Tuinkussenstore Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Kussens besteld voor onze tuinstoelen. Kleur was heel waarheidsgetrouw weergegeven en kwaliteit is zeker in orde. Bestelling liet iets langer op zich wachten dan gehoopt, maar is wel correct toegekome... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Tuinkussensets voor 2 rieten stoelen besteld en er werd maar een set geleverd. Contact gezocht met de klantenservice en een hele vreemde mail terug gekregen dat de kussens los geprijsd zijn en... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

We hebben de kussens op 9 juni besteld, het duurde iets langer dan verwacht maar we zijn prima geïnformeerd over de levering en hebben de kussens in prima staat ontvangen. Prachtig product, netjes ver... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben 2 parasolhoezen Madison besteld. Wij kenden het merk Madison, heel de tuin straalt Madison uit, van kussens voor tuinstoelen tot kussens voor ligbedden. Prachtige kwaliteit. Na een 6-tal j... Näytä lisää

1. Puutarha
  2. Ulkokalusteet

Tietoja yrityksestä Tuinkussenstore

Yrityksen kirjoittama

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Bij Tuinkussenstore.nl vindt u één van de grootste collecties tuinkussens van Nederland. Van hoge en lage rugkussens tot zitkussens in alle gangbare maten – wij hebben het allemaal. Ook voor loungekussens, tuinbankkussens, ligbedkussens, lendekussens en sierkussens bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Ga naar Tuinkussenstore.nl

Kaikki arvostelut

69 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima bedrijf, klantgericht.

Prima en duidelijke website, bestellen gaat soepel en ook het bezorgen gaat snel en probleemloos. Track and trace werkt slecht, maar dat is een probleem van het koeriersbedrijf. Duidelijke informatie over eventueel retour zenden. We zijn zeer tevreden.

19. elokuuta 2024

Snel geleverd

De producten zijn snel geleverd. Heel tevreden over de dienstverlening en de geleverde producten,

1. elokuuta 2024

Geweldige service

Het bed op zondag besteld. Zelf konden we de dag aangeven wanneer het bezorgd kon worden. Dinsdag had onze voorkeur. In de ochtend werden we gebeld door de vervoerder dat hij er met 20 min zou zijn. En dit klopte ook. Het pakket is netjes bezorgd. En sindsdien heerlijk genieten van dit geweldige tuinbed.

30. heinäkuuta 2024

Wat een dramatische klantenservice

Wat een dramatische klantenservice. Ik ben sinds 2 Juli aan het e-mailen over een klacht en telkens krijg ik een antwoord dat het is doorgestuurd. We zijn al bijna een maand verder en tot op heden ben ik nog niks opgeschoten.

31. heinäkuuta 2024

Beste Rudy,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u nog geen duidelijke reactie heeft gekregen, excuses hiervoor. Dit zou niet zo lang moeten duren. Kunt u ons nogmaals een mail sturen met uw bestelnummer, dan zullen wij het voor u oppakken.

Wanneer u nog vragen of onduidelijkheden heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Saanut 4/5 tähteä

Communicatie is belangrijk bij online aankopen

Ik kreeg het product niet onmiddellijk. Het was niet in voorraad. Ik kreeg wel een bericht om te melden dat de levering enige vertraging had. Hierbij werd de reden vermeld. Dat vond ik prettig.
Hierna volgde de levering toch nog binnen korte tijd. Ook hiervan werd ik tijdig op de hoogte gesteld.
Communicatie is dus prima!

1. heinäkuuta 2024

Oplichters

Oplichters, ik heb hier een schoenen voor €200 besteld. Was te groot ik heb hem geretourneerd en ik kreeg mijn geld niet terug.
Een jaar geleden en niks gehoord!!!

20. kesäkuuta 2024

Beste,

Bedankt voor uw review.

Wij gaan ervan uit in dit geval dat u een bestelling bij Sneakerdistrict heeft besteld. Zo niet, dan horen wij dit uiteraard graag en kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@etrias.nl.

Helaas is Sneaker District onlangs failliet gegaan, waardoor retourzendingen en terugbetalingen niet meer in behandeling worden genomen. De URL van Sneaker District is deze maand overgenomen door Etrias Lifestyle Stores, echter hebben wij helaas niet te maken met bestellingen uit het verleden. We vinden dit bijzonder spijtig en vervelend voor u, maar indien daar vragen over zijn kunt u terecht bij de curator.

Je kunt je claim indienen bij de curator op: https://www.claimsagent.nl/nl/Insolvencies/Details/24932De, instructies van de curator vind u via deze link.

Als u in de toekomst een bestelling wilt plaatsen bij Sneaker District, kun je dat vanaf deze maand weer veilig doen, aangezien het bedrijf nu onderdeel is geworden van een ander bedrijf. Alle transacties zullen nu via Etrias verlopen, dus er zal niks meer te merken zijn van het eerdere faillissement van Sneaker District.

Mocht je nog vragen of onduidelijkheden hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet

Etrias Klantenservice

Saanut 3/5 tähteä

Product helemaal prima

Product helemaal prima. Bezorging niet ok. Bezorger weigert product met de lift omhoog te brengen.

17. kesäkuuta 2024

Beste 'NAAM',

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat u geen positieve ervaring heeft gehad met de bezorging. Wij zullen uw feedback doorgeven aan de vervoerder. Onze excuses hiervoor!

Saanut 1/5 tähteä

Je bestelt binnen 2 tot 5 werkdagen…

Je bestelt binnen 2 tot 5 werkdagen levertijd. Bestelling 29 mei geplaatst inmiddels 8 werkdagen verder en nog maar afwachten of het idd op tijd binnen is. Want spullen bleken niet op voorraad. Jammer dat dit niet vermeld wordt op de site dan had ik het niet besteld. Dit is overigens de 2x dat dit bij dit bedrijf gebeurd dus voor ons de laatste bestelling hier.

10. kesäkuuta 2024

Beste Jaap,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraagd is, excuses hiervoor.

Wij begrijpen dat u hier al mailcontact over heeft gehad? Zo niet, dan horen wij graag wat uw bestelnummer is zodat we het voor u na kunnen kijken!

Hele slechte klantenservice!

Onlangs 2 jersey hoeslakens besteld. De verpakking was anders dan op de website. Klantenservice 3 x gebeld, 3 x gemaild met de vraag of de kwaliteit van de ontvangen hoeslakens hetzelfde is, gezien de andere verpakking. Ik heb 2 weken gewacht op antwoord en de hoeslakens maar teruggestuurd! Hele slechte klantenservice

28. toukokuuta 2024

Beste Marga Schepers,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Wij zien dat we inderdaad mail contact met u hebben gehad omtrent de foto's. Wij hadden deze foto's nodig om zeker te weten wat u ontvangen heeft, zodat we u ook een duidelijk antwoord konden geven.

De reden dat wij deze foto's meerdere keren niet hadden ontvangen, is helaas voor ons ook onduidelijk. Normaal gesproken gaat dit namelijk wel goed.

Wij zien dat we meerdere opties hebben gegeven om de foto's ook naar een ander mail adres te sturen. Nadat wij deze ontvangen hebben, hebben wij u gemaild over uw vraag. U had het juiste artikel ontvangen van de juiste kwaliteit, alleen stond er nog een oude foto op onze site. Excuses hiervoor.

Etrias klantenservice

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin