Saanut 5/5 tähteä

Mokken. Had mokken met custom opdruk besteld. 25 stuks. Bij levering bleken op de meeste, zo niet alle mokken een vlekje te zitten dat duidelijk tijdens het bedrukken gebeurd was. Dit aangeg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had last minute een bedrukte trui nodig voor een evenement en ze hebben dit waar kunnen maken! Ze reageren heel snel via mail en de kwaliteit is top! Ik bestel vanaf nu voor alle komende events... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb reeds eerder tuien en hoody's besteld; Deze kwamen steeds correct en met de juiste opdruk mooi op tijd ter plaatse. Onlangs een nieuwe bestelling (18 stuks) geplaatst! Er was echter bij e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I'm speechless! These guys are so efficient and reliable that my orders literally come faster than Amazon Prime packages. I'm so satisfied by their service. Thank you!

1. Rakennus & Teollisuus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ben jij op zoek naar een uniek kledingstuk of artikel voor jezelf of om cadeau te doen? Dan zit je helemaal goed met shirt laten bedrukken bij Tshirtdeal. Ontwerp je eigen shirt of ontwerp je eigen t-shirt. Wij bedrukken T-shirts, sweaters, hoodies, polos, telefoonhoesjes, veiligheidshelmen en nog veel meer met het ontwerp dat jij op onze site maakt. Wij drukken al vanaf 1 exemplaar! Je hoeft geen grote hoeveelheden artikelen of kleding te laten bedrukken. Ook als je maar 1 uniek T-shirt of product nodig hebt, hebben wij daarvoor een prima betaalbare oplossing. De meeste van onze producten bestel je al voor een paar euro inclusief bedrukking! Uiteraard hebben wij voor grote aantallen ook hele mooie deals! Kijk maar eens bij hardloopshirts, shirt met naam en voetbalshirt bedrukken. Wat voor product zoek je precies? In de verschillende categorieën vind je ongetwijfeld waar je naar op zoek bent. Heb je een vraag omtrent een product wat je niet op onze site kunt terugvinden? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel naar 01807-21629. We hebben vast en zeker een oplossing voor je!

4,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Meerdere kledingstukken besteld

Meerdere kledingstukken besteld, de opdruk was er schuin op gedrukt en de kledingstukken zijn van slechte kwaliteit

20. elokuuta 2025

Goedemiddag Teddy.

Bedankt voor je review. Helaas kunnen wij niets op jou voor en achternaam vinden.

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit en de opdruk.

We willen dit graag voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via support@tshirtdeal.nl? Vermeld daarbij ook je ordernummer, zodat we je sneller en beter kunnen helpen.

We kijken graag samen naar een passende oplossing!

Mokken

Mokken.

Dit aangegeven en na overleg van foto's werden gelijk nieuwe mokken opgestuurd en kon ik de andere mokken retourneren. Super service. Alles werd gedaan binnen afgesproken termijn en bij constatering van fout werd dit probleemloos en supergoed en snel opgelost.

goed gedaan, ik zal hier zeker weer bestellen

27. helmikuuta 2026

Goedemiddag Bert.

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! We vinden het ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Natuurlijk vinden we het jammer dat er bij de eerste levering vlekjes op de mokken zaten, maar we zijn blij dat we het snel en probleemloos konden oplossen.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop, en het doet ons goed om te weten dat je het proces van bestellen, retourneren en de nieuwe levering als soepel en prettig hebt ervaren. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en kijken ernaar uit om je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Nogmaals dank voor je vriendelijke woorden en je geduld!

Saanut 5/5 tähteä

Super goede service met een snelle…

Super goede service met een snelle reactie.
Super mooi eindresultaat

20. maaliskuuta 2026

Goedemorgen Maikel.

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review!

Geweldig dat je onze service en snelle communicatie zo positief hebt ervaren. We doen ons best om altijd vlot te reageren en alles soepel te laten verlopen, dus het is heel leuk om te lezen dat dit ook zo is overgekomen.

En natuurlijk zijn we extra blij dat je tevreden bent met het eindresultaat, daar doen we het uiteindelijk voor!

Bedankt voor je vertrouwen en hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen

Top service!

Ze reageren heel snel via mail en de kwaliteit is top!
Ik bestel vanaf nu voor alle komende events mijn merch bij Tshirtdeal!
Dankjewel ik ben heel blij met het resultaat!

20. maaliskuuta 2026

Goedemorgen Julie,

Wat een ontzettend mooie review, dank je wel daarvoor!

