1. Hääpuvun vuokraus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Verwelkom de gasten op je trouwlocatie met een unieke Trouwbanner. Je kunt de bruiloft welkomstbord helemaal naar jouw wensen aanpassen. De welkomstbord is 200x85cm groot en wordt geleverd met een bescherm-tas en een inklapbare standaard. Een Trouwbanner is de nieuwe welkomstbord 🙂

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Een hele mooi product (welkomsbord voor…

Een heel mooi product (welkomsbord voor de bruiloft) op Gran Canaria,de kwaliteit is goed en de levering super snel.
Ik ben er onwijs blij mee en wilde het graag showen bij gasten.

(Maar helaas kan ik hem niet meenemen😥
Hij past niet in de ruimbagage (te groot),mag niet als Handbagage en ook niet als bijzondere bagage mee.

Maar dat neemt niet weg,dat ik het echt super gaaf vind geworden

26. joulukuuta 2023

Een zeer tevreden klant ⭐️

Ik ben super blij met mijn trouwbanner. Super snelle service, vriendelijk personeel en ik kreeg altijd antwoord binnen 30 minuten. Ik raad iedereen trouwbanners.nl aan!!
Ondanks dat mijn banner kwijt was gespeeld door POST NL hebben ze dit netjes opgelost binnen 1 week. Ik ben een zeer tevreden klant en ga hier vaker bestellen.
Ik heb dus hele goede en snelle service gehad!! Super tevreden. Bedankt!

28. syyskuuta 2021

Zeer tevreden!

We hebben zelf een ontwerp ingediend dus het was spannend of deze scherp zou zijn. Omdat we geen datum op de banner hadden was er wat verwarring ontstaan, maar gelukkig werd dat met 1 mailtje gelijk opgelost. Eerder dan gedacht kwam de banner binnen en hij is fantastisch! Goede kwaliteit, mooi strak en scherp. Erg blij met het resultaat! Aanrader!

2. huhtikuuta 2020

Prachtige banner!

Ik heb geen trouwbanner besteld maar een hele mooie 'hoera 100 jaar ' banner voor mijn tante.
We konden zelf een foto kiezen en het resultaat was prachtig, zoals tante is op haar 100 jarige leeftijd.
Het is makkelijk mee te nemen en ook makkelijk op te zetten, ideaal !
Ben al getrouwd maar misschien een bestellen voor een jubileum??

18. maaliskuuta 2020

Top Service !

Ik ben super blij met mijn trouwbanner.
Hij/Zij hebben goed geluisterd naar mijn wensen!
Complimenten!

Ik heb hele goede en snelle service gehad.!!

1. marraskuuta 2019

Hoogwaardige banners!

Een roll up banner daar besteld. Goede en snelle service. De banner was echt prachtig en van een uitstekende kwaliteit!

Ook het in elkaar zetten was zo eenvoudig.
Al met al een goede keus. De ruimte krijgt met zo'n banner echt een feestelijke uitstraling. Ik zou het een ieder aanraden.

Er is genoeg keuze en ze kunnen hem ook mooi zelf voor je aanpassen naar jouw wensen, zoals bij mij is gedaan.

Op naar een volgende feestelijke gelegenheid!

19. syyskuuta 2019

Trouwbanner

Wat een leuke site! Service goed en je kunt hem net zo maken als dat je zelf wilt! niks is teveel. En ze doen wat ze beloven!

20. elokuuta 2019
Trouwbanners-logo

Vastaus yritykseltä Trouwbanners

Ha Sonia,

Hartstikke bedankt voor de eerste beoordeling! Uiteraard nogmaals bedankt voor de positieve feedback! veel plezier met de Trouwbanner!

Grt Trouwbanners

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin