Super goede service, heel veel geduld met mijn besluiteloosheid 😅. Hele gave tassen, goede kwaliteit. Soms wat oneffenheden in het leer, maar dit is logisch omdat het restleertjes zijn. Wel goed om t... Näytä lisää
Hele mooie tas en een leuk presentje! Heel gezellig ingepakt, echt een mooi kado! Daar moet je gewoon vrolijk van worden! Ik krijg ook hele leuke reacties!
Via een tennisvriendin jullie website gevonden. Wat een geweldig initiatief is dit. Met restanten leer deze mooie producten maken. Heel fijn is er meegedacht, mooi & goed ingepakt. Snelle verzending e... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Alle dierenprint tassen van Treasure label zijn gemaakt van leer leftovers. Kleine stukjes leer die door de grote fabrieken weg worden gegooid, krijgen bij ons een nieuw leven! Omdat de dierenprint tasjes worden gemaakt van overgebleven leer, is het onmogelijk om twee dezelfde tassen te maken.Hierdoor is elke tas dus 100% uniek, net als jij! De Treasure collectie bestaat uit verschillende modellen. Alle tassen met dierenprint zijn helemaal uniek en hebben dus allemaal een andere samenstelling qua leer en kleuren. Heb jij jouw favoriete tas uitgekozen? Dan ben jij dus de enige die deze exacte dierenprint tas heeft!
Morgenster 1, 5172 GJ, Kaatsheuvel, Hollanti
- info@treasurelabel.nl
- treasurelabel.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Charmante tasjes van restleer
Een paar jaar geleden mijn eerste tasje besteld. Vooral omdat ik het initiatief (gebruik van restleer) zo tof vond. Dit tasje gebruik ik nu nog steeds. Met kinderen sleep ik nu inmiddels wat meer mee, dus werd het tijd voor een nieuw groter tasje. Ik kijk ernaar uit om deze te gaan dragen!
Vlugge levering
Vlugge levering, handtas is van goede kwaliteit alleen de band om rond je nek te hangen was wat kort
Super mooie en unieke items
Super mooie en unieke items! Ik heb inmiddels een portemonnee en een mooie tas van Treasure Label. Super blij mee! :)
Fantastische tassen
Fantastische tassen, goede kwaliteit en altijd een leuk kadootje.
De handtas is helemaal zoals op de…
De handtas is helemaal zoals op de website staat. Ben er blij mee. De kwaliteit is prima. De service en bezorging is prima.
Geweldige winkelervaring
Het contact via WhatsApp en de hulp bij keuze voor een tas was super prettig en attent. Bestelling was snel binnen en de tas is prachtig 😻
Een prachtige tas gekocht.
Duidelijke foto’s op de website. Het bestelproces gaat snel en de tas werd snel bezorgd. En je krijgt er ook nog een leuk cadeautje bij. Het pakje zelf is ook verpakt als een leuk cadeau. Dus dubbel feest om uit te pakken.
Als je niet goed weet welke tas je…
Als je niet goed weet welke tas je wilt, kun je gemakkelijk via de app contact opnemen. Echt super — ik kreeg zelfs wat foto’s toegestuurd! Uiteindelijk heb ik een andere tas gekozen. Ik kreeg netjes een e-mail en binnen drie dagen had ik mijn tas in huis. Heel blij mee
De tas is precies zoals verwacht
De tas is precies zoals verwacht. Snelle levering. Al meerdere complimenten ontvangen over de tas.
Prachtige tassen, goede service
Met al 5 tassen en wat portemonnees van Treasure Label in m’n assortiment zag ik wéér een pareltje op de site staan. Van alle tassen is er maar 1 dus meteen sloeg ik m’n slag. Het fijne is dat de pakketjes altijd snel verzonden worden en netjes geleverd, het is altijd een cadeautje om uit te pakken. De tassen zijn van een goede kwaliteit en gewoon zo mooi!
Prachtige tas
Als je niet goed weet welke tas je wil kan je via app contacten. Echt super, kreeg wat foto’s toegestuurd. Uiteindelijk is het een andere tas geworden . Je krijgt netjes een mail en met een 3 dagen had ik mijn tas. Heel blij mee
Fantastische service!
Duidelijke website
Duidelijke website met grootschalig aanbod en een handig bestelproces. Fijn ook dat je een accessoire gratis mag kiezen. 4 sterren omdat ik het onoverzichtelijk vind dat uitverkochte producten nog te zien zijn.
Fantastische service
Fantastische service! Onze tas ging op de bodem kapot, was na de garantietijd, maar we mochten een hele nieuwe tas uitzoeken! Weer binnen 2 dagen binnen!
Mooi product, goede service
Snel bezorgd, goed ingepakt, attent kaartje erbij en mooi product!
Vergissen is menselijk, het gaat om goede afhandeling.
Door een vergissing was het door mij bestelde tasje toch niet leverbaar. Ik kreeg direct een appje van Kristel met eerlijke uitleg en aanbod van nwe tasjes waarvan er een aantal nog niet online stonden. Mijn nieuwe bestelling kreeg ik volgende dag mét extra attentie voor het ongemak. Fijne persoonlijke benadering.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.