We vinden het geweldig om te horen dat we je last minute hebben kunnen helpen en dat alles naar wens is verlopen. Snel schakelen en kwaliteit leveren, zeker onder tijdsdruk, is precies waar we voor staan, dus het doet ons echt goed dat je dit zo hebt ervaren.

Ook fijn om te horen dat de communicatie via mail als prettig en vlot werd ervaren. We proberen altijd zo duidelijk en snel mogelijk te reageren, zodat jij zonder zorgen je bestelling kunt plaatsen, zelfs als het haast heeft.

Dat je aangeeft in de toekomst al je merch bij ons te willen bestellen, is het grootste compliment dat we kunnen krijgen. We kijken ernaar uit om je bij komende events opnieuw te mogen helpen!

Nogmaals dank voor je vertrouwen en je enthousiaste woorden. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, we staan uiteraard voor je klaar.

Super zufrieden ✨

Super zufrieden ✨
Handtuch ist richtig cool geworden und der Versand ging auch super schnell
Alles supi und bestelle gerne wieder ❤️

17. maaliskuuta 2026

So good!

5. maaliskuuta 2026

Super service

De levertijd bleek niet te kloppen met wat ik gezien had tijdens het bestelproces. Of dit aan mij lag of aan de website laat ik in het midden, maar de sjaals zouden 2 dagen te laat binnenkomen. Na contact met de klantenservice zijn ze alsnog versneld verstuurd en had ik ze op tijd thuis. Super service!

20. helmikuuta 2026

Goedemiddag Sanne.

Bedankt voor je mooie review!

Wat vervelend om te horen dat de levertijd tijdens het bestelproces niet helemaal duidelijk was. Fijn dat je hierover contact met ons hebt opgenomen, zodat we het direct voor je konden uitzoeken. We doen altijd ons best om mee te denken en waar mogelijk te versnellen wat goed om te horen dat de sjaals uiteindelijk toch op tijd bij je zijn aangekomen!

Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer

- Jermain Sewambar

Ich bin wirklich MEGA begeistert

Ich bin wirklich MEGA begeistert von tshirtdeal! 🔥

Ich habe mir einen Hoodie mit meinem eigenen Logo bedrucken lassen – und vom Service bis zur Lieferung war einfach alles auf absolutem Top-Niveau. Super freundlich, schnell, professionell und total unkompliziert. Genau so wünscht man sich das!

Die Qualität vom Hoodie ist der Wahnsinn: richtig hochwertiger Stoff, mega angenehm zu tragen und der Druck ist gestochen scharf mit kräftigen Farben. Mein Logo sieht einfach perfekt aus – besser hätte ich es mir nicht vorstellen können!

Besonders cool finde ich auch, dass es im Angebot ein gratis bedrucktes T-Shirt dazu gab. Das war mir zwar bewusst, aber trotzdem ist es einfach stark, dass so ein Extra direkt mit dabei ist. Und auch hier: top Qualität und sauberer Druck!

Lieferung ging schnell, alles kam ordentlich verpackt an – rundum einfach eine richtig gute Erfahrung.

Das war definitiv nicht meine letzte Bestellung. Absolute Empfehlung – immer wieder gerne! ⭐⭐⭐⭐⭐

21. helmikuuta 2026

Guten morgen Dirk,

Vielen Dank für Ihre fantastische Bewertung!
Wir freuen uns sehr, dass Sie so begeistert von Ihrem Hoodie und dem T-Shirt sind. Es freut uns immer zu hören, dass unser Team, die Qualität der Produkte und unser Service so gut ankommen.

Viel Freude mit Ihren neuen Artikeln und wir freuen uns darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Das Jermain Sewambar

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een eigen ontwerp doorgestuurd…

Ik had een eigen ontwerp doorgestuurd en zij van tshirtdeal hebben dit perfect op een polo gedrukt, en dat allemaal in goed overleg. Toen de polo arriveerde was ik zeer blij met de kwaliteit van de polo en de opdruk.

7. helmikuuta 2026

Goedemorgen Rogier,

Wat fijn om te horen dat jouw eigen ontwerp precies zo op de polo is gedrukt als je in gedachten had. We vinden het belangrijk om goed te overleggen, zodat het eindresultaat helemaal naar wens is. Geweldig dat je zo blij bent met zowel de kwaliteit van de polo als de opdruk!

We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een mooi ontwerp

Jermain Sewambar

Absoluut geen aanrader

Ontzettend teleurstellend! Ik heb deze stickers gekocht voor carnaval, maar helaas vielen ze al na één uur dragen van mijn pak af of lieten ze los. De kwaliteit is erg slecht, ze blijven totaal niet goed zitten. Voor deze prijs en kwaliteit absoluut geen aanrader

15. helmikuuta 2026

Goedemiddag Puk Middelkoop,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over het resultaat. Dat is uiteraard niet de bedoeling.
Mag ik u vragen hoe u de transfers heeft bedrukt? Het gaat namelijk niet om stickers zoals u aangeeft, maar om DTF transfers die speciaal bedoeld zijn om met een drukpers op kleding te worden aangebracht. Wanneer ze niet met de juiste temperatuur, druk en perstijd worden verwerkt, kunnen ze inderdaad loslaten.

Heeft u vóór het bedrukken ons instructiefilmpje op de website bekeken en daarna pas de transfers aangebracht? Daarin leggen wij stap voor stap uit hoe u ze correct kunt verwerken voor het beste resultaat.
Daarnaast zie ik in ons systeem dat mijn collega’s u hebben geholpen met het verwijderen van de witte achtergronden uit uw ontwerp. Dit waardeer ik om terug te lezen in uw review, maar dat zie ik helaas niet vermeld.
Wij willen dit uiteraard netjes met u oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen via Support@tshirtdeal.nl zodat we samen kunnen kijken hoe we u verder kunnen helpen?
Jermain Sewambar

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden! Sjaal besteld voor carnaval. Zoals iedereen wel kan voorstellen net iets te laat besteld maar Jermain Sewambar heeft me perfect geholpen!

10. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden, goede service en kwaliteit

Heel tevreden over T-shirt deal. Mooie kwaliteit van de bedrukking en goede service. Er was een vraag over de bedrukking, waardoor ze niet meteen konden starten met drukken. Omdat ik een tijds restrictie had, hebben ze ervoor gezorgd dat het versneld is gedrukt en verstuurd, zodat ik alles op tijd heb gekregen. Fijn om in deze tijd nog persoonlijk contact te kunnen onderhouden bij vragen.
Ik zal de volgende keer weer mijn t-shirts/hoodies laten bedrukken bij Tshirtdeal.
Bedankt voor de service! Chantal

Hallo Chantal,

Hartelijk dank voor je fantastische review en de 5 sterren! 🙏

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze bedrukking en de service. We vinden het belangrijk om persoonlijk contact te houden en vragen altijd zo goed mogelijk mee te denken met onze klanten, vooral wanneer er tijdsdruk is. Het doet ons goed te horen dat we jouw bestelling versneld konden verwerken en dat alles op tijd bij je is aangekomen.

We waarderen het enorm dat je onze inspanningen opmerkt en dat je in de toekomst weer bij Tshirtdeal wilt bestellen. Dat is precies waar we het voor doen!

Nogmaals bedankt voor je mooie woorden en vertrouwen. We kijken ernaar uit om je T-shirts en hoodies ook de volgende keer weer perfect te bedrukken.

Saanut 1/5 tähteä

So einen miesen Service habe ich schon seit Jahren nicht mehr erlebt.

So einen miesen Service habe ich schon seit Jahren nicht mehr erlebt.

Bestellungen werden erst nach Wochen bearbeitet. Fehldrucke sind nicht deren Problem, sondern Problem des Kunden, andere Bestellungen fehlen komplett. Kommunikation per Email ist ein Desaster, Emails werden nicht verstanden, Lieferungen nicht gefunden. Auf die Email, dass man Ware vermisst, kommt die Antwort, man habe die Bestellung im System gefunden, ob man Ware vermisse. Absolut inkompetent. Ware schrott , fehlerhaft oder nicht vorhanden. Geld ist weg. Support ist quasi nicht vorhanden.

Ein Stern ist schon zu viel. 2 Bestellungen gemacht, eine ist fehlerhaft angekommen, eine fehlt, und nach 23 Emails immer noch keine Lösung. Grottig. Einfach nur grottig.

Und wenn man die Antworten auf die negativen Bewertungen so liest, dann scheint bei der Firma auch nicht viel Einsehen zu sein. Der Kunde ist nicht König, sondern der Ar***.

9. helmikuuta 2026

Hallo,

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Leider können wir unter dem Namen dieser Bewertung keine Bestellnummer finden. Bitte nehmen Sie Kontakt mit uns auf unter support@tshirtdeal.nl , damit wir genau prüfen können, worum es sich handelt.

Bei TShirtDeal denken wir immer mit unseren Kunden mit und tun alles, um gemeinsam eine Lösung zu finden. Es tut uns sehr leid, dass Ihre bisherigen Erfahrungen so enttäuschend waren, und wir möchten alles daran setzen, dies wieder gutzumachen.

Wir hoffen, bald von Ihnen zu hören, damit wir das Problem gemeinsam lösen können.

- Ömer | Tshirtdeal

Top adres

Ik zocht naar een hoodie met opdruk voor de speciale dag van mijn zoon. Voor zijn Graduation bij de USMC.
Vele hoodies gezien maar net niet die ene welke ik voor ogen had, tot ik Tshirtdeal tegen kwam.
Mijn ideeën toegezonden.....daarna nog gevraagd of er een extra idee kon worden toegevoegd en het kon allemaal.
Diverse mailcontact gehad met Ömer waarbij naar voren kwam dat er werd meegedacht en dat de service en klantvriendelijkheid er hoog ligt.
Hét adres als het gaat om speciale wensen.

Hallo Rick,

Wat een prachtige review, dank u wel! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat bijzonder om te mogen bijdragen aan zo’n speciaal moment als de Graduation van uw zoon bij de USMC. We vinden het geweldig om te horen dat uw ideeën tot leven zijn gekomen en dat we samen het ontwerp hebben kunnen verfijnen tot precies datgene wat u voor ogen had.

Fijn dat het mailcontact met Ömer als prettig is ervaren en dat onze service en klantvriendelijkheid zo worden gewaardeerd. Meedenken met onze klanten en speciale wensen mogelijk maken, is precies waar wij het voor doen.

Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen en deze mooie woorden. Wij wensen uw zoon ontzettend veel succes en trots toe in zijn verdere carrière!

Team Tshirtdeal

Saanut 4/5 tähteä

Jasjes met Logo

Voor mijn zanggroep vier jasjes besteld. Goed prijs/kwaliteit verhouding. Borduurwerk keurig netjes gedaan. Na een kleine hapering in het bestellen hebben ze het goed opgepakt en hersteld. Prima gedaan, snelle service en vriendelijke mensen aan de telefoon.

Hallo Els,

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de jasjes en het borduurwerk.
We waarderen je geduld tijdens de kleine hapering in de bestelling en zijn blij dat we dit naar tevredenheid konden oplossen.

Veel plezier met jullie zanggroep en de nieuwe jasjes! 🎶

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reactie en maatwerk voor mijn…

Snelle reactie en maatwerk voor mijn gepersonaliseerde truien!

5. helmikuuta 2026

Hallo Willeke,

Wat fijn om te horen dat je onze snelle reactie en het maatwerk voor je gepersonaliseerde truien zo positief hebt ervaren. We doen ons best om elke bestelling met zorg en aandacht te behandelen, dus dit waarderen we enorm.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! 👕✨

correcte service na verkoop

Onlangs een nieuwe bestelling (18 stuks) geplaatst!
Er was echter bij een kindermodel en een volwassen model (beide dezelfde maat) de namen gewisseld.
Na contact met de klantendienst kreeg ik de dag nadien de juiste bestelling proper en op tijd geleverd met de juiste opdruk.
zeker een aanrader om met deze betrouwbare handelaar in zee te gaan

30. tammikuuta 2026

Hallo Bert,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring!

Wat fijn om te horen dat uw eerdere bestellingen altijd correct en op tijd geleverd zijn en dat ook deze keer, ondanks de kleine verwisseling bij de namen, alles snel en netjes is opgelost. Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dat de producten op tijd en correct geleverd worden, zeker bij bestellingen voor kinderen en scholen.

Uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons en motiveren ons om elke bestelling met zorg en aandacht te behandelen. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Nogmaals bedankt voor uw aanbeveling en het vertrouwen in ons.

Saanut 5/5 tähteä

correct, snel en kwaliteit geleverd

correct, snel en kwaliteit. top!

28. tammikuuta 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Geweldig om te lezen dat je onze service als correct, snel en van goede kwaliteit hebt ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Ik kwam er niet door op de site dus…

Ik kwam er niet door op de site dus gemaild met Jermain, die mij heel snel en prettig heeft geholpen. Top!

26. tammikuuta 2026

Hallo Jose,

Bedankt voor je mooie review! ⭐️
Wat fijn om te horen dat Jermain je zo snel en prettig heeft kunnen helpen. We geven dit compliment zeker aan hem door! Dank je wel voor het delen van je ervaring 😊

-Team Tshirtdeal

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin