God kommunikation, hurtig respons. Alt svarede til vores forventninger. Den lokale guide havde stor erfaring med området. Gode arrangementer i løbet af ugen, særligt kælketuren var sjov og hyggelig.
Rigtig god oplevelse, rar og hjælpsom rejseleder(Karsten) Sikrest har dejlige, rummelige værelser. Eneste ulempe: aftensmaden ret så kedelig med tørstegt kød, hørte andre gæster sige, at de ville ikk... Näytä lisää
Siden 1993 har Trip Tour arrangeret skirejser til Østrig og delt begejstringen ved ski, sne, frisk luft og blå himmel, med mange af vores gæster. I vinterhalvåret fra december til april arrangerer vi skirejser som kør-selv, til 7 udvalgte destinationer i Østrig. Vi stræber altid efter, at være det foretrukne, personlige og lille rejsebureau, som har kunden i fokus både før, under og efter rejsen - og så gør vi vores bedste for, at passe godt på din ferie.
Hulvejen 34, 3400, Hillerød
- 39621930
- triptour@triptour.dk
- triptour.dk
TRIP TOUR får mine bedste anbefalinger
TRIP TOUR får mine bedste anbefalinger. B.la. pga den gode service både inden afrejse og på destinationen. De har god lokal kendskab til de destinationer, hvor de har udlejning.

Vastaus yritykseltä Trip Tour
Højt service niveau og alt spillede.

Fantastisk tur
Vi var godt informeret og serviceret før rejsen af Trip Tour.
Opholdet på Skirast i Kirchberg var rigtig god - flotte værrelser, god rengøring, OK mad, rigtigt god beliggenhed for skiture og klasse-service.
Skøn on-site guide fra TripTour!
Super service og vejledning ved…
Super service og vejledning ved bestilling. Og da Østrig lukkede ned inden afrejse var service igen i top og fik pengene retur hurtigt.
Kan varmt anbefale dette rejseselskab til skiferie👍🏻

Vastaus yritykseltä Trip Tour
Rigtigt dejligt skiområde med smukke…
Rigtigt dejligt skiområde med smukke bjerge. Obergurgl er en rolig by med en særlig hyggelig stemning. Det er et lidt eksklusivt sted med hoteller i høj kvalitet. Ingen liftkø og altid god sne. De fleste gæster er børnefamilier og et ældre publikum som nyder bjergene. Afterski er ikke så livligt og fugtigt som i nabobyen Sölden - hvilket er meget befriende at opleve. Men her er tilgengæld meget hyggeligt og nærværende. Bedste afterskisted finder man Nederhütte med livemusik 2-3 gange hver uge. Stedet er vanedannende hvorfor der er mange stamgæster i byen.
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse, lige fra bestilling til afvikling.
Man kan mærke, at der er mennesker bag firmaet.
Super prof. Rejseselskab
Super hjælpsom, især når der kom problemer, som ikke var Trip Tour Skyld. Kan varmt anbefalde dem.
Westendorf
.super service og westendorf er en perfekt skidestination!
Professionel rejsearrangør
Med Trip Tour bliver man guidet igennem…
Med Trip Tour bliver man guidet igennem sin booking af rejse på tryggeste vis. Intet er overladt til tilfældigheder og deres hurtige respons på spørgsmål gør oplevelsen er i top. På selve rejsen er der rejseleder man kan kontakte, der er sat godt ind i de lokale forhold og som ligeledes svarer lynhurtigt på forespørgsler og kontakter én ved eks. ændringer af vejrforhold og andre opmærksomhedspunkter der kan få indflydelse på rejsen. Trip Tour kan varmt anbefales
Seriøst og venligt
Seriøst og venligt - god orientering - og imødekommen guide
Vi har været meget tilfredse med Trip…
Vi har været meget tilfredse med Trip Tour:-)
God service og hjælp hele vejen igennem!
FANTASTISK SELSKAB AT REJSE MED
FANTASTISK SELSKAB AT REJSE MED - SUPER SERVICE FRA START TIL SLUT - KANON GUIDE PÅ STEDET - DE BEDSTE ANBEFALINGER FRA OS
Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service. En speciel tak til Mads du er bare bedst
Altid en fornøjelse !!
Jeg har rejst md Trip Tour i 25 år og…
Jeg har rejst md Trip Tour i 25 år og har altid fået en super service
The Best
The Best! Altid en fornøjelse at rejse med Trip Tour - Har rejst med dem i snart 20 år og er altid super tilfredse! Gode priser, dejlige destinationer, perfekte rejseledere og service i top både inden afrejse og under rejsen! Kan varmt anbefales!