Banner for Travelnauts

Travelnauts Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Travelnauts heeft voor ons een reis samengesteld geheel naar onze wensen en behoeften. Geen vraag of wens was te veel en de reis was dan ook geheel naar wens. Heerlijk om de persoonlijke aandacht te k... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Door Travelnauts hebben we met ons gezin herinneringen voor het leven gemaakt. We werden ontzorgd in de voorbereidingen, maar er was nog genoeg ruimte voor eigen invulling. Hierdoor voelde de vakantie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De medewerkers van Travelnauts hebben ons erg goed geholpen. Zowel bij de voorbereiding, het meedenken met wat we wilden als tijdens de reis toen er wat mis bleek te zijn gegaan. We hebben prettig con... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Travelnauts heeft voor ons gezin een fantastische reis samengesteld en goed geluisterd naar onze wensen en interesses. En is binnen ons budget gebleven

1. Matkanjärjestäjä
  2. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

Travelnauts is specialist in bijzondere gezinsreizen, dichtbij én ver weg. We stellen elke reis volledig samen op basis van de wensen van jullie gezin. Onze gezinsreizenexperts kennen de leukste plekjes, delen verrassende tips en selecteren de fijnste kindvriendelijke verblijven. Zo maken we het voor ouders mogelijk om volledig ontzorgd samen met hun kinderen bijzondere bestemmingen, natuur en andere culturen te ontdekken. Samen reizen is samen genieten én herinneringen maken. Op zoek naar een unieke gezinsreis? Vertel ons jullie wensen en ontvang persoonlijk advies en een reisvoorstel op maat.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

34 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Maleisië - Borneo - Dubai

Fantastische reis naar Maleisië, Borneo en Dubai! Alles was supergoed geregeld, waardoor we zorgeloos konden genieten. Ook de tieners waren enthousiast! Prachtige bestemmingen, mooie herinneringen gemaakt – een ervaring om nooit te vergeten.

27. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Bedankt voor je mooie review, Sabine! Wat fijn om te lezen dat jullie een fantastische rondreis hebben gehad en dat jullie echt zorgeloos hebben kunnen genieten, samen met jullie tieners. Dat is precies waar we het voor doen. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van de mooie rondreis!

Saanut 5/5 tähteä

Het contact was laagdrempelig en erg…

Het contact was laagdrempelig en erg prettig. Er werd geluisterd naar onze wensen en in een mum van tijd was er een rondreis geregeld. Ideaal! Ik zou zo weer opnieuw een reis boeken via Travelnauts.

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Dankjewel voor je mooie woorden, Ivanka! Wat fijn om te horen dat het contact zo prettig verliep en dat jullie rondreis snel en helemaal naar wens geregeld was. We helpen je graag weer bij het samenstellen van een mooie rondreis die helemaal past bij jullie gezin!

Geweldige reis

Geweldige reis, goed voorbereid en geregeld, prima locaties/ verblijven, super ervaring. Enige mogelijke verbeterpunt: informatie vooraf mbt reisverloop (bv grensovergang costa rica/ panama).

2. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, Linda! Wat leuk om te lezen dat jullie zo’n geweldige reis hebt gehad en dat alles goed geregeld was. Fijn dat de locaties en verblijven naar wens waren. Dank ook voor je tip over de informatie vooraf bij de grensovergang. Dat nemen we graag mee om onze service nog verder te verbeteren. Hopelijk genieten jullie nog volop na van de mooie reis!

Reis door Galicië

Reis geheel naar onze wensen op maat aangepast. Mooie plekjes. Alle info en reis bescheiden in 1 app overzichtelijk bij elkaar. Het was weer een top vakantie!

27. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Wat goed om te horen dat jullie reis door Galicië helemaal naar wens was en dat jullie hebben genoten van de mooie plekjes die het gebied te bieden heeft! Fijn dat de app jullie overzicht gaf, precies waar die voor bedoelt is. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten en we helpen jullie graag weer bij het samenstellen van een volgende rondreis!

Zeer goede service

Zeer goede service.
Snelle respons op vragen en reis geleverd die precies aansloot bij onze wensen.
We zouden in toekomst zeker nog eens reis plannen met Travelnauts

2. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Wat een mooie woorden, dankjewel Bart! Fantastisch om te horen dat de reis helemaal aansloot bij jullie wensen en dat je onze service zo waardeert. We helpen je in de toekomst natuurlijk heel graag weer met het plannen van een volgende reis.

