Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Toran - skibriller med fokus på performance og stil.
Yhteystiedot
Tanska
- kontakt@toran.dk
- toran.dk
Bedste køb i år
Virkelig gode skibriller. De dugger aldrig, og hardcasen der følger med er super lækker. De ser meget dyrere ud, end de er. Kan klart anbefales
Stilrene og tidsløse
Meget tilfreds med mit køb. Købte Black/black brillerne og alt spillede. De har en god pasform og et ekslusivt look. Det bliver ikke sidste gang jeg køber fra Toran.dk
Vanvittigt fede skibriller
Jeg købte Black/Gold modellen, og kan kun sige at jeg er mere end tilfreds. Designet og kvaliteten er i top og synligheden var aldrig et problem. Kan stærkt anbefales herfra hvis man ønsker en god kvalitet!
Vildt gode skibriller
Vildt gode skibriller, der uden tvivl hamler op med de kendte brands. Jeg købte et par Toran, da jeg synes de var fede og til meget bedre priser end andre og de er ligeså gode hvis ik bedre, ingen dug i glasset heller
Mega fede skibriller
Mega fede skibriller! Har lige brugt et par i Val T i en uge og har været meget glad for kvaliteten og designet. Next stop St Anton :)
Fantastiske skibriller
Rigtig gode skibriller, klarheden var i top i både sol og skygge. Kan kun anbefale dem!!!
Plus nem og hurtig levering.🤩
Dugger aldrig og er behagelige at have…
Dugger aldrig og er behagelige at have på. Kan anbefales at prøve til næste skitur☺️
Super lækre skibriller
Super lækre skibriller med god pasform. De dugger ikke, sidder behageligt hele dagen og passer perfekt med hjelm. Flot design og virkelig god kvalitet for prisen. Kan klart anbefales.
Super gode briller.
Super gode briller.
Fantastisk kvalitet
Rigtig god oplevelse med Toran
Rigtig god oplevelse med Toran. Skibrillerne er i høj kvalitet, sidder godt og giver klart udsyn på pisten. Hurtig levering og nem bestilling. Kan klart anbefales , jeg handler gerne hos Toran igen.
Virkelig godt.
Flotte skibriller i høj kvalitet og med hurtig levering😍
Min oplevelse med Toran har været virkelig god. Skibrillerne sidder behageligt, og både kvaliteten og servicen er i top. Derudover var leveringen ekstrem hurtig.
Kan klart anbefales🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Fast shipping and sexy glasses
Fast shipping and sexy glasses. I’m happy
Lækkert design
Lækkert design, god kvalitet og hurtig levering. Kan klart anbefales.
Mega god kvalitet og sygt pæne har de…
Mega god kvalitet og sygt pæne har de pinke og kunne ik være mere tilfreds. 👌
Hurtigt levering og dér et case med så de bliver holdt sikkert i taske på farten vil helt klar anbefale til næste ski tur
flotte og fede skibriller
flotte og fede skibriller. Sider virkelig godt
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.