochtend. Zeker aan te raden!

Saanut 5/5 tähteä

Zelf meerdere keren geprobeerd theorie te halen. Niet gelukt. Nou bij turbotheorie wat mij vaker geadviseerd was, wel geslaagd! Super leuke, vriendelijke kerel en erg duidelijk in de uitleg. Fijn gevo... Näytä lisää

1. Autokoulut

Yrityksen kirjoittama

Turbotheorie.nl verzorgt zowel fysieke als online theoriecursussen voor de auto, motor en brommer. Door onze unieke lesmethode zijn wij hét vertrouwde adres waar leerlingen al jaren naar toe komen! Door onze leuke, begrijpelijke lessen en de kracht van herhaling zorgen wij ervoor dat jij alle kennis bezit en de stof echt begrijpt! Met onze groeiende expertise bewijzen wij keer op keer dat onze aanpak werkt. Sinds 2011 hebben wij al meer dan 120.000 cursisten geholpen met het behalen van hun theorie!

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 64 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Geslaagd met 0 fouten!

Geslaagd met 0 fouten! Werkt perfect! De filmpjes online zijn al ruim voldoende! Je moet ze wel echt allemaal hebben gezien en dan als kers op de taart nog super goeie uitleg van Dogan op de dag zelf! Het doet precies wat het moet doen!

15. huhtikuuta 2026

Dagcursus + theorie examen

Vandaag mijn dagcursus gehad bij turbotheorie. Het was een fijne ervaring. Het werd goed en duidelijk uitgelegd met ezelsbruggetjes. Tussen pauzes van 10 minuutjes dit was erg fijn. Daarna me theorie examen gehad, hier ben ik voor geslaagd. Ik raad Turbotheorie heel erg aan voor andere mensen!

16. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben in één keer geslaagd voor mijn…

Ik ben in één keer geslaagd voor mijn motor theorie dankzij TurboTheorie.nl! 🙌

De cursus was duidelijk, snel en super goed uitgelegd. Alles werd op een fijne en begrijpelijke manier behandeld, waardoor ik het echt goed kon onthouden. Wat ik vooral fijn vond, is dat je precies leert wat je moet weten om te slagen — geen onnodige informatie, gewoon to the point.

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik het zo snel zou halen, maar dankzij deze cursus ging ik met vertrouwen het examen in en ben ik direct geslaagd!

Echt een aanrader voor iedereen die snel en effectief zijn theorie wil halen. Dankjewel TurboTheorie! 🏍️ 💨

15. huhtikuuta 2026

Geslaagde dag

Na aanmelding de online lesstof bekeken en oefen vragen gemaakt. Cursusdag was duidelijk en goed te volgen. Voldoende gelegenheid om vragen te stellen en kregen goed antwoord. Leuke docent, kortom met deze cursus heb ik het examen positief afgerond! Helemaal top!

10. marraskuuta 2025

Topp

Alles wat op mijn examen kwam is goed uitgebreid besproken op de theoriecursus

14. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Mijn man met zijn vriend hebben samen…

Mijn man met zijn vriend hebben samen tot in de treuren de oefen examens geleerd. Elke keer geslaagd. Helaas vonden hun dat de vragen op het cbr niet overeenkomen met wat hun leren bij de oefenexamens. En beide meerdere keren gezakt, met zeker 4 a 5 fouten teveel. En nu weer na het zakken zitten ze weer met zijn tweeën de oefen examens te doen en hebben beide geen fouten en slagen... hoe dan?

14. huhtikuuta 2026

Geslaagd

Zoonlief geslaagd meteen de eerste keer voor zijn theorie examen mede dankzij de geweldige uitleg en instructie van Turbo theorie. Turbo theorie bedankt! Ik kan het iedereen aanraden.

10. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin