Saanut 1/5 tähteä

Een pijpsleutel set bij deze firma gekocht. Met duidelijk dat het kwaliteit moest zijn. Bij mijn eerste klus: een uitlaat van de scooter demonteren, knapte meteen de stang waarmee je los kunt draai... Näytä lisää

1. Työkalutukku
  2. Auton moottorikorjaamo
  3. Peräkärrykauppias

Yrityksen kirjoittama

Trailer and Tools: Wij verkopen aanhangeronderdelen, automotive gereedschappen en werkplaatsuitrusting. Maar ook hebben wij een groot assortiment aan handgereedschappen. Daar verstaan wij onder: handratels, steeksleutels, torxbitten, inbusdoppen, splinedoppen, metrische doppen, inch doppen, verlengbitten, momentsleutels, schroevendraaiers, verlengstukken, e sockets en nog veel meer. Maar we hebben ook sjorbanden, hijsogen, sjorhaken, ijzerwaren. Kom eens langs in onze winkel aan de zirkoonstraat 10 7554 TT in Hengelo overijssel. Trailer and Tools of neem een kijkje op onze website trailerandtools.nl

1,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

garantie, wat is dat

Heb via bol bij t en t een elektrische hevelpomp gekocht . Het vulpistool lekt , contact opgenomen met t en t . De enige reactie was , sorry voor de overlast en bedankt voor de opmerking . Daarna niets meer . Goedkope kwaliteit en zelfde bij temu € 12

18. tammikuuta 2026

Slechte service

Bestelling maandag ochtend gedaan. Betaald en geen reactie meer ondertussen donderdag. Mails worden niet op gereageerd. Telefonisch bereikbaar met de smoes geen voorraad meer of postnl heeft het gedaan. Niks bestellen hier!

1. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Pakket niet aangekomen, contact opgenomen met Trailer and Tools, fout gemaakt bij de vervoerder, zij gelijk een nieuwe verzending aangemaakt dat ik mijn speciaal gereedschap toch nog op tijd binnen heb gekregen. Top service

26. heinäkuuta 2023

" Snelle Levering " 😂

" Snelle Levering " 😂
Had 3 jerrycans besteld, betaald en geen enkele reactie. Na aantal dagen zelf contact opgenomen, wat blijkt er waren geen 3 jerrycans meer op voorraad.
Ik hoop dat mijn geld sneller wordt teruggestort dan de bestelling.
Wordt vervolgd!!

13. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Een pijpsleutel set bij deze firma…

Een pijpsleutel set bij deze firma gekocht. Met duidelijk dat het kwaliteit moest zijn. Bij mijn eerste klus: een uitlaat van de scooter demonteren, knapte meteen de stang waarmee je los kunt draaien.
Toen ik telefonisch een antwoord wilde, kreeg ik ipv een oplossing een tegenvraag:” Of ik wel wist waar deze sleutels voor bestemd waren.
Resumerend: 1 keer daar iets gekocht en nooit weer

22. syyskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Kruiwagenwiel gekocht met te krappe as

Heb kruiwagenwiel gekocht met een as. As bleek niet te passen. Gebeld en kreeg van meneer te horen dat ik er niet mee weg kwam, maar andere klanten wel. Dit was de enige as die hij erbij verkocht. Ik kon terugkomen en zou ik het geld van de as terug kunnen krijgen. Maar zonder as kan ik nog niks. Ik gaf aan dat het wellicht met ringetjes opgevuld kon worden. En ja hoor die had hij daar voor liggen. Als ik in de buurt kwam kon ik die wel ophalen. Alsof benzine tegenwoordig niks kost! En ik heb de kruiwagen direct nodig. Nog los van de tijd die je er weer aan kwijt bent. Maar ja, volgens meneer kwam ik er niet mee weg, andere klanten wel. Meneer weet heel goed dat deze assen net te krap zijn, waarvoor blijk je anders de ringetjes er al voor te hebben liggen. Heb voorgesteld voortaan gelijk de ringetjes mee te geven. Nee, want ik kwam er niet mee weg. Al is het wiel goed, de service is pet. Niet aan te raden om er wat te kopen, tenzij je ter plekke het uit probeert. Geen aanrader.

8. heinäkuuta 2022

Bestelling via DHL

Bestelling via DHL werd - ondanks bericht van aflevering - niet aangetroffen. Na contact opgenomen te hebben werd zelfde bestelling opnieuw en zonder verdere kosten diezelfde dag opnieuw gestuurd..
compliment hiervoor !!

8. toukokuuta 2022

Prima service!

Bestelling netjes op tijd geleverd, alleen bleek van één onderdeel de verkeerde maat in het pakket te zitten. Kan gebeuren, maar ik had de stukken wel op korte termijn nodig. Ik kreeg meteen antwoord op mijn mailtje en 24 uur later had ik de juiste onderdelen in huis. Uitstekende service. Ook het vermelden waard is dat Trailer and Tools zijn pakketjes laat leveren door bpost, dus geen gevaar voor uitbuiting van schijnzelfstandigen.

28. tammikuuta 2022

Bestelling

Ik heb een remleiding felsset besteld, kreeg een pakket met hele andere onderdelen. Mailtje gestuurd werd gelijk opgepakt was iets fout gegaan in magazijn. Kan natuurlijk altijd gebeuren. pakket eb ik teruggestuurd en verzendkosten wereden gelijk netjes terug betaald en juiste pakket opgestuurd.

12. toukokuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Wij hebben 10 patronen kit online…

Wij hebben 10 patronen kit online besteld.
Na 2 dagen krijgen we bericht van DHL dat de bestelling klaar ligt bij het ophaalpunt van DHL .
Naar Trailer&tools gemaild dat ik de producten graag hier geleverd heb .
Ik heb verzendkosten betaald en ben ook 2x zo snel naar de action in het dorp geweest.
Mail terug gekregen van t&t dat er iets verkeerd gegaan is bij DHL en of ik zo vriendelijk wil zijn om het pakket bij het afhaalpunt op te halen , anders weten ze niet wanneer het geleverd wordt omdat het eerst retour gaat .
Op het etiket staat het afleveradres van het afhaalpunt met daaronder onze naam , dus bij DHL is niks verkeerd gegaan , het is bewust zo verstuurd .
De kit is zo oud , dat we met veel moeite 5 patronen half leeg gekregen hebben door de mondstukken zo groot mogelijk af te snijden .
Hier hebben we het werk mee af gekregen en de andere 5 patronen gaan de vuilcontainer in .
Het is de eerste en laatste keer dat hier iets van Trailer and tools geleverd wordt .
Ik vind het een waardeloze tent .

25. helmikuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Trailer and tools komt zijn afspraken na

Trailer and tools komt zijn afspraken na.

Een week geleden een krik gekocht bij dit bedrijf. Na een tijdje zakte hij terug wanneer de auto erop stond. Ben terug gegaan en werd meteen op een professionele manier geholpen. Doordat er lucht in het systeem komt met het vervoer, kan het zijn dat je dus lucht verplaatst in plaats van olie. Ze hebben hem ter plaatse ontlucht en olie bij gevuld. Al met al zeer tevreden en ook tijdens het wachten een heerlijk bakje koffie gekregen. Bedankt!

1. helmikuuta 2019
Saanut 1/5 tähteä

Bar slechte service, site niet up to date

Online een aanschaf gedaan. Toen het product aankwam bleek het product niet overeen te komen met de getoonde afbeeldingen op de site. Vervolgens geen contact kunnen krijgen via de telefoon. Daarna een mail verstuurd waarop geen reactie. Een aantal dagen later gebeld en zowaar contact met meneer trailer and tools. Uitleg gegeven van het probleem en gevraagd naar een oplossing. Aangeboden oplossing kosten me uiteindelijk 25% van de aanschaf prijs. Aangegeven dat dit mij geen goede oplossing leek. Vervolgens kreeg het gesprek een andere wending. Meneer vond mij niet openstaan voor zijn oplossing met andere woorden ''take it or leave it''. Het was mijn eigen schuld en meneer praat vrolijk door mij heen terwijl ik hem daarvoor de tijd gunden om zijn verhaal te doen. Na wat verwijten en beledigingen heeft deze zwendelaar opgehangen zonder het probleem op te lossen. Meneer kan beter zijn problemen gaan oplossen inplaats zijn frustratie op de klanten te uiten. Als consument zal ik aanraden om je geld bij een andere webshop te spenderen.

22. helmikuuta 2017
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin