Hei, Ettersom jeg nettopp har signert avtale med selskapet, så er min kjennskap svært begrenset både med hensyn til positive eller negative sider. En ting kan imidlertid sies, kontakt med selskapet... Näytä lisää

Hyggelig og grundig rådgiver som setter seg godt inn i din situasjon og hva du trenger i hverdagen. Det at selskapet kommer med vilkårs garanti er tillitsvekkende og beroligende. Her fikk jeg den tide... Näytä lisää

Jeg har vært kunde hos TT Forsikring i en god stund nå, og jeg må si at jeg er svært fornøyd med deres tjenester. Spesielt vil jeg rose min kontaktperson, Terje, som alltid er tilgjengelig når jeg tre... Näytä lisää

Jeg har vært kunde en god stund, og må ærlig si at det er det beste selskapet jeg har vært forsikret i. Jeg har Terje som rådgiver og han er en snupp når det gjelder alt, han er behagelig å snakke m... Näytä lisää

1. Vakuutustoimisto

I mer enn 22 år har TT hjulpet nordmenn med bedre betingelser på både lån og forsikringer. Vi er både glade og stolte over å lansere vårt eget forsikrings konsept i Norge. Vi utfordrer dem store selskapene på pris, tilgjengelighet og service. Velkommen som kunde du også.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Useriøs selger/kunderådgiver

Ba om et tilbud på forsikring via Bytt.no og fikk et tilbud fra dem. Siden jeg hadde fått flere tilbud fra forksjellige selskap så ville jeg gå gjennom og vurdere disse før jeg tok kontakt for å gå videre med tilbudet. Håvard som tok kontakt sendte meg en sms senere på kvelden for å minne meg på om tilbudet (fint det).
Dagen etterpå så får jeg en SMS fra Håvard om at de avslutter min forespørsel siden jeg ikke hadde tatt kontakt. De ga meg ikke lange tiden å vurdere tilbudet 30 timer ca. Svarte tilbake om at jeg syns det ikke var greit å avslutte forespørselen på så kort tid og at jeg da ikke vil vurdere dem lenger når de oppfører seg sånt. Fikk så svar "Den er god"
Hvis de seriøst ikke gir deg litt tid til å vurdere andre tilbud eller tenke seg litt om før man tar kontakt; så vil jeg absolutt ikke være kunde hos dem.
Skjerp dere.

Oppdatering torsdag 29. Februar:
Først vil jeg si at det er hyggelig at TTforsikring leser anmeldelsene de får på Trustpilot og faktisk svarer men; jeg har enda ikke fått en telefon fra TTForsikring der de skulle "rydde opp".

13. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä TT Forsikring AS

Kjære Lasse. Det er svært beklagelig at du har opplevd kontakt med oss på denne måten. Det er på ingen måte et slikt inntrykk vi ønsker at du skal sitte igjen med etter kontakt med oss. Vi tar kundetilfredshet på største alvor, og nettopp derfor er vi veldig takknemlig for nettopp denne tilbakemeldingen. Alle kunder og potensielle kunder skal få god tid til å se igjennom tilbudet og være trygg på at vi har dekket alle behov i rådgivningen for å sikkerstille at våre kunder kan sove trygt om natten. Vi tar kontakt med deg pr telefon mandag i neste uke for en beklagelse og rydder opp.
TT Forsikring Kundesenter

Fantastisk god kunderådgiver🤩og super…

Fantastisk god kunderådgiver🤩og super service fra Kenneth

12. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä TT Forsikring AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på :)
TT Forsikring Kundeservice

God service, sparte mye penger å bytte ifra et større selskap. Hyggelig og informativ selger

7. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä TT Forsikring AS

Tusen takk for responsen - vi vil alltid gjøre det vi kan for å hjelpe våre kunder til å spare penger.

Kundeservice og veiledning

Fantastisk kundeservice og god veiledning av Morten Tiller, effekivt og ryddig. Masse penger spart på forsikring og lån!

7. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä TT Forsikring AS

Vi setter stor pris på å høre at du er fornøyd med din rådgiver og oss som utfordreren i skadeforsikringsmarkedet. Nøl ikke med å ta kontakt med din rådgiver uansett hva det skulle være :)

TT Forsikring Kundeservice

Helt fantastisk folk å hjelpsom

Helt fantastisk folk å hjelpsom. Rask hjelm utn problem. Strålende fornøyd

Rask hjelp vd skade

31. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä TT Forsikring AS

Takk for respons etter skade hos oss. Vår partner på skadeoppgjør Sedgwick jobber hardt hver dag for at alle våre kunder som opplever skade, raskest mulig skal komme tilbake til en normal hverdag igjen.

TT Forsikring Kundeservice

Meget rask og enkel skadebehandling

Meget rask og enkel skadebehandling. Har fått bruk for både reiseforsikring og bilforsikring. Anbefales!

22. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä TT Forsikring AS

Tusen takk for at du gir oss respons etter skade. Det er kanskje det viktigste for oss å vite at våre kunder er fornøyde også etter en skade. Ønsker deg en fin vinter videre :)
TT Forsikring Kundeservice

Siden jeg har ingen erfaring som…

Siden jeg har ingen erfaring som kunde,kan skryte om utrolig god kundeservice, kundebehandling, veldig behjelpelig person med gode forklaringer løsninger. Viktig å nevne, gode priser!
Torbjørn fikk det til 😊
Ble kunde etter første samtale.
Håper det blir slik videre.

1. joulukuuta 2023