Saanut 1/5 tähteä

Bestelde produkt wordt niet binnen gestelde termijn geleverd. Bij navraag schreef men dat er intern iets fout gegaan was en dat het produkt z.s.m. geleverd zou worden. Gebeurde weer niet en dus werd d... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zelfde ervaring als iedereen. Na dreigen met aangifte van oplichting bij politie, belastingdienst, bol.com (die leveren ook voor hen) uiteindelijk wel een reactie en geld terug gekregen. En pas op,... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Helaas ook gedupeerd door TrendX In februari iets besteld maar vijf maanden later nog steeds niets ontvangen. Ook meerdere malen contact gezocht met het bedrijf maar tegen beter weten in. Inmidd... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Bestelling van een rugzak gedaan. Blijkt een rugzak die veel goedkoper via AliExpress verkocht wordt. Niet van gediend. Gemaild, gebeld. Trends.nl lijkt onbereikbaar. Direct vervolgstappen gezet; aang... Näytä lisää

1. Harrastukset & Käsityöt

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

✓ Vóór 17:00 besteld = volgende werkdag gratis bezorgd. ✓30-Dagen bedenktijd. ✓Achteraf betalen. ✓ Laagste prijs garantie, nergens goedkoper! ✓Meer dan 100.000 artikelen direct op voorraad!

1,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Scam

Eind februari 2020 een bestelling geplaatst.

Het is nu 2 Februari 2025. Ik heb nooit mijn pakketje ontvangen. Geen contact kunnen krijgen.

Gelukkig is het een klein bedrag van 2 tientjes. Dus nooit naar terug gekeken. Maar ik wil toch even mijn 1 ster review geven.

Geloof de 5 sterren niet dames en heren. Dit zijn vriendjes.

2. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Azon-ketelaar zonwering.

Azon-ketelaar zonwering.
Topservice, zoals het hoort!
Vakkundig en snel, afspraken worden netjes nagekomen. De prijs-kwaliteitverhouding is prima in orde. Vriendelijke en nuchtere aanpak, op z'n Achterhoeks: "Doe normaal, dan doe je al gek genoeg." Zeker een aanrader!

6. joulukuuta 2024

Slechte ervaring

In april heb ik een bank bij trend vortex gekocht. Met het leveren van de bank had ik vlekken op bank we zijn al sinds april bezig en heb nog steeds niks gehoord. Elke keer stellen ze het uit.

10. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

I saw and ordered online from Trenix.nl…

I saw and ordered online from Trenix.nl but this website seems to be a total scam. I just wasted and paid an item it wasn’t delivered yet and it’s been more than two weeks now. Haven’t heard anything from the shipping/tracking of the item either. I was very dissapointed and angry with them.

7. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Trendx zijn dieven, pas op!!!

Iedereen die bestolen is door dit "bedrijf", aub email schrijven naar programma Boos van Tim Hofman. Als ze veel klachten krijgen over dit bedrijf, dan maken ze er een programma van.

13. joulukuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Using TrendX

I have recently started using TrendX and it is amazing. I like the designs and how quick and easy it is to navigate through the sections plus it provides daily information about the markets. I LIKE IT!👍

13. lokakuuta 2022

Internet oplichters

Internet oplichters, welke uiteraard vrij uit gaan wegens onze justitiële beleidsvorming. Voor ruim € 70,00 bestolen.

4. syyskuuta 2022

gedupeerde van Trendx

Ook ik ben een gedupeerde. Vorig jaar iets besteld, nooit ontvangen, de bestelling vervolgens geannuleerd en het geld is niet teruggestort op mijn rekening. Ik heb hen veel herinneringen gestuurd. Ik heb vervolgens contact gezocht met mijn rechtshulp. Zij doen niks, omdat het bedrag onder de 150 euro is en zelfs aangifte gedaan bij de politie. Politie heeft aan mij teruggekoppeld dat ze de zaak niet in behandeling nemen. Rechtshulp en politie handelen niet bij dit soort kleine bedragen. Hier spelen oplichters op in.

4. tammikuuta 2022

Bedriegers

Hier kan ik kort over zijn, dit zijn grote BEDRIEGERS.

Ook bekend bij de consumentenbond als zodanig.

Doe aangifte bij de politie, hoe meer hoe beter, wel even wachten daarna want in Nederland duurt het natuurlijk helaas wat langer voordat deze 'mensen' uiteindelijk hun taakstrafje krijgen.

2. tammikuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Klooo.nl/ Trendx./Cippolone & Co oplichters Artikel retour gestuurd maar geen…

Artikel retour gestuurd maar geen omruiling ontvangen ondanks schriftelijke toezegging. En zeker 10 reminders, telefoonnummer is ineens afgesloten en bedrijfwebsite uit de lucht gehaald. Oplichters dus
Het bedrijf heette Trendx.nl daarna Klooo.nl en nu blijkt dat ene familie Cippolone erachter zit. Handelsnaam Cippolone & Co, deze mensen stonden onder Trendx BV geregistreerd, rapport bij Graydongo.nl op te vragen en hebben nu een winkel Meow store, De Gruyterpassage 15, 6811 BA Arnhem, kvk 72840781 zelfde kvk als Trendx BV.! Deze informatie is te vinden op openkvk.nl, bestaande handelsnamen Trendx B.V. en Cipollone & Co.
Zo kunnen oplichters ontmaskerd worden en mensen hun geld terug eisen.
De ondernemers heten Stefano en Gianna Cippollone

6. joulukuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

TendX en Klooo vallen onder dezelfde…

TendX en Klooo vallen onder dezelfde holding, als je op trustpilot zoekt op Klooo.nl reviews vind je ook een berg aan financieel gedupeerden waaronder ik. Ik ben stappen aan het ondernemen en heb jullie hulp daarbij nodig! Lees mijn berichten en laat je stem horen bij de
Politie (0900 8844) om een dossier te vormen en bij de verschillende hulp instanties melding te doen (deze kan je lezen in mijn berichten onder de Klooo reviews) ook TROS opgelicht ga ik benaderen. Deze gasten mogen hier niet mee wegkomen! Wij werken hard voor ons geld, en ik laat mij niet zomaar oplichten!

Succes!

Groet,
Rogier

26. marraskuuta 2021

Oplichting

Oplichting! Wacht al een half jaar op geld terug van mijn nooit ontvangen product. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar op tijden dat ze aangeven en mails worden helemaal niet beantwoord. Echt oplichterij!

25. marraskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Pas op! Trendx zijn oplichters!

Die ene ster zijn ze nog niet eens waard. inmiddels al ruim een half jaar geleden een jas besteld en na vele mails zonder reactie en belletjes die niet worden opgenomen maar deze slechte ervaring delen om anderen te waarschuwen voor deze oplichters

24. marraskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin