Saanut 1/5 tähteä

Pas geleden 2 passieflora planten gekocht in Wilp.. bleken besmet te zijn met trips. heb nu zowel in huis als tuin een plaag van trips vliegjes. begon er over tegen de vrouw bij de kassa, die heeft ha... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik kocht gisteren (9 januari) een Philodendron Xanadu en een pot. Ik werd perfect geholpen door een man bij de inpotbalie. Hij dekte de hele plant nog af met folie tegen de kou. Deze klantvriendelij... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Verse bloemen zijn oude bloemen. Je kunt geen losse bloemen meer kopen. Alleen maar kant en klare bossen . De afdeling staat vol.met kunstbloemen afschuwelijk. Andere bloemisten gaan dagelijks of om... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vandaag langs bij klantenservice, een week of drie geleden daar vijf goudvissen gekocht, bij de andere goudvissen in de vijver gedaan die ik al jaren heb. Kan niet bewijzen dat het aan de goudvis... Näytä lisää

1. Puutarhamyymälä
  2. Kukkatori
  3. Taimitarha

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bekijk hier het assortiment tuin en terras, tuingereedschap, wooninspiratie, bloemen en tuinonderhoud

1,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,8

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Schandalig om zulke oude bloemen te verkopen. Nooit meer Tuinland.

Verse bloemen zijn oude bloemen.
Je kunt geen losse bloemen meer kopen. Alleen maar kant en klare bossen . De afdeling staat vol.met kunstbloemen afschuwelijk. Andere bloemisten gaan dagelijks of om de dag naar de veiling. Tuinland laat maar 2 keer per week bloemen komen. Oude meug. Zondagochtend gekocht. Maandagochtend kon ik ze weggooien. En dit alles omdat ze geen personeel kunnen krijgen.

1. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

2 dezelfde vesten op verschillende…

2 dezelfde vesten op verschillende momenten gekocht. Alle 2 hetzelfde probleem op dezelfde plek gaat de rits stuk. Bij de eerste dacht ik jammer, nu bij de 2e ook, dus terug kijken of men een oplossing heeft.(volgens mij is het een structureel probleem)
Maar zonder bon wil men niets voor je doen, geen empathie totaal niet oplossingsgericht.

1. toukokuuta 2023

Ontzettend slechte bloemen bijTuinland

Boeket bloemen gegeven aan mijn dochter op 22-02-2023al na 5 dagen verwelkt, terwijl boeketten van andere bloemisten na 1,5 week nog steeds goed.
Ik kreeg van mijn man woensdag jl ook boeket van Tuinland, ook erg slecht terwijl ik de rozen schuin heb afgesneden. Rozen gaan al verwelken en gerbera"s laten blaadjes al vallen. Het viel me ook op dat er erg veel takken in het boeket zitten. Het waren dure boeketten. Helaas geen kassabon meer van de aankopen.

4. maaliskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Tuinland komt levering niet na…

Tuinland komt beloftes rondom levering niet na.
Ik heb in februari een tuinkas besteld en betaald. Levertijd zou 10-15 weken zijn. Nu na 17 weken heb ik de kas nog niet ontvangen.
Ten tijde van het bestellen was de klantenservice ontzettend vriendelijk en snel met reageren maar nu hoor ik niks meer. Ook geen reactie op mijn mail van vorige week.
Ik wou dat ik een ander bedrijf had gekozen.

13. kesäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Slechte kwaliteit bloemen en slechte klantenservice

Donderdag bloemen gehaald, zondag in de prullenbak. Maandag klantenservice gebeld, geen versgarantie of niets, ik zou ze wel niet goed schuin genoeg afgesneden hebben.

Slechte bloemen en slechte klantenservice. Dit is de 3e keer dat ik een slechte ervaring heb, vandaar ik ik de lezers nu toch maar even waarschuw.

27. joulukuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met dit bedrijf

Razendsnel bezorgd, fantastisch verpakt, en een prachtig plantje. Echt excellente kwaliteit. Ver boven verwachting, zeker gezien de prijs!

23. joulukuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Never received confirmation nor the order

I ordered a few plants from their website with a gift card and did not receive any sort of confirmation, although the money had been taken out of the gift card. I contacted their customer service email and was told they would send me a confirmation that day as the order went through. They never sent the confirmation so I emailed them again, no response. I have now emailed to ask for a refund and am awaiting their response. This is extremely unprofessional.

9. joulukuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Enorm tevreden,wat een service!

Enorm tevreden,wat een service.We hadden 2 stoelen en een parasol besteld voor het 50 jarige huwelijk van onze ouders. Het zou smiddags geleverd worden. Kwam smorgens, 4 stoelen ipv 2 en parasol was kapot. Na telefoontje en mailtje werd ik de volgende dag opgebeld dat er voor de parasol een nieuwe kwam, wij de stoelen allemaal(!) mochten houden en een dag later kwam er een mooie bos bloemen onze kant op, fantastische service, wij zijn zééér tevreden over deze winkel ( Tuinland Zwolle)

2. syyskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd en super service!

Loungeset gezien bij de Intratuin. Hadden 'm niet meer op voorraad en wisten niet of ze deze nog konden bestellen. Toen bij tuinland besteld en zou binnen 2 dagen geleverd worden. Ik had 2 dagen later gebeld met Iris en dit was nog niet doorgezet. Ze zou er alles aan doen om het snel te laten leveren. Diezelfde dag belde ze later in de middag terug dat ik de dag erna geleverd kreeg. Levering was super, mooi producten en hele dikke complimenten voor Iris die ik aan de telefoon heb gehad!

12. kesäkuuta 2021

Super service

Online kattebakgrind besteld, makkelijke webshop en betaling.
Ondanks de drukte bij de post snel geleverd en kattespeelgoed als cadeautje erbij. Super lief!

30. joulukuuta 2020

Sanicat

Donderdag besteld zaterdag al in huis. En met leuke kersthangers en iets voor de kat!
Leuk hoor de extra attenties erbij in.
We zijn er blij mee.

21. marraskuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Kom je om 17:50 gehaast van je werk om…

Kom je om 17:50 gehaast van je werk om nog snel even een bloemetje te kopen mag je niet meer naar binnen en zijn de deuren gesloten omdat ze om 18:00 gaan sluiten. vertelde de persoon die de winkelwagentjes reinigt dat het nog geen 18:00 uur is.
Heb hem verteld NOOIT meer naar deze winkel te komen omdat ze zeer klantvriendelijk zijn. Gelukkig was het donderdag heb in de stad gelukkig nog wel een bloemetje kunnen kopen omdat het koopavond is.
Weer een klant en vrienden minder om bootschappen te doen bij Tuinland Groningen.

15. kesäkuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs en snelle levering

Een grasmaaier van Gardena besteld. Om een of andere reden was het goedkoper dan bij andere winkels, terwijl het niet in de aanbieding was. De grasmaaier werd ook nog eens snel geleverd. Dus ik ben helemaal tevreden. Aanrader dus!

23. toukokuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin