Efter at ha' købt og brugt jeres shampoo & balsam bar kan jeg mit personlige feedback! Kan virkelig godt lide konceptet af en bar i stedet for flydende shampoo og balsam! Min erfaring med jeres prod... Näytä lisää

Jeg har i 2 uger brugt lavendel shampoo og conditioner bars, og mit hår er allerede nu sundere, mere glansfuldt og nemmere at holde. Og min hovedbund er langt mindre irritabel og kløende. Jeg har skul... Näytä lisää

Jeg bruger hårshampoo og balsam bar. Udover at jeg synes produkterne virker godt og dufter dejligt, har jeg også lagt mærke til at jeg ikke skal vaske mit lange hår så ofte som før, da det ikke klas... Näytä lisää

Allerede efter 3 vask er jeg positiv over både shampoo og balsam bar. Mine naturkrøller er meget pænere og håret er ikke så kruset, plus mit hår lufttørrer hurtigere (muligvis fordi der ikke er et l... Näytä lisää

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Scam virksomhed: IKKE dansk, falsk markedsføring

True Danish ApS som de kalder sig på deres egen hjemmeside findes ikke i CVR og på den adresse, de oplyser, er der ingen virksomhed, der hedder True Danish. Det oser af oversatte tekster fra en virksomhed, der hvert fald IKKE er dansk. Falsk markedsføring fra endnu en Kina shop.

17. syyskuuta 2025
True Danish-logo

Vastaus yritykseltä True Danish

Hej Calina,

Vi er kede af din anmeldelse, for det du skriver er faktuelt helt forkert.
True Danish er en dansk virksomhed med adresse, produktion, lager og kundeservice i Danmark. Alle ordrer sendes direkte herfra, og vi har ingen forbindelse til Kina eller “Kina shops”.

Den adresse vi oplyser, er vores virksomhedsadresse, det er korrekt at vi ikke har nogen fysisk butik på adressen, da vi udelukkende sælger online.

Vi forstår godt, at man skal være opmærksom, når man handler på nettet. Netop derfor vil vi gerne understrege, at vi er et dansk brand med dansk ejerskab og daglig drift fra Danmark.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere dokumentation, er du velkommen til at kontakte os på: kontakt@truedanish.com

Da din anmeldelse bygger på en misforståelse og har stor betydning for os, håber vi, at du vil genoverveje den.

Venlig hilsen
True Danish

Super god shampoo

Super god shampoo. Med mit korte hår skal jeg næsten ingenting bruge og alligevel skummer det vildt op. Med de to shampoo bar jeg købte, har jeg i hvert fald til et helt års forbrug.

10. syyskuuta 2025

Så nemt, så godt

Så nemt. Så blødt. Så nemt at have med på rejse eller i fitness.
Holder længe og skummer godt op. Dejlig mild duft.
Og helt perfekt at man kan abonnere, så man aldrig løber tør:)

14. syyskuuta 2025

Godt

Jeg kan godt lide produktet. Jeg synes dog der ryger mange hår ud, men det er måske normalt nok? Jeg synes mit hår føles rent og lækkert. Det får også et pænt fald. Pakken kom også hurtigt og det var nemt at bestille.

1. syyskuuta 2025

Har lige fået det

Har lige fået det. Håret bliver super blødt. Man skal dog lige vænne sig til at bruge en bar i stedet for flydende sæbe.

10. syyskuuta 2025

Jeg er vil med jeres produkt

Jeg er vil med jeres produkt.
Jeg har natur krøl som tidligere var meget kruset efter hårvask, men nu er det ikke længere nødvendigt, at tilføje en masse ekstra produkter i mit hår. Og Min hovedbund er tilmed holdt op med at klø😊

5. syyskuuta 2025

Jeg synes shampooen er virkelig god

Jeg synes shampooen er virkelig god. Derimod er jeg ikke helt så begejstret for balsamen - føler ikke rigtig jeg kan få noget af den og bruger lang tid på at gnide den i hænderne og håret. Men shampooen kan jeg rigtig godt anbefale :-)

5. syyskuuta 2025

Dejlig shampoo og balsam

Dejlig shampoo og balsam. Håret føles rent og ser blankt ud. Man skal holde lidt igen med balsam i hovedbunden, ellers kan håret blive lidt tungt, men når man doserer balsamen til spidserne fungerer det perfekt. Også dejligt at vide, der ikke er kemi i.

25. elokuuta 2025

Helt okay produkt

Helt okay produkt. Hverken bedre eller dårligere end andre shampoo bar. Dog, som også gælder andre producenter, er det med at du får så mange antal hårvask, ikke helt gældende….og produkterne ikke helt billige. Jeg kommer aldrig til at skifte konsekvent til den slags produkter. Men okay indimellem. Ved ikke, hvorfor man ikke kan købe en balsam bar uden en shampoo, da de er betydelige mindre og holder ikke så længe som shampooen. Man skal bruge 1 gram….. nej det holder ikke og for øvrigt kan man ikke dosere det.

14. elokuuta 2025

5 ud af 5

Jeg er virkelig godt tilfreds med mit køb af shampoo og balsam! Mit har elsker dem og jeg vil helt sikkert købe dem igen.
En kæmpe anbefaling herfra!

12. elokuuta 2025

Virkelig begrejstret for denne hårsæbe

Virkelig begrejstret for denne hårsæbe. Min kløende hovedbund har det meget bedre og håret bliver lækkert blødt og fyldigt. Og jeg har kun brugt sæben til de sidste 4 hårvaske. Har bestilt nye. Vil aldrig bruge andet.

6. elokuuta 2025