Levering duurde lang (12 weken) maar dit was vooraf aangegeven. Tijdens levering netjes gemonteerd. Bed is erg mooi en slaapt fijn. Bij aankoop in de winkel ook vriendelijk en goed geholpen
Yritys on vastannut
Fijn en deskundig geholpen. We zijn eerder geweest om te oriënteren en werden prettig geholpen zonder verkoop druk. Uiteindelijk mooie boxspring gekocht. Om de levertijd te verkorten konden we h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
In de winkel in Deventer goed geadviseerd. Ze namen de tijd en lieten alternatieven zien en ervaren wb matrassen. Bed, lattenbodem en matras werden op de 2e verdieping gebracht en vlot in elkaar ge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fijn geholpen in de winkel. Werd veel tijd genomen in het vinden van geschikte matrassen en topper. Eerlijke uitleg over de opties die je kunt kiezen wat de voor en nadelen zijn. Personeel ging leuk o... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Essenstraat 11, 7418 BM, Deventer, Overijssel, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Voeteneind met TV lift
Vol verwachting keken we uit naar de komst van het voeteneind met TV lift, alles van te voren goed geregeld; foto’s gestuurd of e.e.a. wel past op ons oudere model bed van totaalbed.
Dat vonden we nml. wel belangrijk anders moet er weer van alles vermaakt worden, tenminste dat leek ons zo. Vandaar ook bij Totaalbed aangeklopt omdat het bed bij hun gekocht was. (>10jr geleden)
Was geen probleem volgens Totaalbed.
5 minuten nadat de monteurs binnen waren: monteurs geven aan dat e.e.a. niet past!!
En we hadden nog zo goed gecommuniceerd....
Ze geven ook aan dat ze niet mogen knutselen ivm claims….
Goedemorgen, bedankt voor de koffie, tot ziens
Losse onderdelen erbij gekregen.
Je kunt dus zelf weer aan de slag. Daarvoor zijn we niet naar Totaalbed terug gegaan!
Ook op mijn mail naar het filiaal heb ik geen antwoord gekregen. De verkoper zei bij de aankoop dat montage gratis was uit een soort coulance....
Er is niets gemonteerd, dan had er wel wat van de prijs af gemogen.
Ook is nooit verteld, ook al was het maar een soort van service, dat je moet opletten dat je nog wel een beugel aanschaft voor de TV want dat zit standaard niet bij de lift. Misschien handig om dit er wel bij te zetten of te vertellen. Op internet staat dat er ook niet bij.
Samenvattend: teluergesteld.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Deventer
Je weet precies wanneer ze komen tot op het tijdstip. Bed bevalt prima en alles verliep goed. Goed en aardig personeel in de winkel en bezorging.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Deventer
Goed advies gekregen in de winkel.Er werd ook de nodige tijd aan besteed.
Correct en vriendelijke aflevering en montage.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Deventer
Bezorging was een ramp, kon alleen maar op een bepaalde dag en de tijd was niet te plannen. Als ik dit van te voren had geweten dan was mijn keus niet bij totaalbed. En vond het jammer dat de verlichting onder het bed scheef erop is gemonteerd en dat de bekabeling van de verlichting niet netjes op het bed vast gemaakt is. En vond het jammer dat het hoofdsteun niet naar boven paste. Deels ook mijn schuld want ik dat dit pas wel. Bed ligt wel heerlijk!!

Vastaus yritykseltä totaalBED - Deventer
In januari een super bed gekocht hier in Deventer. De dame in de winkel legde alles heel goed uit. Had een mooi bed gezien alleen vond ik het hoofdboard niet mooi. Geen probleem kijken welke wel past als hoofdboard en toen was de keuze snel gemaakt Maart was de levering. De 2 mannen waren zeer vriendelijk en hebben het bed goed geplaatst. Alle afval hebben ze meegenomen. Matras ligt super fijn. Zo tevreden met alles. Echt een aanrader om daar je bed te kopen.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Deventer
Er werd uitgebreid de tijd genomen om te informeren over matrassen en ze konden ter plekke uitgeprobeerd worden. Levering was snel en correct en oude matras werd mooi meegenomen.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Deventer
Bed, lattenbodem en matras werden op de 2e verdieping gebracht en vlot in elkaar gezet.
Het bed/ matras ligt heerlijk!

Vastaus yritykseltä totaalBED - Deventer
Prettige winkelervaring en bezorgen van het bed ging volgens afspraak.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Deventer
Vriendelijke verkopers, geven goede uitleg maar laten je rustig een keuze maken, snelle bezorging van de matras.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Deventer
Levering was optijd,netjes afgewerkt. Oude bed zoals afgesproken verwijderd en mee genomen.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Deventer
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.