Kussens besteld voor onze tuinstoelen. Kleur was heel waarheidsgetrouw weergegeven en kwaliteit is zeker in orde. Bestelling liet iets langer op zich wachten dan gehoopt, maar is wel correct toegekome... Näytä lisää
Tuinkussensets voor 2 rieten stoelen besteld en er werd maar een set geleverd. Contact gezocht met de klantenservice en een hele vreemde mail terug gekregen dat de kussens los geprijsd zijn en... Näytä lisää
We hebben de kussens op 9 juni besteld, het duurde iets langer dan verwacht maar we zijn prima geïnformeerd over de levering en hebben de kussens in prima staat ontvangen. Prachtig product, netjes ver... Näytä lisää
Wij hebben 2 parasolhoezen Madison besteld. Wij kenden het merk Madison, heel de tuin straalt Madison uit, van kussens voor tuinstoelen tot kussens voor ligbedden. Prachtige kwaliteit. Na een 6-tal j... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Tuinkussenstore
Yrityksen kirjoittama
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Tuinkussenstore.nl vindt u één van de grootste collecties tuinkussens van Nederland. Van hoge en lage rugkussens tot zitkussens in alle gangbare maten – wij hebben het allemaal. Ook voor loungekussens, tuinbankkussens, ligbedkussens, lendekussens en sierkussens bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder!
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Hollanti
- klantenservice@etrias.nl
- tuinkussenstore.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Alles prima
Product was prima en naar verwachtingen…
Product was prima en naar verwachtingen goed!!
Juiste kleur en goede kwaliteit.
Alleen was de bezorging erg laat en lang onderweg.
Werd na 1.5 week pas afgeleverd.
Verder keurig.
Goede kwaliteit goede levering tevreden…
Goede kwaliteit goede levering tevreden van het produkt
Snelle afwikkeling van de bestelling en…
Snelle afwikkeling van de bestelling en weergave stand van verzending in de mail.
Mooie tuinstoelkussens
Overzichtelijk website en snelle levering.
Het product is van goede kwaliteit.
Zeer tevreden goede opvolging!!!
Snelle reactie op vraag over levertijd…
Snelle reactie op vraag over levertijd en daarna nog opgevolgd
Goede service, duidelijke communicatie
Het lukte de vervoerder niet om onze afspraak na te komen. Ik kreeg netjes een mailtje en een bedrag retour ivm het ongemak. Ik was blij verrast hiermee. Meteen gebeld om een nieuwe afspraak te maken en nu komen ze morgen al.
Vlotte levering en makkelijk te…
Vlotte levering en makkelijk te bestellen op website
Heel slelle levering van een heel mooi…
Heel slelle levering van een heel mooi product.
Kwaliteit en perfecte kleur
Kwalitatief zeer goede en mooi afgewerkte tuinkussens in exact de kleur die ik wilde. Ook heel netjes in een grote doos geleverd.
Qua bezorging zou ik wel graag vaker op de hoogte zijn gebracht van de status van de levering. Om de track & trace te vinden moest ik telkens op zoek naar de bevestigingsmail. De geschatte leverdatum bleek correct, maar dat wist ik pas op de dag zelf. Dat leverde wel wat stress op. DPD is wat dat betreft niet ideaal.
En jammer dat er niet één lang rugkussen is van 120 cm lang in deze kleur.
Overall wel zeer tevreden: Ik heb tuinkussens in de gewenste maat, dikte, kwaliteit en kleur!
Super tevreden
Heel correcte, snelle levering, we zijn super tevreden over onze aankoop en service.
Prachtige Madison kussens
Kwalitatieve kussens en tegen een goede concurrerende prijs aan kunnen schaffen. Gratis levering en netjes verpakt. Al met al zeer tevreden!
De verzending klopte met de verwachte…
De verzending klopte met de verwachte levertijd. Maar eenntussentijdse updat via de mail zou wel prettig zijn. Nu moest je eerst inloggen om de status te kunnen volgen.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
handig bestellen, maar leveren duurt eeuwig
Het bestellen ging zeer handig, artikel zou zeer snel geleverd worden. Als we nu de status bekijken staat er steeds het had er moeten zijn, maar de leverancier heeft nog niet geleverd. Ons advies, maak geen beloften bij de te bestellen artikelen, als je ze zelf niet op voorraad heb. Nu de eerste mooie dagen dus zonder gezeten, ondanks dat we op tijd een bestelling hebben gedaan. Conclusie veel bla bla, maar beter ergens anders bestellen.

Vastaus yritykseltä Tuinkussenstore
Zeer goede hoes
Zeer goede hoes, heel hoge kwaliteit, eris ook een spantouw bij om het zeil te ondersteunen. Alles ook top verlopen bij Tuinkussenstore.nl, aanrader om bij hen te kopen!
Excellente expérience
Excellente expérience, site clair, produits de qualité et livraison plus rapide qu annoncée.
Goede prijs
Goede prijs, duidelijke site, makkelijk besteltraject. Hele snelle levering. Producten waren goed beveiligd verpakt. Echt helemaal niets op aan te merken.
Goed assortiment tegen nette…
Goed assortiment tegen nette prijzen.Bestellen was makkelijk. Keurig op tijd geleverd.