Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Fedt sted, jeg blev undervist i teori af Fouad og det var meget fint og lærerigt, man lærte faktisk noget. Til kørertimerne havde jeg Gurkan, super flink fyr som er god til at forklare tingene ha... Näytä lisää
De største anbefalinger af Taastrup trafikskole. Cemal som kørelærer er meget fantastiske. Han forklarer og hjælper hele vejen igennem. Jeg følte meget tryg i hans hænder og han er meget venlig.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Det handler jo ikke bare om at bestå køreprøven! men også at blive god til at køre!! Derfor tilbyder vi i Taastrup Trafikskole seriøs og spændende undervisning på en struktureret måde der giver dig muligheden for at lære så det er til at forstå. Derved sikrer vi dig den bedst mulige ballast som ny trafikant.
Yhteystiedot
Taastrup Hovedgade 104, 2630, Taastrup, Tanska
- ttrafik@ttrafik.dk
- ttrafik.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Nemt og hurtigt
Det var dejligt nemt. Teori og kørelæreren var flinke, da de altid havde det gode humør på. Det var gode til at give feedback hvis det var noget man ikke forstod. Jeg bestod begge prøver på første forsøg så man kan sige at de har gjort sig et godt stykke arbejde. Ville 1000% anbefale til andre der skal til at vælge en køreskole😁
Gør det!
Jeg vil give den største anbefaling til alle, der skal tage kørekort, at gøre brug af Taastrup Trafikskole. På et lynkursus over sommeren lykkedes det mig på 2 måneder at tage mit kørekort i første hug, og forløbet har været upåklageligt. Serviceniveauet er i top, både hvad angår faglighed, fleksibilitet og pris - og så er underviserne grundlæggende virkelig søde mennesker. Især Dogan har været dejlig at køre med, da han er rolig, pædagogisk og super skøn. Derudover er teorilærer Fouad en rar og rigtig dygtig formidler. Gør det!
Super god oplevelse og det kan klart…
Super god oplevelse og det kan klart anbefales
De største anbefalinger af Taastrup…
De største anbefalinger af Taastrup trafikskole.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med skolen! Jeg fik kortet, og det er jo et godt tegn tænker jeg
virkelig en god køreskole
virkelig en god køreskole. Gürkan er den bedste lærer man kune ønske sig! :)
Tak for kørekortet.
Fedt sted og gode lærere
Til kørertimerne havde jeg Gurkan, super flink fyr som er god til at forklare tingene har lige bestået kørerprøven i dag first try, så noget har jeg jo lært✌️😊
Jeg kan i hvert fald sagtens anbefale den til jer der skal til at tage kørekortet
jeg bestod min køreprøve for et par…
jeg bestod min køreprøve for et par dage siden efter et kort og effektivt forløb. jeg havde ringet til køre lære Dogan og forklaret min tidspressede situation.
Dogan tog mig med på et hold på dagen og viste tydelig interesse for at udfylde de mål som jeg havde brug for, fantastisk undervisning både i teori og praktisk kørsel. piv hyggelig fyr og super god køreskole.
Meget fin oplevelse med køreskolen
Meget fin oplevelse med køreskolen. Jeg havde Cemal, som kørelærer og var meget tilfreds og fik meget grundig undervisning.
Virklig god undervisning
Virklig god undervisning, og styr paa tingene jeg tog deres lynhurtigt og havdet kørekort paa under 1 måned
En fantastisk kørelærer/skole
Jeg har taget kørekort hos Taastrup Trafikskole.
Dogan som kørelærer er helt fantastisk han forklar og hjælper hele vejen igennem ,jeg har følt mig utrolig tryk i hans hænder og så er han så menneskelig som noget kan være .
De største anbefalinger her fra .
En virkelig god og tryg oplevelse hos…
En virkelig god og tryg oplevelse hos Taastrup trafikskole. Der bliver taget godt hånd om eleverne og man føler sig tryg igennem hele forløbet. Dogan er god til at lære fra sig.
Jeg har haft et fantastisk køreforløb…
Jeg har haft et fantastisk køreforløb med den bedste kørelærer Dogan.
Han er utrolig tålmodig, forklarer tingene roligt og skaber en tryg stemning i bilen.
Det, jeg sætter mest pris på, er, at han er en ærlig og oprigtig person, der altid sætter din kørsel og udvikling først.
Man kan virkelig mærke, at han vil have, du bliver en god og sikker bilist.
En ægte og dedikeret kørelærer, som jeg varmt kan anbefale til alle!
Så kører vi!
Super god køreskole. Dygtig lærer der kyndigt og trygt klæder dig på til både køreprøve og vejen. Kan klart anbefales til alle.
Mega fed Køreskole havde personlig…
Mega fed Køreskole havde personlig Dogan som teori lærer. Elsker den måde han tog sig tid til sine elever samt hvordan han tilbød ekstra hjælp hvis det var nødvendigt.
Som Kørerlærer havde jeg Cihan mega god kørerlærer bestod teori og kørerprøve første forsøg. Lyttede til ham da han sagde at jeg nok lige skulle vente 1 uge med kørerprøven da jeg ikke havde nået at kører i en længere periode. Glad for jeg lyttede da jeg slet ikke var klar, jeg bestod kørerprøven fuldt ud og fik en glad Cihan med hjem. Kan helt klart anbefales Kæmp Kæmp Kæmp så skal i nok komme ud uden kørerlærer på et tidspunkt.
God oplevelse
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Taastrup trafikskole. Teoriundervisningen foregik i små hold, hvilket gjorde det nemt for alle at deltage aktivt og stille spørgsmål. Det skabte en tryg og god stemning, hvor man følte sig hørt. Alt i alt en professionel og behagelig oplevelse, som jeg klart kan anbefale til andre.
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, kørelæreren Dogan er rigtig god, og hjalp mig super meget da jeg var nervøs.
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole hvor man lære alt hvad man skal og lidt til, jeg bestod alt på første forsøg , og alt ting er til en fantastisk pris ifht så mange andre steder, jeg kan klart anbefale at starte her og købe lovpakke plus, den er billig og man får alt hvad man skal bruge
Suveræn Køreskole
Dogan er en suveræn kørelære der bare kan sine ting. Hvis man følger Dogans anvisninger kan man uden problemer få anskaffet sig kørekortet inden for 3 måneder til en fantastisk pris. Kan klart anbefale Taastrup Trafikskole.
Super god køreskole
Super god køreskole, Dogan er en meget dygtig kørelærer som kender sit stof. Fik selv kørekort på meget kort tid fordi jeg gjorde som han sadge. Kan klart anbefale!!!
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.