Trendosa Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Bestel hier niet! Slechte communicatie en service! Ik heb vorige week een bestelling van meer dan 400 euro gedaan en betaald wat de volgende dag verstuurd zou worden. Ik heb nog steeds niks vernomen... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ho fatto un ordine a febbraio e nn e mai arrivato ho anche provato a contattare ovviamente solo via email perche nn ce nessun nr da chiamare nessuna risposta addirittura anche sulla chat del sito quan... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bestel hier niet! In augustus de flessenverwarmer besteld inclusief adapter. Adapter is nooit meegestuurd. Heel vaak de klantenservice proberen te bereiken, telkens geen contact. Opnieuw een adapter o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met mijn ervaring! De communicatie was duidelijk, het proces was eenvoudig en ze gingen boven verwachting om mijn wensen te vervullen. Dit bedrijf begrijpt echt hoe je klanten gelukkig... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn een jong bedrijf die zich bezighoud met het verkopen van super handige baby artikelen zoals onze draagbare flessenwarmer. Onze draagbare flessenwarmer is een handig hulpmiddel voor ouders die veel onderweg zijn. Hiermee kan melk voor je baby snel en eenvoudig worden opgewarmd, zelfs als u niet thuis bent. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk mee te nemen, zorgt voor gemoedsrust en zorgt ervoor dat er altijd aan de voedingsbehoeften van de baby wordt voldaan, vooral tijdens de nachtelijke voedingen. Een must-have voor drukke ouders.

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Niets bestellen!

Je moet hier niets bestellen. Hele rare gang van zaken en er is amper contact te krijgen met dit bedrijf!
Product, de flessenwarmer, is waardeloos. Werkt niet.

13. maaliskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu
Trendosa-logo

Vastaus yritykseltä Trendosa

Bedankt voor uw feedback en het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met onze flessenwarmer en uw ervaring met ons bedrijf. We willen graag benadrukken dat we het belangrijk vinden om onze klanten hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden.

We willen u graag helpen met uw klacht over de flessenwarmer en willen u vragen om ons te voorzien van meer informatie over het probleem dat u heeft ondervonden. Op deze manier kunnen we u beter van dienst zijn en zoeken naar een passende oplossing.

We vinden het belangrijk om open en transparant te zijn over onze werkwijze en willen graag dat u tevreden bent met onze producten en service. Als u nog andere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om u te helpen. We hopen dat we de kans krijgen om uw vertrouwen terug te winnen en dat we u in de toekomst weer als tevreden klant mogen begroeten.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin