Bij Troelaas 'n handgemaakt tegeltje besteld. Vrij snel bezorgd, deze werd na 'n paar dagen geleverd in 'n handig brievenbuspakketje dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. TOP! Product zat ontzet... Näytä lisää
De tegeltjes waren makkelijk besteld en snel thuis!! Ontzettend blij mee. Ze hangen in de keuken boven het aanrecht tussen andere gouden tegeltjes. Super leuk! Bedankt voor de snelle en nette verzendi... Näytä lisää
Onder de indruk van de service! Bij mijn bestelling bleek ik verkeerde postcode te hebben doorgegeven. Medewerker Pien heeft mij hiervoor gemaild om te checken. Omdat ik de eerste x dacht dat deze ma... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Troelaas is een webshop met woonaccessoires & lifestyle artikelen. 'Maak van je huis een gezellig thuis'
Denekamperweg, 80, 7651LC, Tubbergen, Hollanti
- troelaas@hotmail.com
- troelaas.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Persoonlijke benadering
Persoonlijke benadering, leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling. En snelle levering.
Super leuk tegeltje van prima…
Super leuk tegeltje van prima kwaliteit! Snel en goed verpakt bezorgd. Ik ben er blij mee!
Nette service.
Alles was goed ingepakt en snel in huis
Via de reclame op Insta kwam ik Troelaas tegen. Ik ben dol op kaarsen, heb de website uitgebreid bekeken. Uiteindelijk heb ik een aantal mooie gedraaide kaarsen en led kaarsen aangeschaft voor buiten. Alles was goed ingepakt en snel in huis. Tot een volgende keer!
Super leuk tegeltje en ook nog eens…
Super leuk tegeltje en ook nog eens super leuk ingepakt. Een cadeautje om uit te pakken.
Heel origineel cadeau
Heel origineel cadeau en leuk ingepakt, direct om weg te geven.
Helemaal blij mee
Helemaal blij mee! Goed verpakt en ook heel fijn geholpen. Zou er zo weer wat bestellen….
GE WEL DIG
Echt super alles! Hele lieve eigenaar en stuurt alles heel netjes en lief ingepakt op. Zeker aan te raden!
Alles ging helemaal top
Super service
Mijn bestelde tegeltje had de reis niet overleefd en dezelfde dag nog is er een nieuwe opgestuurd. Super service!
Snelle levering en goede levering want…
Snelle levering en goede levering want jullie zorgde ervoor dat het een brievenbus pakketje werd, dus ik hoefde er niet voor thuis te blijven. Heel veel dat jullie mee denken met de klant