Goed persoonlijk advies. Er wordt goed meegedacht welke remschoenen het beste passen en deze kunnen vervolgens getest worden. Ze hebben alles wat een renner of tri atleet nodig heeft.
Verschrikkelijk… verschrikkelijk goed! 😄 Het team van TriathlonWorld heeft echt maar één doel: jou zo goed mogelijk helpen. Ze staan altijd klaar met eerlijk advies, nemen de tijd voor je en zorge... Näytä lisää
Unfortunately, I can only report negative experiences with this shop and will not make any further purchases here. I ordered a pair of triathlon shoes. Despite both shoes bearing the same size label,... Näytä lisää
Voor een uitgebreide 3D-hardloopanalyse ben ik naar Traithlonworld in Meppel gegaan en dat was absoluut de moeite waard. Tijdens de analyse kreeg ik de mogelijkheid om ongeveer vijf verschillende... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
TriathlonWorld is dé triathlonwinkel van Nederland. Met zowel online als fysieke verkooppunten door het hele land, kunnen we je snel voorzien van alles wat met triathlon te maken heeft. Naast triathlon zijn we er ook voor de andere multisporten, maar ook de pure hardloper, zwemmer en fietser. Are you ready to Find Your Best?
Blankenstein 631, 7943PA, Meppel, Hollanti
- 070-7370250
- info@triathlonworld.nl
- triathlonworld.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
snelle correcte levering
Pakje is 10 dagen na bestelling nog…
Pakje is 10 dagen na bestelling nog steeds niet geleverd. De koerierdienst waarmee ze werken in België is onbetrouwbaat.
Advies op maat in gastvrije omgeving
Voor mij de eerste keer hier om hardloopschoenen te kopen. Wat een leuke winkel in Meppel, gezellig team, gastvrije ontvangst. Uitgebreid en vakkundig advies. Top!
Retour gemeld, geen contact
Retour gemeld, wel in portaal akkoord maar niet verwerkt door Triathlonworld. Nu problemen met betaalprovider omdat Triathlonworld weigert een retour te verwerken. Ondanks meerdere berichten geen reactie van verkoper.
5 werkdagen wachten op reactie op je…
5 werkdagen wachten op reactie op je mail bij kapot horloge, schandalig traag.
nieuwe hardloopschoenen
Bij de aanschaf van nieuwe hardloop schoenen is de hulp in Meppel erg prettig. Goed luisterend en uitgebreid de tijd voor de klant en een realistisch advies, zodat ik enorm fijne schoenen heb gekocht en zeker terug zal komen!
Aanschaf fiets
Super fijn geholpen in deze winkel.
Snelle reactie op vragen, een team dat doorpakt bij leverproblemen.
Ik zou deze zaak iedereen aanraden.
Jammergenoeg het verkeerde artikel…
Jammergenoeg het verkeerde artikel ontvangen. Maar heel snel opgelost! Top service!
Keuze om GLS als koerierdienst te nemen…
Keuze om GLS als koerierdienst te nemen valt enorm tegen. Ze hebben reeds 4 pogingen gedaan om het pakketje te leveren en telkens krijg ik melding dat leveren onmogelijk blijkt te zijn. Ik heb verschillende pogingen ondernomen om andere leveringsopties door te geven. Maar het resultaat is telkens hetzelfde.
De fout ligt zeker niet bij jullie, maar eerder aan de koerierdienst waarmee samengewerkt wordt.
Makkelijk bestellen, snelle levering. Goede klantenservice ook.
Top ervaring
Een 3D-hardloopanalyse laten doen. Super fijn en goed geholpen. Hierdoor hardloopschoenen gekocht, die perfect bij mij passen. Absoluut een aanrader!
Ze nemen de tijd en geven goed advies
Ze nemen de tijd en geven goed advies. Ben tevreden met paar nieuwe hardloopschoenen naar huis gegaan.
Goed advies
Super fijn geholpen in Meppel! Goed advies en super vriendelijk! Hardloopschoenen zijn top!
Super snel verstuurd en prijs/kwaliteit…
Super snel verstuurd en prijs/kwaliteit verhouding is echt top.
Mooie rugzak met een leuke korting
Mooie rugzak met een leuke korting. Snelle levering.