Håbløst selskab. Jeg betalte for at have mulighed for online check in og support med prime. Da jeg skulle checke in var det ikke muligt fordi mine børn stod som voksne (ikke noget jeg kan gøre). Jeg... Näytä lisää

These suckers make you use up your day on cancelling your membership, first by not letting you sign into your account, then writing it is easy to cancel by doing exactly that, and then finally forcin... Näytä lisää

Travellink forsøger blot at forvirre og skabe frygt, så de kan føje yderligere beløb til det opkrævede. Anevnd dem aldrig! De er fyldt med fup, hvilket viser sig, når der i slutafregningen dukker e... Näytä lisää

Bookede en flyrejse, der kom først bekræftelse dagen efter, hvor jeg havde booket andetsteds. De er umulige at få fat på, både via mail og telefon. Kommer aldrig til at bruge dette useriøse svindelfi... Näytä lisää

1,1

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,1

Kaikki arvostelut

67 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Korrupt virksomhed

Kundeservice er umulig at komme igennem. Der findes ingen mulighed for at komme igennem deres labyrint af robot "hjælpere" som evindeligt fører til blindgyder. Det er utroligt, at selskabet kan få lov at eksistere.

13. maaliskuuta 2023

Kommunikation med Travellink er under…

Kommunikation med Travellink er under al kritik, sker primært via en robot. Bestilte billetter, fik ingen endelig bekræftelse før beløbet blev trukket på min konto. Valgte herefter at afbestille rejsen. Har efterfølgende fået at vide at kun hjemrejsen er afbestilt og at flyselskabet ikke kan refundere beløbet. Kontakt til flyselskabet, der bekræfter at rejsen er afbestilt og at den aldrig har været betalt. Har valgt at klage til forbrugerombudsmanden over at blive opkrævet et beløb inden dokumentation på at rejsen er booked.

9. maaliskuuta 2023

Vi kom ikke afsted på vores rejse

Vi kom ikke afsted på vores rejse, da flyet blev aflyst, vi fik tilbudt en anden rejse men kunne ikke tage afsted der.
Har nu bokset med Travelink og Wizz Air siden august måned 2022....uden resultat...ingen af dem betaler pengene retur!!!!
Jeg har nu sat et Bureau på sagen for at indriuve pengene håber det lukkes, bestiller ALDRIG her igen FUP FUP!!!!!

4. syyskuuta 2022

Warning

Warning: Keep away from Travellink. They are thieves. I am still waiting after more than 200 days to get my refund back.

15. helmikuuta 2023

Do NOT use Travellink

Do NOT use Travellink
Do NOT use Travellink . They are scammers and criminals. My flight was cancelled by the airline. I did not get any notification from Travellink . They have not paid my refund yet. Reading through the reviews here, it is clear that I most likely will never see my money again. How can a company be allowed to operate like this? They are criminals.

10. helmikuuta 2023

FUP FIRMA TRAVELLINK

FUP, FUP og ATTER FUP. Hvordan kan et sådan firma fortsætte med at sælge rejser. Havde bestilt en rejse til Fuerteventura med hotel og fly med mellemlanding på vej derned og hjem for 5 personer. Første aflyste de den første flyvning fra Kbh til Porto, enda for den ene rejse deltager x 2, her efter bliver flyningen ændret til kl 5.00. Men flyvningen fra Porto videre til Fuerteventura fik aldrig bordingkort til/ eller indtjekning til. Da vi derved ikke kunne komme videre fra Porto, var dette lidt svært af komme videre til Hotellet. Vi prøvede via telefon, mail og link, men kunne IKKE komme i kontakt OVERHOVEDET. Prøvede i 4-5 dage.
Vi taler om et tab på over 60.000. Til sidst gjorde vi insigelse på Master card, hvor der går 2 mdr før der kommer en afgørelse. HVORDAN KAN MAN STOPPE TRAVELLINK. Hvis en politianmeldelse kan rykke sagen må det være næste skridt.
Firmaet har adresse i Bredgade 36 B 3. sal KBH K.
Der har jeg tænk mig at troppe op ......

21. joulukuuta 2022

Travelink er snyd

Køb en rejse gennem Travellink og få en erfaring i hvordan man som selskab kan snyde og bedrage - med et smil på læben!
Travelink tager med glæde imod dine penge for en ferie du aldrig modtager.. Og dine penge…. Dem får du heller ikke retur, heller ikke selvom du rykker for dem igen og igen og igen…
Vær opmærksom på, ar der bliver brugt systematisk snyd med løgne for at udskyde kundens tilbagebetaling. Rejser der bookes gennem Travelink ender med aflysning til trods for, at flyafgangene ikke er aflyste og der endda er plads ombord..

De er rigere på kontoen - du er fattigere.

Travelink er opbygget på professionelt svindel, og burde blive trukket i retten for at snyde intetanende kunder der glæder sig til en rejseoplevelse.

Skal du have penge tilbage fra firmaet, så skal du virkelig holde dem op på deres løfter og vise attitude. Optag jeres samtaler og hiv dem gennem en retsag.

Travelink 🖕🏼

29. joulukuuta 2022

Bestilt, bekræftet i app, penge trukket (1,5 md siden)= INGEN FLYBILLETER

Købte flybiletter og hotel igennem travellink for ca 1,5md siden.
Alt var konfirmeret og bekræftet i appen…
Ville i går lige tjekke, hvor mange kg vi måtte have med og det kan man ikke i appen, så loggede ind på deres website, hvor jeg så kunne læse at hotellet var booket, men flybilletterne ikke var bekræftet (vi skal flyve i morgen).
Brugte flere timer på at komme i kontakt med Travellink og det viser sig at det er bare ærgerligt og de ikke kan/vil gøre noget…
Pengene ER trukket for 1,5 måned siden
Ferien er nu ruineret… Jeg er så pissed..!!

19. joulukuuta 2022

Virkelig dårlig og misvisende…

Virkelig dårlig og misvisende information om bagageregler - det kostede over 200€ at få rettet på hjemrejsen - ingen problemer på udrejsen med samme bagage. Online check-in virker ikke -det kostede 121€. Umuligt at få kontakt med firmaet og de svarer ikke på den mail de ellers har skrevet til os fra.
ALDRIG MERE TRAVELLINK

29. lokakuuta 2022

Jeg har købt en fleksibel bilet med…

Jeg har købt en fleksibel billet med forsikring 814 kr. for 2 personer der giver mulighed for at ændre rejsetidspunkter.
Jeg har nu ændret datoer og skal betale 2644 kr. i gebyr. Man kan ikke få fat i andet end en robot når man chatter. Linket til det sted der skulle have refunderet pengene vil ikke acceptere ID nummeret. Det var umuligt at få hjælp.
Tror at det nu er lykkedes efter flere dages forsøg.
Travellink kan kun anbefales, hvis alt kører som planlagt.🥴

19. joulukuuta 2022

AMATØRrejselselskab, PROFESSIONEL svindel

Havde købt flybilletter tur retur og hotel til 4 personer gennem Travelink.
Det gør jeg aldrig igen.
Flyselskabet der skulle stå for udrejsen d. 6. oktober blev ramt af strejke, og vores fly blev aflyst. Jeg skulle selv sørge for at få pengene retur fra selve flyselskabet. Problemet var (er) at flyselskabet kun kunne udbetale til Travelink, da billetterne var bestilt igennem dem. Men ikke noget problem sagde Travelink: “vi overfører pengene til dig, når de kommer fra flyselskabet”. Selvom det nærmest er umuligt, at få fat i kunde”service” hos Travelink, så er det alligevel lykkedes mig, at få bekræftet at mine penge er modtaget hos Travelink, men selvom jeg har skrevet flere mails og har forsøgt at ringe, så er pengene endnu ikke sat ind på min konto her efter mere end 2 måneders venten.
Jeg har nu afskrevet pengene, men køber ALDRIG mere noget igennem Travelink eller nogen som helst af deres mærkelige søsterselskaber.
I mine øjne er I svindlere!!!

Jeg sletter den sidste linje i ovenstående, hvis jeg får mine penge inden ugen er omme!

5. lokakuuta 2022

SVINDELFIRMA

bestilte en rejse til London og de hævede pengene men de kunne ikke levere flybilletter. aflyste så hotel også men kun penge retur for fly

25. elokuuta 2022

Kære Travellink

Kære Travellink
Vi er lige kommer hjem fra en dejlig tur til Gdansk, men flybilletterne var bestilt gennem Jer. Vi forsøger flere gange inden for 24 timer før afgang, at booke vores boardingpas. Møder derfor op i Billund i god tid for at få hjælp, men der åbnes først op for hjælp 2 timer før afgang. Hvis man ikke har boardingpas klar 2 timer før afgang, skal man betale kr. 440.- pr. rejsende til flyselskabet for denne tjeneste. Fair nok, hvis det var fordi vi havde glemt det, men vi havde forsøgt mange gange. Vi var ikke de eneste i køen til Gdansk, som havde forsøgt at booke vores boardingpas hjemmefra og heller ikke de eneste, der startede ferie med at betale ekstra penge for en flybillet, som var betalt til Jer.
Vi forsøgte at kontakte Jer, fra Gdansk, men når vi tryggede 2, som telefonsvarer bad om, ja så var denne tjeneste ude af drift 🤔 Altså kunne vi ikke lave en reklamation, som der står der skal gøres inden hjemrejse. 😠
På hjemrejsedagen, mødte vi igen tidlig op i lufthavnen, da vi havde de samme problemer som ved udrejsen.
5 timer før vi skulle booke, timer som vi ellers skulle have brugt i Gdansk. Vi forsøgte at få hjælp ved Ryanair, men de kunne ikke hjælpe, da vi havde booket ved Jer. Forsøgte at kontakte Jer, men ingen hjælp. Da vi skal til at book, får vi at vide, at vi nu kun har stand-by pladser (grundet vi ikke har booket før de 2 timer) og de ikke kan garanter os vi kommer med, men vi skal betale 2 x kr. 440.- da de skal booke for os. Vi møder igen, rejsende som står i samme problemer som os.
Efter vi er kommet hjem, har vi forsøgt, at komme I kontakt med Jer, mange gange, både på skrift og i tale, men nu 14 dage efter, er det stadig ikke lykkes for os.
Er det muligt, I vil kontakte os, når I har læst trustpilot, da vi har nogle penge til gode hos Jer.

19. lokakuuta 2022

Snyd med kuffert info

Har booket en tur til malaga med travellink.
Ved bookning står der, at det er inklusive en lille kuffert. Med dette menes en håndtaske, som kan ligge under sædet foran (altså ikke en kabinekuffert). Har brugt 500, - pr næse ekstra for at medbringe kuffert, som skal tjekkes ind (kabinekuffert heller ikke mulig ved tilkøb).
Pga de dårlige anmeldelser, har jeg tjekket billetter med begge flyselskaber og hotellet. Alle har bekræftet at jeg har billet/værelse.
Norwegan, som jeg flyver hjem med, ville dog ikke hjælpe med at købe ekstra kuffert, så det gjorde den 'flinke' indiske kundeservice medarbejder.
Jeg er spændt på om vi kommer både frem og tilbage 🙏🥴

2. syyskuuta 2022

Vi havde købt en rejse til Mallorca som…

Vi havde købt en rejse til Mallorca som vi desværre måtte aflyse
Rejsen var i april og vi aflyste flere måneder før
På deres hjemmeside står der at de med garanti giver penge tilbage uanset årsag når rejsen aflyses bare mindst 48 timer før afrejse
Nu siger de efter 6 måneder at der ikke kan refunderes penge for hverken fly eller hotel
Nonrefundebel bliver der sagt
Dårlig reklame
Bruger ALDRIG Travellink igen
Og vil absolut ikke anbefale det til selv min værste fjende
Utroværdigt og mega fejlbehæftet firma
Mvh
Benny Larsen

14. lokakuuta 2022

Brug aldrig Travellink

Brug aldrig Travellink
Købte flybilletter fra Billund til Krakow i Januar 22 med afrejse i august 22. Fik bekræftet købet dagen efter bestilling.
Da vi mødte i Billund er der ingen billetter til Krakow. Vi var så heldige at der stadig var pladser på flyet; men det var med en udgift på 3000 kr. Som en sød medarbejder i Billund lufthavn sagde, så er der dagligt problemer med Travellink, så glemt dem.
Det er ikke muligt at maile eller ringe til dem

15. elokuuta 2022

Spørgsmål til Travellink

En rejse er stadig aktiv og klar til booking i Travellink app, trods aflyst for halvanden måned siden af flyselskabet. Returpenge savnes.
Er det Travellinks politik at beholde pengene????
Forsøg på kontakt til Travellink ender med telefonsamtale med en inder, der ikke kan finde booking, hverken med bookingnr., personnavn, flynummer eller afgangstider.

29. syyskuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili