True Potential v/ Claus Markmann Arvostelua 64

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg deltog i Claus Markmanns Mindset Challenge, og det har virkelig været en åbenbaring! Claus er en fantastisk underviser, der med sin positive energi, empati og dybe viden skaber et trygt rum for... Näytä lisää

At deltage på Mindset Challenge og Mastermind Mindset forløbet har uden tvivl ændret mit liv fuldstændigt. Den indsigt og støtte Claus via materialet har givet mig har været en vanvittig indre udvik... Näytä lisää

Tak Claus for et fantastisk forløb. Din formidling er meget autentisk, nærværende og praksis nær. Du har givet så meget, og skabt et trygt og kærligt rum i gruppen, som lever videre. Det du formidler... Näytä lisää

True Potential hjælper dig med at få et markant stærkere mindset og overvinde dine mentale barrierer, der hæmmer din vækst. True Potential har mere end 25 års erfaring inden for undervisning og coaching. True Potential er stiftet og ejet af Claus Markmann. Vores undervisere er Claus Markmann, Martin Brogaard og Jan Stobberup.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Stærk personlig udvikling der holder og bliver ved at give...

Jeg har deltaget i adskillige forløb hos True Potential og alle har været med til at udvikle en større indsigt og selvbevidsthed i forhold til at opnå de resultater jeg ønsker – og har gennem de år jeg har arbejdet med True Potential nåede både korte og mere langsigtede mål.

True Potential team’et er med til at få relativt komplekst materiale til at blive forståeligt og muligt at integrere i min hverdag og sørge for at indsatserne lever og ikke blot bliver gode hensigter.

Vigtigst af alt – jeg er kort og godt blevet mere glad og lykkelige efter at arbejde med disse forløb og gennem de andre spændende deltagere som stadig har som del af mit tætte netværk brugt det i min hverdag,

9. syyskuuta 2024

Jeg har deltaget i Mastermind Mindset

Jeg har deltaget i Mastermind Mindset, True Potential Community og Higher Thinking Lead the Field, og det har været en utrolig rejse af både personlig og faglig udvikling. Gennem disse programmer har jeg opnået arbejdsmæssige og personlige mål, og jeg har fået et mere positivt syn på omverdenen. Disse forandringer har været mærkbare både jobmæssigt og privat, og de har ikke kun været tydelige for mig selv, men også for mine omgivelser.

Samarbejdet har været uvurderligt, og hver gang jeg har haft brug for støtte, har jeg altid kunnet henvende mig til Claus og hans team. Claus er utrolig dygtig til at give den nødvendige og specifikke hjælp, som har været afgørende for min udvikling. Hans vejledning har altid været kærlig og bestemt, og jeg har aldrig været i tvivl om, at metoden virkede. Derudover har vejledningen og sparringen fra et fælles community fungeret upåklageligt og har i høj grad også været medvirkende til min udvikling.

En væsentlig fordel er, at jeg stadig har adgang til alt det materiale, vi har gennemgået, og jeg anvender de værktøjer, jeg har fået, dagligt.

Jeg kan på det varmeste anbefale disse programmer til alle, der ønsker at realisere deres fulde potentiale.

28. helmikuuta 2024

Transformationel rejse med varig effekt på ledelseskompetencer

Min deltagelse i Higher Thinking Lead the Field har været en dybtgående transformation, der har styrket mine ledelseskompetencer og åbnet nye muligheder for professionel udvikling. Gennem kompetent ledelsessparring har jeg fået en dybere indsigt i min egen ledelsesstil og lært værdifulde teknikker.

En af de mest mærkbare forandringer har været evnen til at skabe en mere struktureret tilgang til arbejdsopgaverne. Kurset har givet mig værktøjerne til at prioritere effektivt og holde fokus på mine mål dagligt. Dette har ikke kun øget min produktivitet, men også banet vejen for større succes og udvikling i min virksomhed.

Det mest betydningsfulde aspekt har været integrationen af coachingprincipper i min daglige praksis. Jeg er nu bedre rustet til at overvinde udfordringer og arbejde målrettet mod mine ambitioner med et fornyet mindset.

Samlet set har dette kursus været en uvurderlig investering i både min personlige og professionelle udvikling, og jeg er overbevist om, at det vil fortsætte med at skabe værdi fremover.

29. lokakuuta 2024

Jeg ville ikke have været det foruden!!

Jeg har deltaget i Mindset workshop, Mastermind mindset og Graduate Mentor forløbene, de til sammen har rykket mig længere end nogen andre kurser jeg har taget i lignende ting. Både Claus & Jan har en måde at formidle tingene på, så de kommer helt ind under huden.
Jeg vil på det stærkest anbefale True Pontential til alle, der ønsker at arbejde med sig selv!!

31. joulukuuta 2023

Vil du sætte handling og fart på dine mål og drømme?

Så vil jeg varmt anbefale dig at træne og udvikle dit mindset gennem et True Potential forløb. Her arbejder du med dine mål og drømme, motivation, styrker dine mentale muskler, din beslutningstagen og får super sparring, viden og værktøjer, feedback samt et skønt netværk som hepper på dig.

18. kesäkuuta 2024

Hvordan mit MINDSET blev mit stærkeste…

Hvordan mit MINDSET blev mit stærkeste værktøj!

Jeg stiftede bekendtskab med Claus Markmann tilbage i 2018 i forbindelse med mit daværende job som leder i en stor international virksomhed. Mødet med Claus har med fuld kraft trukket mig ud af min comfortzone, både som leder, som menneske og i dag også som selvstændig.
Jeg har senest deltaget på kurset MASTERMIND MINDSET via True Potential. Her fik jeg for alvor indset at drømmen om at nå mit mål kan blive til virkelighed - og jeg er tættere på end nogensinde. Jeg står stærkere i mig selv og mit livssyn er lettere. Jeg fokuserer og gør de ting, jeg ønsker mere af. Her har Claus og Jan fra True Potential en kæmpe aktie. TAK til Claus Markmann for uovertruffen sparring, coaching og evige positive energi.
Jeg giver min bedste anbefaling til True Potential

24. lokakuuta 2024

5 Stjerner:) tak for alt

Jeg har været på flere forløb hos True Potential og jeg kan kun anbefale Claus & Jan til alle, som gerne vil få noget personlig og professionelt udvikling:) kæmpe tak herfra

23. joulukuuta 2023

Forløbet True Potential indfriede til…

Mastermind forløbet indfriede til fulde mine forventninger.
Der var handling bag ordene hos Markmann og de er 100% engageret. Jeg har fået nogle virkelig effektive værktøjer i forholdt til mindset, som kan bruges både privat og arbejdsmæssigt. Kan klart anbefales.

23. tammikuuta 2024

Livsændrende forløb/oplevelse!

Vil du gerne ændre dit mindset eller din tilgang til tingene? Så vil jeg bestemt anbefale et mindsetforløb hos Claus, Jan og Martin! 3 ekstremt dygtige coaches, som hjælper dig sindssygt godt på vej mod de mål og drømme du har i livet!
Yderst kompetente og tilstede - kæmpe anbefaling herfra.

15. elokuuta 2024

Et livs forandrende forløb med True Potential

Jeg har haft fornøjelsen af Claus Markmann og True Potential to gange.
Første gang var til Mindset Challenge, hvor jeg for første gang mødte Claus og hans energi, allerede efter denne Challenge vidste jeg at jeg skulle videre til Master Mind forløbet... og præcis dette forløb var total livs forandrende for mig.
Jeg fik indblik i hvordan vores Mindset styre os. Allerede i forløbet tog jeg mit liv op til revision og tog en del store beslutninger og fulgte en drøm jeg har haft længe, drømmen og målet er nu nået. Jeg kan kun takke Claus og True Potential for et fantastisk forløb.
Top anbefalinger herfra hvis du vil videre i dit liv og lære at leve indefra og ud 😉

8. tammikuuta 2024

Den Sjette stjerne findes i Logoet

Den Sjette stjerne findes i Logoet
Claus, Jan og resten af True Potential Teamet er simpelthen nogle fantastiske mennesker og brænder bare så meget for at udvikle andre.
Jeg har selv deltaget i bl.a. deres live event, Mindset Challenge og Mastermind mindsetforløbet, samt videre forløb og med stor glæde hele vejen igennem. Man kan tydeligt mærke en stor dedikation og ekspertise indenfor emnet; personlig udvikling, specielt da Claus har arbejdet tæt med verdens' front figurer med det.
Stor anbefaling til dig, hvis du vil styrke dit mindset og opnå dit sande potentiale!

11. tammikuuta 2024

Dit livs bedste beslutning

At deltage på Mindset Challenge og Mastermind Mindset forløbet har uden tvivl ændret mit liv fuldstændigt. Den indsigt og støtte Claus via materialet har givet mig har været en vanvittig indre udviklingsrejse.
Læringen i forløbene gjorde jeg trådte ud af det grå hamsterhjul, jeg har taget ejerskab på mit liv og hvad det skal indeholde. Nu går jeg efter mine drømme og selv former det liv jeg ønsker.
Forløbene hos Claus kan varmt anbefales 🙏🏼

21. lokakuuta 2024

Verdensklasse mindset forløb

Jeg har gennemført Mastermind - Mindset forløb hos Claus Markmann. Det er ubetinget det kursus/forløb som har gjort størst impact på mit liv. Både min karriere, men også mit privatliv. Det her er next level. Jeg har rykket mig helt utroligt og det jeg betalte for forløbet er for længst tjent ind igen og giver mig stadig afkast den dag i dag.

21. joulukuuta 2023

Stor anbefaling herfra :)

Jeg fik anbefalet Claus af en ven. Siden da har jeg været med på både Mindset Challenge og Mastermind-forløbet, og det har gjort en kæmpe forskel for mig.

Første gang jeg mødte Claus til Mindset Challenge workshoppen, blev jeg helt overvældet. Jeg gik derfra med en følelse, som jeg slet ikke kan beskrive.

Siden da har jeg fulgt alle de råd, Claus har givet mig, og det har virkelig skudt i gang i min personlige udvikling, og ændret den måde, jeg ser verden på.

Jeg kan varmt anbefale Claus til alle, der ønsker at tage deres mindset til næste niveau!

18. lokakuuta 2023

Mastermind Mindset er mindblowing…

Mastermind Mindset er et mindblowing forløb! Dér hvor du tager kvantespring og flytter dig til et helt nyt niveau, som du ikke troede var muligt – professionelt som personligt. Jeg har undervejs i forløbet fået redskaber til at stille skarpt på mine mål. Og mine mål er mine drømme. Hvis du ønsker at slippe ud af hamsterhjulet – og leve inde fra og ud, så bør du klart deltage på Mastermind Mindset forløbet. Det er en gamechanger for dit indre jeg!”

Julie Maja, Founder og CEO, DigiMatcher

18. lokakuuta 2024

Personlig udvikling når det er bedst

Jeg kan kun anbefale at tage et forløb ved True Potential, du vil uden tvivl lærer dig selv bedre at kende og rykke dig selv i den retning du ønsker. Bare lyt til hvad Claus og Jan siger du skal gøre og gør det.

17. lokakuuta 2024

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på Mastermind Mindset

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på både Mindset Challenge, Mastermind Mindset og Lead the Field. Claus og Jan er dygtige og erfarne formidlere, kombinationen af teori, ugentlig opfølgning/undervisning og praktiske øvelser, fungerede supergodt for mig. Jeg har allerede opnået det mål jeg satte mig for på Mastermind Mindset, og nye på vej. Forståelsen af, hvor meget dit eget mindset betyder, for de ting der sker omkring dig. Det lyder måske indlysende, men hvor meget tænker vi egentlig over alt det vi ikke vil og er det så ikke det vi får?
Det handler om at ændre Mindset, og hos True Potential, arbejdes med metoder til at ændre vaner, gå efter målet og dit eget selvbillede er blot nogle af de ting der bliver arbejdet med. Det har for mig været en indre personlig udviklingsrejse, som kun fortsætter. Kæmpestor tak til både Jan og Claus for guidning og støtte på denne her helt fantastiske rejse, som det har været og stadig er🙏

17. lokakuuta 2023

Kan varmt anbefales 🙏

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i både Mindset Challenge og Mastermind. Claus og hans team er helt fantastiske til at undervise i mindset og personlig udvikling. Både jeg personligt og min forretning har gennemgået en helt utrolig udvikling. Det ændrede mit perspektiv på mange aspekter af livet og hjalp mig med at tro mere på mig selv. Jeg fik redskaber til at fortsætte min udvikling, og ikke mindst fik jeg netværk og oplevelser for livet. Generelt er jeg blevet et meget mere bevidst individ. Kan varmt anbefales 🙏

15. lokakuuta 2024

En livsændrende rejse mod overflod og indsigt

Jeg deltog i Mastermind træningsforløbet fra September 2022. og lige siden har alt ændret sig.

Claus og teamet i True Potential er uden tvivl nogen af de bedste mennesker jeg har omringet mig, sammen med de fantastiske deltagere jeg var på hold med.

Forløbet har gjort at jeg har reelle værktøjer jeg bruger i hverdagen for at trives bedre, men også for at nå mine mål. Mine arbejdsopgaver gik fra at være uinterressante, uden værdi og inspiration, til at jeg nu glæder mig til at arbejde og udvikle mig.
Alt ved hjælp af forløbet hos True Potential, og de fantastiske coaches.

Den største anbefaling til True Potential.

22. lokakuuta 2023