Leuke reis

Leuke reis. Alles was top geregeld en voorafgaand fijn contact met Travelnauts gehad.

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie reis zo goed is verlopen en dat het contact vooraf prettig was. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van de reis!

Fantastisch reis Oostkust

Wij hebben een fantastische reis gemaakt die van begin tot eind perfect geregeld was. Het contact vooraf verliep heel prettig: er werd goed geluisterd naar onze wensen en daar is volledig rekening mee gehouden.

Een groot pluspunt vonden wij dat alle reisinformatie en vouchers overzichtelijk in een app stonden. Dat was ontzettend handig tijdens de reis en gaf veel rust en duidelijkheid.

De hotels waren allemaal prima in orde en lagen steeds op goede, centrale locaties. Hierdoor konden we overal makkelijk de stad of omgeving verkennen.

Kortom: een zorgeloze reis dankzij uitstekende organisatie en service, absoluut een aanrader!

21. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n fantastische rondreis hebben gehad en alles naar wens was geregeld. Geweldig dat de app jullie zoveel gemak en rust heeft gegeven en dat de hotels goed zijn bevallen. Dank voor jullie mooie woorden en aanbeveling!

Saanut 4/5 tähteä

Fijne ervaring met Tenzing vanaf het…

Fijne ervaring met Tenzing vanaf het moment van oriënteren op de mogelijkheden tot en met een perfect georganiseerde reis.

19. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Wat leuk om te horen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad, van de eerste oriëntatie tot en met de rondreis zelf. Bedankt voor het vertrouwen in Tenzing. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van de mooie reis!

Toporganisatie

Travelnauts heeft ons in Portugal erg geschikte locaties aangeboden, de activiteiten perfect georganiseerd en dat alles volgens maatwerk. Super !

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n fijne reis hebben gehad in Portugal! We zijn blij dat de locaties en activiteiten helemaal aansloten bij jullie wensen. Bedankt voor het vertrouwen in Travelnauts en hopelijk mogen we in de toekomst opnieuw een mooie reis voor jullie samenstellen.

Saanut 4/5 tähteä

Prima georganiseerd en duidelijk…

Prima georganiseerd en duidelijk uitgelegd en instructies . Wat ik jammer vind isdat er geen persoonlijk “ face to face “ gesprek is. Ik ben meer van het persoonlijke.

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Beste Peter, bedankt voor het delen van je ervaring en de mooie 4-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat de reis goed georganiseerd was en dat je de communicatie als duidelijk hebt ervaren. Persoonlijk contact vinden wij ook erg belangrijk. Hoewel we inderdaad helaas geen fysieke gesprekken kunnen aanbieden, staan onze reisexperts wel open voor een online afspraak om de reisplannen door te spreken. Hopelijk kunnen we hier een eventuele volgende keer beter op inspelen voor jullie.

Fijn dat je reis verder goed verlopen is en we helpen je graag nog eens met een volgende mooie rondreis!

Zeer persoonlijke contact

Zeer persoonlijke contact. Tot in de puntjes verzorgd en goed bereikbaar. Ook tijdens de reis beschikbaar voor vragen en advies. Onze vakantie wensen perfect op maat ingevuld met professionele aanpak.

We gaan graag nog een keer op vakantie met behulp van Travelnauts

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Bedankt voor het delen van je ervaring, Wendy! Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het persoonlijke contact en dat de reis helemaal aansloot bij jullie wensen. Fijn dat we jullie ook tijdens de reis goed hebben kunnen helpen.

We kijken ernaar uit om jullie weer te mogen helpen bij het plannen van een volgende onvergetelijke vakantie!

Saanut 4/5 tähteä

Kleinschalige, comfortabele en goed gelegen lodges

We hadden mooie kleinschalige lodges en die waren steeds verrassend. Goede autos met prima hulp bij lekke band.
Wij zouden nooit meer kiezen voor de lodge in Etosha. We waren gewaarschuwd dat de lodges verouderd waren (klopt ook) maar we waren niet voorbereid op het ronduit slechte eten in een soort voetbalkantine voor hoge prijzen. Ook niet dat we 1 villa hadden aan de waterhole en de andere 2 op de 3e en 4e rij.
Alle andere lodges zou ik zo aanbevelen. Wij vonden de nachtvluchten met Lufthansa een uitkomst. Ontvangst op Windhoek goed geregeld, duidelijke instructies en comfortabele auto’s .

18. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Dank voor het delen van jullie ervaringen, Tineke. Wat fijn dat jullie zo hebben genoten van de kleinschalige lodges, de goede ontvangst in Windhoek en de comfortabele auto’s. Ook goed om te horen dat de nachtvluchten zo goed zijn bevallen.

Jammer dat de lodge in Etosha zo tegenviel. We nemen jullie feedback hierover zeker mee, zodat we toekomstige reizigers nog beter kunnen adviseren.

Hopelijk kijken jullie met veel plezier terug op deze reis. We helpen jullie graag weer bij een volgende mooie bestemming!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige reis voor ons op maat…

Prachtige reis voor ons op maat samengesteld. Fijne communicatie.

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Bedankt voor het delen van je ervaring, Suzanne! Wat fijn om te horen dat jullie een prachtige rondreis hebben gemaakt en dat de reis goed aansloot bij jullie gezin. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten en we helpen jullie graag weer bij het samenstellen van een volgende unieke rondreis!

Goede voorbereiding

Goede voorbereiding, alles was prima geregeld (reserveringen, planning, ...).

18. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Hartelijk bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling, Yves! We zijn blij om te horen dat alles voor jullie goed geregeld was, van de voorbereidingen tot de reserveringen. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van de mooie rondreis.

Zeer meedenkend

Zeer meedenkend, plezierig contact.

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Hi Eva, bedankt voor het delen van je ervaring en de mooie 4 sterren beoordeling!

Goede adviezen en service

We zijn op zeer vriendelijke wijze geholpen, konden eigen wensen en aanpassingen doorgeven en er werd goed meegedacht in wat we allemaal konden ondernemen.

4. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Hartelijk dank voor je mooie review en de 5 sterren, Anna! Wat fijn om te horen dat je onze adviezen en service als zo prettig hebt ervaren en dat we samen jullie wensen konden omzetten in een mooie rondreis. Hopelijk kunnen jullie er nog lang van nagenieten!

Een prachtige reis naar Costa Rica

Een prachtige reis naar Costa Rica, Travelnauts was enthousiast, behulpzaam en met veel kennis van de omgeving. We vielen in de ene verrassing na de ander! We dromen inmiddels al van de volgende...

15. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de prachtige reis naar Costa Rica! Fijn dat onze tips en kennis hebben bijgedragen aan zoveel mooie verrassingen onderweg. Dank voor het achterlaten van jullie ervaring en de 5 sterren. We kijken ernaar uit om ook de volgende rondreis voor jullie gezin samen te mogen stellen!

Schitterende vakantie!

Geweldige ervaring. Er is mee gedacht en we waren compleet ontzorgd. De app werkt fantastisch en alles was geregeld.

13. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Wat geweldig om te lezen dat jullie zo’n schitterende vakantie hebben gehad, Marieke! Fijn dat jullie je volledig ontzorgd voelden en dat de app jullie goed heeft geholpen tijdens de reis. Dank voor je lovende woorden en de 5 sterren, dat waarderen we enorm. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verrassen met een mooie rondreis.

Saanut 5/5 tähteä

Prima communicatie en afstemming voor…

Prima communicatie en afstemming voor een fantastische reis naar Costa Rica. Ook tips gekregen voor wat wel en niet te doen; prima en betrouwbaar.

6. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Dank voor je mooie woorden en de 5 sterren, Jeffrey! Fijn om te horen dat de communicatie en afstemming goed zijn verlopen en dat jullie zo hebben genoten van de reis naar Costa Rica. En wat goed dat onze tips hebben bijgedragen aan jullie reis. Hopelijk mogen we in de toekomst nog eens een mooie reis voor jullie verzorgen!

Perfect

Heel fijn contact, planning en verdeling van de reis ideaal en alle accommodaties zeer goed!
Ik zou het iedereen aanraden

20. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Travelnauts

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het contact, de planning en de accommodaties zo goed zijn bevallen. Bedankt voor de aanbeveling en hopelijk mogen we in de toekomst opnieuw een mooie reis voor jullie samenstellen!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin