Beste Trigion,
Beste Trigion,
Controleer jullie beveiligers, hierbij wil ik mijn ernstige bezwaar uiten tegen de manier waarop ik recentelijk ben behandeld door de beveiliging van uw winkelcentrum op 02-10-2025
Ik ben door beveiligers staande gehouden op basis van een melding dat “iemand” mij iets in mijn tas zou hebben zien stoppen. Zonder concreet bewijs ben ik vervolgens behandeld als een winkeldief, wat ik als buitengewoon onterecht en vernederend heb ervaren. Er is geen diefstal vastgesteld, noch ben ik betrapt op enig strafbaar feit.
Toch is mij een winkelverbod opgelegd, zonder dat er sprake was van duidelijke grond of enig concreet bewijs van een overtreding. Dit acht ik onterecht, en ik verzoek u dan ook dringend om:
1. Het winkelverbod per direct ongeldig te verklaren.
2. Een schriftelijke verontschuldiging voor de onterechte beschuldiging en de wijze waarop ik ben behandeld.
Ik vertrouw erop dat u deze zaak serieus neemt.
Als trouwe en goede klant van uw winkelcentrum was ik zeer verrast en teleurgesteld door het ontvangen winkelverbod 02-10-2025. Ik bezoek uw winkels al geruime tijd en heb dit altijd als prettig en professioneel ervaren.
Het opgelegde verbod is voor mij dan ook onbegrijpelijk en naar mijn mening onterecht. Voor zover ik weet, heb ik mij altijd correct gedragen en niets gedaan wat een dergelijk besluit zou kunnen rechtvaardigen. Er is bovendien geen duidelijke uitleg of onderbouwing van het verbod verstrekt, wat het voor mij extra pijnlijk maakt.
Ik betreur het dat ik ondanks mijn loyaliteit aan uw onderneming op deze manier word behandeld. Niet alleen voel ik mij persoonlijk aangetast, maar het roept ook vragen op over de manier waarop u met vaste klanten omgaat.
Ik verzoek u dan ook dringend om deze beslissing te heroverwegen of op zijn minst in gesprek te gaan over de aanleiding en mogelijke oplossing. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te overwegen om mijn goede naam te herstellen.
“Ik sta altijd open voor een oplossing in deze zaak. De beschuldiging is onterecht, zoals ook blijkt uit het feit dat de politie mij heeft vrijgesproken.”
2. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu