Vi købte en Polo GT hos ham i 2-Dørs til min bror, og det gik rigtig fint og alt gik som det skulle. Så alt i alt 5-Stjerner herfra både i forhold til service og bilen. :) Jeg kan sagtens anbe... Näytä lisää
Den bedste oplevelse man kunne tænke sig når det kommer til service og alt det indebære. Vi skulle ha set på vores bremser samt lavet service. Alt dette bliver gjort til fuld tilfredshed og en rigtig... Näytä lisää
God service, fleksibel med leverings dato, gode priser på ekstra dele og reparationer, fair pris for bilen.
Tradebase har biler til et hvert behov Brugte biler behøver ikke være mindre eksklusive end nye. Tradebase er bilforhandle der tilbyder brugte biler i særklasse. Hos Tradebase aps finder du et stort udvalg af personbiler i alle mærker og prisklasser – fra kr. 15.000 til kr. 600000 kr.
Sønderskovvej 15 B, 8362, Hørninig, Tanska
- 87482000
- post@tradebase.dk
- tradebase.dk
Muut katsoivat myös näitä
Køb af Polo
Så alt i alt 5-Stjerner herfra både i forhold til service og bilen. :)
Jeg kan sagtens anbefale ham til andre.
Jeg vil varmt anbefale Tradebase
Jeg vil varmt anbefale Tradebase, som har udvist en imponerende arbejdsindsats og dedikation. Deres evne til at løse udfordringer med både kreativitet og professionalisme er virkelig bemærkelsesværdig. Jeg har fuld tillid til, at de vil fortsætte med at levere fremragende resultater i fremtiden!
Martin fra Trade Base hjalp mig med at…
Martin fra Trade Base hjalp mig med at sælge min VW Up - det tog under en uge og jeg solgte den til prisen. Kanon service!
God service
God service
Kanon service
Jeg har flere gange fået lavet bil, hos Tradebase.
Super kompetent, rigtig god service.
Kvalitets reservedele, og fair priser.
Martin er yderst kompetent og dygtig
Martin er yderst kompetent og dygtig, han er meget ærlig, imødekommende og hjælpsom, service er bare i top 👍🏼 Man får bedste rådgivning og bil der matcher ens behov og budget. Kan varmt anbefales! 👍🏼
Fed oplevelse
Får en fed bil til fornuftige penge. Får en fed service. Får et fedt humør. Det kunne ikke være meget federe🙌🏼
Den bedste oplevelse man kunne tænke…
Vi skulle ha set på vores bremser samt lavet service. Alt dette bliver gjort til fuld tilfredshed og en rigtig flot pris, ikke nok med det fik vi skulle også fjernet nogle ridser og lavet aircondition.. bedre service finder man sku ikke
Ærlig og professionel behandling
Vi fik Martin til at købe en ældre Audi A4 til os. Hurtigt og effektivt blev der handlet en bil som overholdte budgettet.
God service hvis der skulle komme nogle små ting i starten og altid til at få fat i.
Ville helt klart få Martin til at handle en brugt bil for os igen
Great car at a great price
I will recommend Martin and Tradebase to all my friends here in Aarhus - he is very competent and very reliable. We bought a great car at a great price from him, and he helped us with the registration and insurance as we had just moved here from the United States.
Jeg har købt flere biler af Martin
Jeg har købt flere biler af Martin, super flink og loyal gut. Holder sin aftaler og bestemt ikke sidste gang, der bliver handlet hos ham.
Her føler man sig tryg og i gode hænder.
Jeg købte en brugt Polo for 6 - 7 mdr siden hvor batteriet døde i denne uge. Et opkald til Martin og batteriet blev skiftet til et nyt, omgående og uden vrøvl.
Martin er uhyre kompetent oget behageligt menneske at kommunikere med.
Kan kun varmt anbefale Martin og Tradebase.
Ærlig og tryg oplevelse
Vi købte en brugt polo.
Der var ærlighed fra start til slut omkring evt. fejl og mangler.
Efter en måned kunne vi konstatere at et af el vinduerne på badsædet fejlede en gang i mellem.
Ligeledes havde vi en sædevarme som ikke virkede.
Begge ting blev skiftet uden beregning og ikke mindst uden diskussion. Så alt i alt en rigtig god og tryg oplevelse. Vi kan kun anbefale.
Imødekommende og kompetent
Tradebase (Martin) var super kompetent og havde styr på sagerne. Var ekstremt tilfreds med kundeservicen og bilen spiller selvfølgelig også Max!
Vi hos Minidesign.dk har fundet vores faste bil indkøber!
Vi har nu købt 4 biler hos Tradebase (Martin) over en periode. Og må erkende at her er der bare styr på tingene! Ingen mangler! Service helt iOrden! Lækre rene biler.! Også er det bare rart endelig at finde en ærlig og menneskelig bilsælger! Det er langt fra sidste gang vi handler hos Tradebase (Martin og Co ) Kan varmt anbefales 💙🇩🇰
Kanon service
Dejlig imødekommende frisk fyr. Vi er meget glade for den bil vi købte af Martin
Nem og hurtig bilhandel.
Nem og hurtig bilhandel.
Bilen var Iorden og nysynet på dagen jeg købte den