Saanut 4/5 tähteä

Het aangekochte product voldeed geheel aan de verwachting. Het enige minpunt is de transporteur die wel op tijd leverde, maar het product ergens in de straat heeft afgeleverd, zonder een briefje in d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Er was wel e.e.a. mis met mijn bestelling (Leverancier VIDA XL), maar bij Trendy werd ik enorm goed geholpen. Er werd meegedacht, meegepraat, zeer snel gereageerd en het is gewoon super netjes afgeh... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Tee se itse -kauppa
  3. Huonekalutarvikkeet
  4. Keittiökalusteet
  5. Ulkokalusteet
  6. Lemmikkieläintarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Over Trendy.nl - Jouw Bestemming voor een Trendy Thuis Welkom bij Trendy.nl, waar jouw visie van een stijlvol en modern huis tot leven komt. Ons verhaal begon met een eenvoudige droom: het transformeren van gewone huizen in eigentijdse oases. We geloven dat jouw huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een weerspiegeling van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Onze Missie Bij Trendy.nl is het onze missie om je niet alleen producten van topkwaliteit te bieden, maar ook inspiratie. We hebben een breed scala aan collecties die elk aspect van je huis bedekken: Meubels: Van elegante zitbanken tot stijlvolle eettafels, ontdek onze uitgebreide selectie. Tuin: Transformeer je buitenruimte met onze trendy tuinmeubelcollectie en decoratieve accenten. Kantoor: Creëer een productieve werkplek met onze kantoormeubelen en accessoires. Slaapkamer: Rust en ontspanning wachten op je met onze slaapkamermeubels en accessoires. Keuken: Van innovatieve keukenaccessoires tot moderne apparatuur, maak koken en entertainen een plezier.

Tiedoksesi

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Goede afwikkeling bij problemen

Wij hadden een product gekocht, die je zelf in elkaar moest zetten. De onderdelen pasten niet en dus was het product niet te gebruiken.
Onze klacht werd direct opgepakt. We zijn snel en adequaat geholpen.
Dat was in een woord "Geweldig", alle lof voor de afwikkeling. We zijn dus erg tevreden over trendy.nl

27. marraskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

2 nachtkastjes gekocht maar dacht…

2 nachtkastjes gekocht maar dacht eigenlijk dat ze al in elkaar zaten.Dus niet ..kwam er een heel bouwpakket binnen.
Dat viel erg tegen .
Uiteindelijk zijn ze in elkaar gezet en staan ze mooi naast t bed.Mooie hoogte ook.
Al met al toch blij der mee

4. marraskuuta 2024

Hallo Jessica,

Wat jammer dat je dit niet van te voren wist. Dan hebben we dat niet duidelijk op de website vermeld.

Echter zijn 80% van de online meubels die je besteld op Trendy.nl bouwpakketten, dit om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden voor onze klanten. Daarbij neemt het ook veel minder ruimte in beslag en is het een stuk duurzamer.

Jammer dat je niet even contact hebt opgenomen (kan nog steeds). Dan hadden we wellicht iets kunnen oplossen.

Nogmaals sorry voor het ongemak en veel plezier met de nachtkastjes.

Cheers Team Trendy.

Saanut 5/5 tähteä

Kastje besteld maar kreeg het verkeerde…

Kastje besteld maar kreeg het verkeerde kastje geleverd. VidaXL, waar het kastje uiteindelijk vandaan kwam deed moeilijk terwijl het hun fout was. Meneer heeft het heel netjes opgelost, zelf de verzendkosten op zich genomen en alles prima afgehandeld! Dank je wel Dries, voor de goede service!!!

28. lokakuuta 2024

Hallo Gerda,

Jammer dat het zo moest lopen. Gelukkig hebben we het samen kunnen oplossen.

Cheers Team trendy

Saanut 5/5 tähteä

Super service en heel goede…

Super service en heel goede communicatie! Wij gaan lekker genieten van t buiten koken met onze mooie driepoot!

22. syyskuuta 2024

Hoi Tanja,

Lekker stoken met deze temperaturen. Veel plezier met de BBQ.

Cheers Team Trendy

Mooi kastje

Mooi kastje! Snel bezorgd!

16. syyskuuta 2024

Dank je Christian,

Veel plezier met je kast.

