TraumaPet NL Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Enorm blij met de zeoliet voor mijn 19 jaar jonge kat ! Na veel medicatie nog dunnere ontlasting dan hij al 19 jaren heeft/ had ( dierenarts heeft nooit duidelijke oorzaak gevonden helaas) en m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Van alles geprobeerd aan merken oordruppels om de oormijt van onze hond te behandelen, zelfs voorgeschreven dierenarts medicatie. Niets hielp! Toen probeerde we traumapet oordruppels en binnen 5 dagen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind het echt heel bijzonder hoe mijn hondje, die eind december nog hevig verkleurd was, nu sinds ik ongeveer twee maanden de TraumaPet oogdruppels dagelijks geef, dat de verkleuring al heel veel v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Oordruppels en doekjes besteld voor mijn kat. Binnen een paar dagen binnen gekregen en ze werken fantastisch voor de schimmel in zijn oortjes. Het flesje kwam gelekt binnen en heb binnen een dag een n... Näytä lisää

1. Lemmikkieläintarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

TraumaPet® producten worden sinds 2014 in Europa verkocht en hebben al duizenden viervoeters geholpen. Alle TraumaPet® producten bevatten NanoComplex®, een speciaal ontworpen formule die zilveren nanodeeltjes (colloïdaal zilver) bevat. Zilver is een edelmetaal met antibacteriële en herstellende eigenschappen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

57 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

onze hond had jaren last van zijn oren

onze hond had jaren last van zijn oren, allerlei producten van de dierenarts geprobeerd niks hielp.. totdat ik traumapet probeerde. Van hoe ik voorheen elke dag druppels moest gebruiken van de dierenarts naar nu, heb 1x een kuur gedaan van 2weken en heb haar nu al 3mnd niet hoeven druppelen, gewoon geen last meer van haar oren! Zo blij mee

4. tammikuuta 2024

Geweldige oordruppels!

Geweldige oordruppels!
Onze Shine had altijd last van chronische oorontstekingen. Deze druppels werkte het beste. Ze was meteen jeuk vrij en haar oren waren mooi schoon en reukloos. Zodra we het flesje pakten, ging ze er gewoon voor staan. Nu met onze Diesel hebben we standaard een flesje op voorraad, voor het geval hij last krijgt van zijn oortjes. Hele fijne druppels, doet wat het beloofd. Daarbij altijd snel verzonden en een goede service. Kan iedereen de producten van Traumapet aanbevelen.

12. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

wij gebruiken de druppels nu een…

wij gebruiken de druppels nu een tijdje, o ze hond had vaak last van oorontsteking, oorpijn, vieze stinkende oren en schudden . sinds de trauma pet oordruppels is hij er helemaal vanaf, ik gebruik de druppels 1 keer in de week
wij zijn er heel blij mee het scheeld veel dierenarts kosten en de hond is van de pijn af

4. huhtikuuta 2024

Oordruppels

Vorige week zijn de oordruppels binnen gekomen. Heb deze 3 dagen en dan 2x per dag toegepast . Resultaat geen geschud meer en niet meer krabben. Oren mooi schoon. Scheelt aanzienlijk als het gaat om consult en zalf van d.a

15. maaliskuuta 2024

Goede oordruppels

Duidelijke omschrijving van de producten. Druppels voor oor werken goed. Is allleen wel lastig om te zien hoeveel je in het oor moet druppelen door het tuutje. Is beetje op de gok, misschien ligt daar nog ruimte voor verbetering in gebruik van het flesje. Maar spulletje zelf is 👌

6. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä TraumaPet NL

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze oordruppels en voor het delen van uw ervaring met het gebruik van het flesje!

We zijn blij te horen dat het product goed werkt voor uw huisdier. Uw suggestie over het verbeteren van de zichtbaarheid van de hoeveelheid druppels zullen we meenemen in onze overwegingen voor toekomstige productontwikkelingen 🙏.

Het TraumaPet NL Team

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met de oordruppels

Super blij met de oordruppels, oren zijn in 2 dagen zo goed als schoon.
Zeer snelle levering

15. maaliskuuta 2024

Beste Sandra,

Fijn om te lezen dat het pakketje snel aangekomen is en de oordruppels zo snel hun werk gedaan hebben! Bedankt voor het delen van uw ervaring :)

Groetjes,
TraumaPet NL Team 🐕🐈

Enorm tevreden 🙏🏽

Ik gebruik dit al ruim een jaar bij mijn Engelse Cocker en ik ben enorm tevreden. Werkt veel beter dan de zalven of dergelijke die ik van de dierenarts kreeg. Echt super jullie producten! 💪🏽❤️

13. maaliskuuta 2024

Beste Tara,

Super om te horen dat het zo goed gaat met onze producten bij uw Engelse Cocker! 🤗

Groetjes,
TraumaPet NL Team 🐕🐈

Saanut 1/5 tähteä

Je krijgt niets geleverd, slechte service.

Op 13/02 een bestelling geplaatst via Bol.com.
Toen stond er uiterlijke bezorging op 15/02.
PostNL verschoof dit naar 16/02.
Op 17/02 's ochtends gekeken en toen stond er bezorgd door de brievenbus. Ik ben toen 's middags speciaal naar mijn werk gereden (daar laten bezorgen zodat het pakket aangenomen kon worden) en uiteindelijk lag er niets op de mat....

Ik ben nu bijna één week verder na plaatsen van de bestelling en ik heb nog steeds niets geleverd gekregen. TraumaPet blijft vragen 'geduld' te hebben en Bol.com doet hetzelfde.

Je zou denken dat je in het belang van de klant een nieuw product op stuurt zodat de klant geholpen is en derest zoek je als bedrijf zijnde uit met PostNL. Maar alles behalve dat.....

Ik snap dat je als bedrijf zijnde niets aan de werkwijze van PostNL kunt doen! Maar een betere service in mijn ogen is hier wel mogelijk ;)...

Laatste bestelling die ik iniedergeval ooit geplaatst heb bij TraumaPet.

19. helmikuuta 2024

Beste Alissa,

Allereerst wil ik u mijn excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw bestelling via Bol.com. Ik begrijp dat het frustrerend is wanneer een bestelling niet zoals verwacht wordt geleverd.

Ondanks dat wij het pakketje nog op dezelfde dag verstuurd hebben, en het normaal gesproken de volgende dag aan moet komen, is er bij PostNL iets fout gegaan waardoor het vertraagd of kwijtgeraakt is. We hebben reeds een terugbetaling verwerkt via Bol.com om ervoor te zorgen dat u niet nadelig beïnvloed wordt door deze situatie. Wij nemen de tevredenheid van onze klanten zeer serieus en streven ernaar om in alle gevallen een passende oplossing te bieden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hopen dat we ondanks deze situatie in de toekomst nogmaals de kans krijgen om u van dienst te zijn.

Het TraumaPet Team

Wat een succes shop!

Wat een fijne shop is dit, hier wordt je onwijs blij van dus na vele goede recensies gelezen te hebben de oordruppels en vacht spray besteld. En wat is mijn hond snel van zn vieze oren af na twee dagen zag je al geen hoofdschudden meer onwijs fijn.
De spray is erg fijn om vlooien en teken te voorkomen met wandelen. Voor mn gevoel kom ik er met de borstel ook beter door de vacht heen vooral achter de oren. Bestellen gaat gemakkelijk en de bezorging is zeer snel! Ik blijf hier bestellen. Dank!

16. marraskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Wonderspul en supersnelle levering…

Supersnelle levering en het is echt wonderspul. 1 van mijn honden had een hotspot. Naar de DA, zalf mee, 100 euro lichter, en zag na 4 dagen nog geen verbetering Toen zeiden verschillende mensen op fb probeer de wondgel van traumapet eens. Nou dat heb ik gedaan, 3x per dag een beetje op de wond en binnen 3 dagen was ze zga genezen. 2 weken later kreeg mijn andere hond hotspot bij de anus. Meteen met de wondgel begonnen......binnen 4 dagen helemaal genezen, zonder Da.
Ik heb het zelfs op mijn koortslip gesmeerd, en binnen no time was ook die genezen. Ik heb gelijk wat extra tubes besteld, want met 5 honden gebeurt er wel vaker iets. Voor mij niks anders meer.

6. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä TraumaPet NL

Wat fijn dat het zo goed gaat met de Wondgel Patricia! Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met andere baasjes :)

Prima!!!!

Eén van onze Rottweilers had al jaren zere, rode en stinkende oren.
Echt van alles geprobeerd van de dierenarts, inclusief AB en prednison.
Toen Traumapet oordruppels besteld, en gelijk voor de Bulldogjes oogdruppels.
Na een week 2x dgs. gebruik v.d oordruppels waren de oren schoon, reukloos en rustig!!!
Gebruik het nu voor alle 6 onze honden, preventief, 1x per week.
De oogdruppels zijn eveneens erg goed, verwijderd traanstrepen en zorgt voor mooie glanzende oogjes.
De oogdruppels worden hier iedere dag gebruikt.
En bij de laatste bestelling was iets misgegaan, even contact opgenomen en het werd gelijk geregeld.
Dus een échte aanrader!!!
Wij zijn blij met de producten van Traumapet!!!!

21. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä TraumaPet NL

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen met andere baasjes Caroline🙏. Wat fijn om te horen dat het zo goed gaat bij uw Rottweilers! 🙂

Groetjes, TraumaPet NL Team 🐕🐈

Saanut 5/5 tähteä

Oordruppels van traumapet …

De oordruppels werken heel goed bij onze hond, na twee weken 1x per dag druppelen krabt hij niet meer aan zijn oor en ook het hoofdschudden doet hij bijn a niet meer.
Zeer tevreden over de oordruppels!

16. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos

Eerst 2 weken moeten wachten voor ik het kreeg, daarna het hele flesje en de hele tube opgebruikt in de oren. Elke keer een drama en straf voor de hond en het hielp ook nog eens niet.

11. syyskuuta 2023

Beste M,

Vervelend om te horen dat de druppels niet het gewenste effect hebben gehad! 😞
Twee weken wachttijd is zeker niet de bedoeling, 99% van onze pakketjes komen binnen 1-2 werkdagen aan, dus we willen hier graag onderzoeken wat er fout is gegaan.

Kunt u een mailtje sturen naar info@traumapet.nl met de volgende informatie:
• Voor welk probleem heeft u de druppels ingezet?
• Hoeveel dagen heeft u de druppels gebruikt?
• Hoeveel druppels heeft u ongeveer per keer toegediend?

Wellicht kunnen we met een aantal tips van onze dierenarts toch nog het gewenste resultaat behalen!

Team TraumaPet NL 🐾

Echte aanrader

Maks had al een tijdje last van z'n oortjes, via de dierenarts vanalles geprobeerd, oorreiniger geprobeerd, niets hielp. Hij heeft twee dagen druppels van traumapet gehad en z'n oorpijn en jeuk is helemaal over. Weer een blije hond 😊

3. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin