Som gæster i byen, har vi altid et besøg indlagt hos jer. Vi sætter stor pris på jeres hyggelige atmosfære, hyggelige indretning, søde og imødekommende personaler. Selvom I har travlt, er alt persona... Näytä lisää
Vores besøg var en god oplevelser og maden var også fin. Negativ var at vi skulle vente meget længe inden vi kunne aflevere vores bestilling. Personalet var alle optaget hele tiden med serveringer,... Näytä lisää
Supersøde folk der gjorde min søns 10 års fødselsdag til en rigtig dejlig aften for familien. Virkelig lækker mad, med noget for enhver smag.
Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistøvler eller laksko....
Nørre Havnegade, 28, 6400, Sønderborg, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Mad og service var fantastisk

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Havde booket bord på forhånd til tre personer med bemærkning om, at en af gæsterne kom med rollator, og havde derfor bedt om et bord med lidt mere plads. Det virkede så ikke til, at denne kommentar var blevet læst (måske pga. det udenlandske personale).
Da vi havde fået anvist bord ventede vi +15min på at få menukort! Det er for længe.
Maden kom ikke på samme tid, så vi spiste lidt 'forskudt' af hinanden.

God mad
Prisen ok
Dejligt personale
Omgivelser -
Dejligt med noget som er lidt anderledes

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Skønt sted med god mad og betjening. Hyggelig vært Paul.

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
venlig og flot service, top location, lækker mad

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Altid en god oplevelse hos Torvehallen. Vi var fire personer og havde booket bord indendørs, men vejret var godt og det venlige og servicemindede personale, skaffede et bord til os udendørs. Det var meget travlt, og vi ventede derfor over 30 minutter inden vi kunne bestille drikkevarer og mad. Til gengæld kom maden meget hurtigt, da vi først havde bestilt - og smagte, som altid, rigtig godt 😊

God mad!
God stemning!
Sød personal!
Tak før denne gang!
Vi ses 🤩

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Fremragende pizza no 3 kartoffel og svinekæber.
Meget dejlig chardonnay fra Østrig og ikke mindst venlig og kvik betjening.

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Flot og velbesøgt sted. Havde fået plads på 1. Sal ikke for varmt og med en sød betjening.
Maden var fin uden at være prangende og passende til prisen.
Vi kommer gerne igen.

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Jeg havde virkelig glædet mig til fredag, hvor vi skulle spise hos jer. Vi havde tidligere været forbi til dessert, og den var fin – ikke fantastisk, men helt okay. Derfor besluttede vi at komme tilbage for at spise aftensmad.
Pizzaen var virkelig god, og pastaretterne smagte også rigtig godt. Desværre var min burger alt for rå efter min smag. Jeg gjorde servitricen opmærksom på det, men hun svarede, at den normalt serveres sådan. Jeg forstår godt, at det måske er jeres standard, men det var første gang, jeg har fået en burger, der var så rå. Jeg synes, man bør spørge gæsterne, hvordan de ønsker kødet stegt. Måske burde jeg selv have sagt det ved bestillingen – det ved jeg ikke.
Det, der skuffede mig mest, var, at I ikke tilbød at stege burgeren lidt mere eller lave en ny. Det ville jeg have forventet, og derfor trækker det oplevelsen ned.
Det er ærgerligt, for resten af maden var virkelig velsmagende. Men netop denne lille detalje og måden, situationen blev håndteret på, gør desværre, at jeg ikke har lyst til at komme tilbage, og jeg har heller ikke lyst til at anbefale jeres restaurant til andre.

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Vi besøgte jer den 17.07.26 til frokost. Hurtig betjening og god mad. Ulempe at personalet kun taler engelsk.
Generelt en positiv oplevelse.

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Lækker mad, supergod service og mega cool stemning

Moules frites i verdensklasse 😋
Betjening høflig og hurtig.
Dejligt at opleve at chefen cirkulerer rundt og har det store overblik. Vi kommer igen.

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Det var rigtig godt mad men betjejning som kun foregik på engelsk voldte lidt problemer men det gik. Dette gjorde jrg opmærksom på da jeg betalte

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Virkelig god oplevelse igen, det meget varierede spisekort gjorde at der var noget lækkert til vores udenlandske gæster, og personalet var som altid meget opmærksomme.

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
God mad, hyggelige omgiveler, flink og smilende personale. Dog havde svært ved at spørge ind til drikkevare, da betjeningen ikke kunne dansk, og jeg ikke kunne forklare mig godt nok på engelsk.

Vastaus yritykseltä Torve-Hallen
Super hyggelig atmosfære. Dejlig mad og gode vine og afslappet venlig betjening Hvad ønsker man mere?