Cheers Team trendy

Saanut 5/5 tähteä

Prima product en snel geleverd

Prima product en binnen drie dagen geleverd.
Kwalitatief top

25. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Trendy

Dank u wel! Veel plezier met de Parasol.

Dat er nog maar veel mooi weer zal komen.

Saanut 5/5 tähteä

Zojuist ontzettend vriendelijk geholpen…

Zojuist ontzettend vriendelijk geholpen nadat het vervoersbedrijf de bestelling had geannuleerd. Snel, aardig en meedenkend. Dank Dries!

12. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Trendy

Bedankt voor de goeie review.
Trendy.nl staat voor zijn klanten.

Artikel gererourneerd.

Artikel gererourneerd.
Alles keurig afgehandeld.

15. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Trendy

Jammer dat het artikel niet voldeed. Gelukkig alles netjes en snel kunnen afhandelen. Hopelijk tot snel.

Netjes geleverd

Netjes geleverd

16. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Trendy

Bedankt voor uw reactie. We doen altijd ons uiterste best voor uw bestelling.

Saanut 4/5 tähteä

De set is erg mooi en snel geleverd

De set is erg mooi en snel geleverd. De bouten waren iets te lang, dit hebben we zelf met ringetjes opgelost. Er waren twee beschadigingen, hierover gemaild en we mochten de onderdelen terug sturen. Zelf gekozen om dit niet te doen En daardoor kregen we een bedrag terug gestort. Erg fijn contact en samen gedacht over oplossingen.

7. heinäkuuta 2024

Hallo Patricia,

Het contact was zeker fijn. We komen niet altijd zulke begripvolle klanten tegen als u.
Nogmaals bedankt voor de bestelling en geniet van de set.

Groetjes Team Trendy.nl

Saanut 4/5 tähteä

Het aangekochte product voldeed geheel…

Het aangekochte product voldeed geheel aan de verwachting.
Het enige minpunt is de transporteur die wel op tijd leverde, maar het product ergens in de straat heeft afgeleverd, zonder een briefje in de bus te doen met op welk niummer het lag. Dus heb bij 7 of 8 buren moeten aanbellen met de vraag of er iets bezorgd was.

11. kesäkuuta 2024

Bedank voor uw Review.
Echter kan Trendy.nl vrij weinig doen aan de problematiek van de Transporteur.
U zou daar een eigen review kunnen plaatsen.

U kunt een review achter laten op de site zelf: https://www.packs.nl/track-trace/?zendingnr=A0060204597941&pc6hnr=2691xl

Of hier https://nl.trustpilot.com/review/www.packs.nl

Groetjes Team Trendy.

Trendy is geweldig, Vida XL minder

Er was wel e.e.a. mis met mijn bestelling (Leverancier VIDA XL), maar bij Trendy werd ik enorm goed geholpen. Er werd meegedacht, meegepraat, zeer snel gereageerd en het is gewoon super netjes afgehandeld.

Over VIDA XL genoeg te zeuren, maar over Trendy helemaal niets.

9. kesäkuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Goede en snelle service!!

Service is top!!!

28. toukokuuta 2024

Hallo Nikita of Debbie,

Ik heb u een mail gestuurd en u geprobeerd te bellen over dit probleem. We willen het graag met u oplossen.

Je kan ons bellen of mailen voor een oplossing.

Saanut 4/5 tähteä

Omdat het van een zaak afkwam dat in…

Omdat het van een zaak afkwam dat in niet meer wilde bestellen ik vind dit ons in de zijk nemen. De mensen die dit hebben geleverd doen het goed ze hebben me gebeld . Ik ben daar wel tevreden over. En als ze producten van een anderen leverancier hebben dan besteld ik bij hun.

4. kesäkuuta 2024

Dank je wel Meneer Balk,

Leuk u even gesproken te hebben. Wat jammer dat u niet tevreden bent over deze fabrikant. Dit kan ik helaas niet voor u veranderen.

Wel fijn dat u uw review heeft aangepast na ons telefoontje.
Dank u wel.

We gaan zeker iets doen met uw feedback.

Kattenkrabton

Ik ben erg tevreden met de kattenkrabton
Goede service en snelle levering

28. toukokuuta 2024

Hallo Paula,

Leuk om te horen. Ik heb begrepen dat het om een zeer unieke kattenkrabtoren gaat.

Snelle bezorging

Alles snel en netjes

21. toukokuuta 2024

Nu nog mooi weer.

Groeten Team Trendy

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin