Supper klantenservice, wist niet meteen welk model bij mijn auto past en had heel snel een antwoord. Product is topkwaliteit, echte aanrader !
Yritys on vastannut
We zijn erg tevreden over onze bestelling bij topledverlichting.nl. De levering was verrassend snel — al binnen één werkdag hadden we alles in huis. Alles netjes verpakt en precies zoals verwacht.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede kwaliteit ledlampen aangeschaft bij topledverlichting.nl! Dit ging eraan vooraf. Door een verkeerd advies door webshop Winparts twee maal bij garage gestaan omdat DS1 werd geadviseerd op mijn... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij TopLEDverlichting.nl, dé webshop op het gebied van led-verlichting voor gemotoriseerde voertuigen zoals auto's, motoren en scooters. Maar ook voor slimme LED verlichting voor in en om het huis bent u bij ons bij aan het juiste adres. U kunt bij ons achteraf betalen met Klarna zonder extra kosten! TopLEDverlichting.nl streeft naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, de snelste levering en de beste service. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.
Polkampen 10 (geen bezoekadres), 3751JC, Utrecht, Hollanti
- 0653489555
- info@topledverlichting.nl
- topledverlichting.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Supper klantenservice
Hartstikke tevreden met de geleverde…
Hartstikke tevreden met de geleverde lampjes voor de auto! De verlichting aan de voorkant werkt weer. Zojuist vervangen.
Prima ervaring met deze website
Dankzij de overzichtelijke website de juiste LED lampen snel gevonden voor de Mini.
Er werden zeer netjes verpakte lampen geleverd die perfect voldoen aan de eisen, zeer goede lichtsterkte en eenvoudig te installeren.
De prijs van deze lampen was ook nog zeer redelijk!!

Vastaus yritykseltä Topledverlichting
Snelle levering, en goede kwalitiet.
Geen klachten

Szybka dostawa super jakosc
Szybka dostawa super jakosc
bestelkenmerk 240216-385795-JK

Prima snelle levering
Prima snelle levering. Geeft weer licht in de duisternis. Order 240092-385606-DK
TLV19206710
Xenon lampen. Geven Prima licht.

Topledverlichting is Top-PostNL is bagger
Snelle service en duidelijke communicatie na bestelling. Helaas liet PostNL het op het beloofde aflevertijdstip afweten en moest ik mijn bestelling ophalen bij een afhaalpunt 6 km. verderop. Zonde van de €6,95 verzendkosten.

Goede kwaliteit!
Al meerdere auto voorzien van LED via Topled. Goede kwaliteit en ook als het plaatsen even niet lukt is Stefan bereid snel te helpen. Topper!

Betreft order 235017-377673-ML]
Betreft order 235017-377673-ML]
Setje H7 Pro line perfect fit LED en 4 stuks w5w led 26 smd besteld en volgende dag binnen gekregen. Gelijk gemonteerd en wat een super resultaat. Echt geweldig.

Snelle service
Snelle service, product voldoet aan alle eisen die ik had verwacht

Snelle service
Snelle service, product voldoet aan de eisen die ik heb.

Tweede top bestelling
Eerder lampen besteld; deze ook weer snel geleverd.

Zeer tevreden
Snel geleverd, duidelijke communicatie
Webshop is overzichtelijk
Goed product voor véél betere prijs

Vastaus yritykseltä Topledverlichting
De gekochte ledverlichting deed het…
De gekochte ledverlichting deed het zoals beloofd. Geen cambus-storingen. Geïnstalleerd op een minuutje

Vastaus yritykseltä Topledverlichting
Positieve reviews zijn zeker terecht
Positieve reviews zijn zeker terecht. DS3 led lampen voor mij audi q5 besteld. Snel geleverd en zijn degelijke lampen van volledig aluminium behuizing. Letterlijk plug en play en paste perfect. Gisteren in het donker gebruikt en wat een verschil!!!. Super tevreden. Veel meer licht opbrengst dan de originele xenon gas lampen.

Vastaus yritykseltä Topledverlichting
Super snelle levering en geen ander zo…
Super snelle levering en geen ander zo goedkoop

Vastaus yritykseltä Topledverlichting
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.