Meget god proces overall. Starter med god solidt arbejde fra Jesper's side ift. at finde det rigtige savværk, som kan levere det trægulv, jeg ville have. Dernæst god fleksibilitet i forhold til af... Näytä lisää
Virkelig, virkelig god service!! Gode priser, søde mearbejdere, og hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. Forløbet: Ringer tirsdag og får svar på spørgsmål. Bestiller gulv onsdag, får sms... Näytä lisää
Desværre ærgelig kundeservice ifm. Reklamation Besvarelse til traegulvcentret response: - Jeg tror din besvarelse taler for sig selv og giver en rigtig fin gengivelse af den tone man kan forve... Näytä lisää
Super god oplevelse at bestille gulve fra Trægulvcentret. Jeg har bestilt to forskellige gulve, hvoraf den ene var bestillingsvare. Jeg fik super god hjælp og kundeservice, både ved bestilling og leve... Näytä lisää
- Lattiaurakoitsija
- Info@traegulvcentret.dk
- traegulvcentret.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Det var bare nemt at få den rigtige…
Det var bare nemt at få den rigtige pris, gulvet leveret 2. dage efter på min adresse. Det er bare top service. Ikke sidse gang jeg bruger Træ gulv centeret.
God købsoplevelse. Vi vil bruge TræGulvCentret igen.
Vi købte ca. 140 kvm bambusgulv fra TræGulvCentret. Alt ved handlen var en god oplevelse, der gik ud over vores forventning, og hvad man almindeligvis kan forvente. Hurtig (og fleksibel) levering og god kommunikation med Jesper. Vi kommer til at bruge TræGulvCentret igen.
Yderst kompetent og meget fleksible…
Yderst kompetent og meget fleksible service for at imødekomme vores akutte behov i en stram byggeproces. Alle aftaler er overholdt og særlig tidsmæssig præcision!
Fantastisk god service
Det har været fantastisk god service. Chat support hjalp med at sikre at jeg købte det rigtige produkt til opgaven. Noter til ordren blev fulgt op, det blev sikret at detaljerne kom på plads. Fragtmanden ringede før han ankom og hjalp pakken helt ind i opgangen. Der blev fulgt op pr. Mail hele vejen, så jeg følte mig tryg og godt vejledt. Det var et gulv fra 1974, der skulle udvides og det bliver flot.
Jeg anbefaler varmt TræGulvCentret.
Hurtig levering
Hurtig levering
Samlet en dejlig oplevelse 👍
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Helt igennem professionelle og serviceminded.
Skarpe priser, leverer til aftalt tid og til at komme i kontakt med pr. Mail og telefon.
Jeg havde givet dem 6 af 5 stjerner hvis jeg kunne.
Top klasse service og lækre produkter!
Service LANGT ud over hvad man kan forvente - og et helt fantastisk smukt produkt !
Jesper har fra første gang vi tog kontakt til ham ydet en helt fantastisk service. Han vejledte os i hvilket produkt der passede bedst til vores ønsker (der var en del), han hjalp os med at udregne hvor meget lim mv. der skulle bruges.
Han tog kontakt til både fabrikken og fragtfirmaet fik fremskyndet vores ordre, da vi stod og skulle bruge det lidt akut. Han fulgte løbende op med dem, så han sikrede sig at vi fik gulvet leveret så hurtigt det overhovedet var muligt - og vigtigst, holdt os løbende opdateret hermed.
Jesper har været tilgængelig på telefon og mail præcis når man havde brug for det. Lynhurtige svar på mails, selv om aftenen og i weekenden.
Når man taler med ham og har titusind spørgsmål tager han sig tid til at forklare tingene så man forstår dem, uden at man føler at han har travlt med at komme af med en.
Vi målte fugtindholdet i gulvet som virkede lidt højt. Her tog Jesper straks kontakt til fabrikken og undersøgte en masse ting, så han var sikker på at vi ikke fik lagt gulvet for tidligt. Det viste sig at vores fugtmåler målte forkert (hvilket vi også forventede) men det var rart at det blev fulgt fuldstændigt til dørs med den svenske producent.
Alt i alt må jeg sige at jeg aldrig kunne finde på at købe gulvet et andet sted, efter at have handlet med Jesper. Det eneste der har været endnu bedre end den ekstreme service er produktet - hold kæft en smukt gulv!! 3cm tykke, 4,5 meter lange planker. WAUW! et lækkert produkt.
Så guys ... hvis I vil have top service, fleksibilitet og et sindsygt lækkert produkt - så er trægulvcentret altså stedet!
Det bedste super profecionelt og til…
Det bedste super profecionelt og til tiden og gode priser, kan staerkt anbefales. mvh Karen
Super service fra Jesper Washuus's…
Super service fra Jesper Washuus's side. Kan absolut anbefales at handle her.
Supper service hele vejen igennem
TræGulvCenteret, har givet en fantastisk service, i flere omgange. I forbindelse med selve købet, derefter da der var fejl på dele af gulvet og senere da vi havde behov for supplerende leverance i forbindelse med en vandskade.
Med sådanne leverandører er det en fornøjelse at være "gør det selv" håndværker.
Jeg har fået professionel rådgivning af…
Jeg har fået professionel rådgivning af Jesper. Jeg tilfreds med resultatet
M.v.hilsen
Shpoon Elektriker
Super god service -det bliver fulgt til…
Super god service -det bliver fulgt til døren!
Kompetente mennesker
Kompetente mennesker, som hurtigt og fleksibelt gerne vil være med til at løse også de mere akutte udfordringer. Tak for venlig og god service!
Tilfreds kunde 🤗
Det har været en super oplevelse at handle med TræGulvCentret det kan varmt anbefales.
Højt informations niveau vedr. levering
Takke det er ikke sidste gang jeg handler hos jer. 🤗
Hurtig og god levering og service!
Super kundeservice
Jeg skulle købe reservedel af en sjælden gulvtype og trægulvcentret var utrolig behjælpelige i telefon med diverse spørgsmål. Ville bruge dem igen.
Super service.
God service, behageligt, løsningsorienteret, roligt og venligt personale ( Jesper ). Flot gulv i supergod kvalitet!
Fantastisk service
Fantastisk service! Transportfirmaet kunne ikke levere gulvet den aftalte dato, så Trægulvcentret fandt en anden løsning, så jeg fik gulvet leveret til tiden.
Fin kommunikation hele vejen.
De får al den anerkendelse, jeg kan give.