TryghjemmehjælpArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Yrityksen kirjoittama

TrygHjemmehjælp er et privat hjemmehjælpsfirma på Lolland-Falster, der tilbyder praktisk hjælp og støtte til ældre borgere og deres pårørende i hverdagen. Vi hjælper med rengøring, indkøb, ledsagelse, transport og andre praktiske opgaver – så hverdagen bliver lettere og mere tryg for både den ældre og familien. Hos TrygHjemmehjælp tror vi på, at nærvær gør en forskel. Derfor lægger vi vægt på faste relationer, så du og dine nærmeste altid mødes af trygt personale, I kender og kan stole på. Vi tilbyder fleksible løsninger tilpasset den enkeltes behov – fra en fast månedlig pakke til enkeltstående besøg. Alle vores pakker har en fast månedlig pris uden overraskelser, så I altid ved, hvad I betaler. TrygHjemmehjælp er grundlagt af Joachim og Sabine, der begge brænder for at gøre en reel forskel for ældre på Lolland-Falster og deres familier. Vores medarbejdere er uddannede og omsorgsfulde mennesker, der behandler dine nærmeste med respekt og værdighed. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe. Tlf. 50 11 57 40 | kontakt@tryghjemmehjaelp.dk | www.tryghjemmehjælp.dk

Hyvä

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

TrygHjemmehjælp har været en stor…

TrygHjemmehjælp har været en stor støtte for min mor. Hun får både praktisk hjælp i hjemmet og hyggeligt samvær, som betyder meget for hendes hverdag og livskvalitet.

Medarbejderne er altid venlige, omsorgsfulde og møder hende med respekt. Det giver mig en stor tryghed at vide, at hun er i gode hænder.

Jeg er meget taknemmelige for den hjælp, hun får, og kan varmt anbefale TrygHjemmehjælp.

25. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Tryghjemmehjælp-logo

Vastaus yritykseltä Tryghjemmehjælp

Kære Dorthe, vi enormt stolte af at få sådan en flot udtagelse. Tusind tak! Vi er super glade for at kunne hjælpe til😊

Saanut 5/5 tähteä

Stor hjælp

Vi er meget glade for den hjælp, min svigermor har fået fra Tryghjemmehjælp. Joachim og Sabine er utrolig søde, omsorgsfulde og professionelle, og de har gjort en stor forskel for hende. Det giver os som familie stor tryghed at vide, at hun er i så gode hænder. Kan varmt anbefales.

17. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Tryghjemmehjælp-logo

Vastaus yritykseltä Tryghjemmehjælp

Kære Keld, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi meget glade for at kunne hjælpe til 🤗

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin