Saanut 1/5 tähteä

Heb wat besteld, vervolgends nooit een track en trace code ontvangen, meerdere mailtjes (5) gestuurd met elke x ruim 24 uur ertussen en geappt naar hun whatsapp maar tot op heden geen reactie bestel h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

My package arrived full of flowers oils and surprises. Very professional, the package arrived in less than 24 hours, and with impeccable packaging! I have already tried your products and it was... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Al veel cbd online aangekocht bij verschillende sites, dus ik kan best een goeie vergelijking maken. Zeer lekkere mooie cbd knoppen. Echt wel Topshelf kwaliteit! Daarnaast is de verkoper zeer vriende... Näytä lisää

1. Yrttikauppa

Yrityksen kirjoittama

TopShelf CBD producten tegen eerlijke prijzen.

3,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Warm aanbevolen

Ik moest er wat langer op wachten, i v.m. een menselijke fout bij PostNL, maar vandaag is mijn pakketje zkittles dan toch aangekomen. Meteen even gaan zitten om een pijpje puur te proberen, en onmiddellijk kunnen constateren dat dit het wachten meer dan waard was. Absolute topkwaliteit! Mijn dank, jullie gaan mij zeker regelmatig terugzien.

30. syyskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijke mensen die er werken…

Zeer vriendelijke mensen die er werken in het bedrijf, betreft de CBD toppen is zei de Nr.1 er van. Smaak, gevoel, en de juiste prijs, ben ik zeer te vreden van! Verpakking is dan ook nog reeds heel mooi, handig want op de achterkant staat de uitleg hoe sterk de smaak, gevoel en zoveel meer is. Bedankt TopShelf voor jullie prachtige producten en de snelle levering!

1. elokuuta 2023

Super

Super! Erg tevreden over de CBD popcorn gelato bloemen en de snelle levering.
Ik gebruik het als vervanger voor thc en dat werkt super fijn en goed. Jammer dat Ik niet wist van de nieuwe klant korting, maar alsnog dik tevreden :)

21. tammikuuta 2023
topshelfCBD-logo

Vastaus yritykseltä topshelfCBD

Hoi Judy.
Heel erg bedankt voor je review!
De 40% korting voor nieuwe klanten is eenmalig geldig dus die kan je nog gewoon bij je volgende bestelling gebruiken. En voortaan hebben we ook een pagina waarop alle lopende kortingen en acties te vinden zijn. Kijk daar altijd even voordat je besteld zodat je op de hoogte bent van alle kortingscodes. https://topshelfcbd.nl/acties-en-kortingen/

TopshelfCBD: Top webshop!

TopshelfCBD heeft een overzichtelijke website, duidelijke beschrijvingen bij de producten, en een super service. Ze zijn snel met verzenden, netjes en discreet verpakt. Een echte aanrader!!!

13. lokakuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Zowel de crumbles als de sugarwax zijn…

Zowel de crumbles als de sugarwax zijn perfect om je eigen liquid te maken.
Zonder iets toe te voegen bij beide heb ik geen mening over, ik mix en maak vape liquid,daar is het dus perfect voor te gebruiken.
Niet duur.

3. toukokuuta 2022

Super!

Makkelijke website. Netjes verpakt, snel verzonden en aangekomen. En niet teveel emails na bestelling, persoonlijk vind ik dat erg fijn!

10. helmikuuta 2022

Top!

Een erg fijne en duidelijke site. Producten naar wens. Precies wat ik verwacht al dan niet beter. Al met al top ervaring!

24. marraskuuta 2021

Super

Super! Top kwaliteit, snelle levering.
Ook al eerder bekend met de olieën van Onlinecbdwinkel, welke ik gebruik voor zenuwpijn.

6. syyskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin