Igen et dejlig besøg på Torve-Hallen. Fik et bord som ønsket i reservationen👍. God og effektiv betjening med fin vejledning. Maden veltillavet og velsmagende.
Som gæster i byen, har vi altid et besøg indlagt hos jer. Vi sætter stor pris på jeres hyggelige atmosfære, hyggelige indretning, søde og imødekommende personaler. Selvom I har travlt, er alt persona... Näytä lisää
Vores besøg var en god oplevelser og maden var også fin. Negativ var at vi skulle vente meget længe inden vi kunne aflevere vores bestilling. Personalet var alle optaget hele tiden med serveringer,... Näytä lisää
Altid en god oplevelse hos Torvehallen. Vi var fire personer og havde booket bord indendørs, men vejret var godt og det venlige og servicemindede personale, skaffede et bord til os udendørs. Det var m... Näytä lisää
Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistøvler eller laksko....
Nørre Havnegade, 28, 6400, Sønderborg, Tanska
- info@torve-hallen.dk
- torve-hallen.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
En tør pastaret og en alt for simpel…
En tør pastaret og en alt for simpel stjerneskud.
Der burde være plads til væsentlig forbedring.

Altid lækker mad
Altid lækker mad - hyggelige omgivelser, god betjening. Ikke noget at tætte en finger på.

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Lækker mad og super service

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Super hyggeligt sted med sødt personale…
Super hyggeligt sted med sødt personale og udsigt over vandet.
Vi spiste pizza og som udgangspunkt var de rigtig gode, dog synes jeg at der var alt for meget ost på og det gjorde desværre at pizzaenbunden blev meget hurtig blød og kold og det de bruger i stedet for bacon kaldet noget med svinekæber har en meget underlig og gennemtrængende smag og så var det også ret fed. Min Chai latte var ikke varm men kun lunken da den blev serveret, jeg bad om at få den mere varmet men det hjalp ikke meget desværre. Ikke alt serveringspersonale taler dansk.

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Dejligt at vi kan "share" maden og…
Dejligt at vi kan "share" maden og endda få vore halve portioner anrettet stykvis. Superfint, når vi med alderen ikke har sult til så meget mere.
Og dejligt at vin ledsages af vand uden ekstraregning.
Maden var virkelig velsmagende.

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Det var en fantastisk aften med lækker…
Det var en fantastisk aften med lækker mad og god service. Vi kommer gerne igen!

21 gæster fik en dejlig oplevelse 👨🍳
Vi var 21 gæster. Havde forud bestilt maden, og skulle have 18 forskellige retter på samme tid “sorry”
Men det var intet problem…
Super varmt mad til alle, ingen ventetid, maden var helt i top også til prisen.
Sød og venlig service.
Dejligt sted, tak for det👨🍳👨🍳👨🍳👨🍳👨🍳

Torvehallen er unik
Torvehallen har for mig altid været en god oplevelse. Det rå interiør, atmosfæren, udsigten er fantastisk. Dejlig mad, perfekt stegt kød, lille lækker dessert.
Den unge tjener havde dog ikke styr på, hvilken tallerken, der var til hvem, det måtte vi selv finde ud af. Men alt i alt en dejlig oplevelse!

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Lækker tappas og super betjening
Lækker tappas og super betjening, hyggelig atmosfære. Alt i alt en dejlig aften

Super lækker mad
Super lækker mad, jeg er normalt forsigtig med at bestille muslinger, men de smagte fremragende.
Kan varmt anbefales.

Som hvergang
Som hvergang, byens bedste køkken, Pauls team byder hver gang på en fantastisk oplevelse og atmosfæren er unik.

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Altid dejlig oplevelse hos Paul og personalet
Fantastisk oplevelse, som altid. Opmærksom og venligt personale ligesom en dejlig julemenu i de hyggelige og afslappede rammer 🌟🌟🌟

Delicious and comfortable
The food and the restaurant were perfect. Also the times between starts, dishes and desserts. The only, but small, complaint is that we booked a table and when we arrived the table that was assigned for us was already taken. However it was not a problem because the staff was really kind and fast to give us another table.

Rigtig god oplevelse
Fantastisk mad og dejlig betjening - kan helt sikkert anbefale Torve-Hallen.

Superb
Der blev serveret superb mad og vin til rimelige priser. Det er bestemt et anbefales værdigt spisested. TAK 🙏

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Virkelig god og nærværende service og…
Virkelig god og nærværende service og fantastisk lækker mad.
Bare en dejlig aften i skønne omgivelser .
Tak!

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Hyggeligt sted med god stemning
Hyggeligt sted med god stemning og smagfuld mad til overkommelige priser. Kommer gerne igen.

Rigtig lækker mad
Rigtig lækker mad, og servering, så vi kommer gerne igen😊

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
En helt igennem perfekt aften
Jeg var i restauranten igen, denne gang til julemenuen. Jeg må sige, at køkkenet endnu en gang har slået sig selv. Fra den lækre alkoholfrie aperitif over en delikat forret til and og oksemørbrad som hovedret – simpelthen himmelsk. Afrundet med et udvalg af lækre oste og den innovative idé at servere risalamande i en tærte, ledsaget af lækker spansk rødvin – alt sammen med meget opmærksom service. En helt igennem perfekt aften.

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
God service og maden var dejlig👍