Opgivet priser pr tlf der ikke holder når det kommer til stykket. De er revnende ligeglade med at Man har været kunde i 16 år. Man skal ikke regne med priser med mindre at det er på skrift. Telefo... Näytä lisää

Man bør nok overveje hvilke personer man sætter på til at sælge jeres forsikringer. Snakkede med en rigtig fin gut første gang jeg talte med dem. Anden gang jeg snakkede med dem, da var det så en an... Näytä lisää

Jeg blevet slået ned af dumme Australia i thailand, jeg har vidner og sågar video optagelse fra stedet, men alligevel ,vil Topdanmark ikke erklære det som en skade, dette var i 2022, nu har jeg fået p... Näytä lisää

1. Vakuutusyhtiö
  2. Sairausvakuutusyhtiö
  3. Vakuutustoimisto
  4. Vakuutusmyyjä
  5. Henkivakuutusyhtiöt

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Topdanmarks fornemmeste opgave er at hjælpe de mennesker, der har vist os tillid ved at lade os varetage deres forsikringer eller pension.

1,5

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Fantastisk dejlig og proffesionel behandling.

Jeg var i går d. 4 december så uheldig og få en tygge skade, hvor en kindtand flækker. Det er altså ikke lige den bedste tid og gøre sådan noget op til jul, men jeg fik en fantastisk god hjælp både hos Tandlægen og nu i skrivende stund, da jeg ikke helt har styr på tændernes navne osv. Jeg kom igennem på under 5 min. ikke nogen telefon cirkus og Signe jeg talte med var simpelthen bare så sød og hjælpsom. Desuden fik jeg allerede svar kl. 8.20 imorges om at, topdanmark dækker skaden. Det er god service for jeg følte jeg fik en super god behandling selvom det Jul om lidt, så 10 stjerner herfra mig.

4. joulukuuta 2024

Farvel

Tak for gebyrerne vedrørende min opsigelse, kvitterer hermed med 1 stjerne.

22. marraskuuta 2024

Jeg er chokeret over Topdanmarks…

Jeg er chokeret over Topdanmarks utroværdige og bedrageriske tilgang til forsikring. Under min rejse i Thailand og Vietnam blev jeg udsat for svindel af et flyselskab og mistede min fleksible flybillet – præcis sådan en situation, som min rejseforsikring skulle dække ifølge deres egne ord om "alle uventede og uforudsigelige hindringer." Men da jeg havde brug for hjælp, begyndte Topdanmark at omskrive og parafrasere deres betingelser. Det føltes som amerikanske, skjulte vilkår og regulære undskyldninger for at undgå at dække deres kunder. Dette burde være ulovligt i EU!

Topdanmark viste sig at være et direkte fupfirma – de sælger falsk tryghed, lover dækning de ikke kan stå ved og efterlader deres kunder hjælpeløse, når det virkelig gælder. Og som om det ikke var slemt nok, da jeg akut havde brug for medicin i Vietnam, var deres eneste "hjælp" at bede mig ringe til et dansk nummer og betale 300 kr. for opkaldet. Helt vanvittigt, når man kunne have forventet en moderne, omkostningsfri løsning.

Topdanmark er en farce af et forsikringsselskab. De fortjener at blive lukket og holdt til ansvar i retten. Jeg kan ikke advare nok imod at bruge dem som forsikringsselskab – de tilbyder en illusion af forsikring uden nogen reel værdi. Spar jer selv besværet, frustrationen og pengene: skift forsikringsselskab med det samme!

Burde ændre deres navn til top-bondefangeri! I forbindelse med de samarbejder med min bank som er Nordea Bank, har jeg nu også tænkt mig at skifte til en anden bank.

31. toukokuuta 2024

Kan kun sige hold jer væk fra…

Kan kun sige hold jer væk fra Topdanmark.
De vil godt have dine penge uden spørgsmåls tegn…
Men skal du bruge din indbo efter tyveri af bla kuffert- så ryger man i kryds forhør og de HJÆLPER DIG PÅ INGEN MÅDE.

Så farvel og tak og dårlig service! og kan kun sige igen- hold jer langt væk

19. syyskuuta 2024

Ødelagt ferie

Jeg brækker uheldigvis min albue dagen efter jeg lander i Tyrkiet. Jeg jeg får gips på og får kraftig smertestillende medicin for dulme smerten. jeg har opholdt mig det meste af dagen på værelset på grund af varmen pgsmerterne det skulle have været en badeferie men jeg kom ikke i vandet en eneste gang på grund af gipsen. Da Jeg anmelder det til min rejseforsikring hos Topdanmark får jeg at vide at jeg ikke kan få noget tilbage da det ikke er nok til at få refunderet sin rejse. I deres forsikringspolitik der skal man enten være indlagt på hospitalet eller død for at få refunderet sin ferie. Da jeg vil klage og bad om et kopi af min anmeldels, får keg at vide at jeg kan vente op til fire uger før jeg kan få indsigt i min sag. Det er dybt skuffende og utilfredsstillende at man har en rejseforsikring der ikke kan hjælpe dig når du har brug for det.

8. heinäkuuta 2024

Vi har været kunder siden 2007 og nu…

Vi har været kunder siden 2007 og nu har vi fået nok, vi betalte ca 12.000 kr for vores rejseforsikring som dækkede de sidste 3 måneder af en jordomrejse på 5 måneder.
Da den blev tegnet var der nærmest ingen begrænsninger for hvad den dækkede.
Under rejsen havde vi så 37 dage med sygdom og hospitals besøg og lægebesøg hvor vi ikke kunne rykke os særlig meget.
Vi har alle kvitteringer og dokumentation på plads da vi kommer til Danmark men Topdanmark drukner os i systematisk bureaukrati og vil kun dække 20.000 kr som bliver ændret til 30.000 kr.
Det realistiske beløb ligger et sted mellem 70.000 og 80.000 kr men med deres snyd i skade afdelingen splitter de forløbet op i 5-6 sygdomsperioder, drukner os i bureaukrati så vi til sidst giver op
Nu har vi så valgt at skifte forsikring så vi betaler 25.000 kr årligt i stedet for de 30.000 kr
Vi blir så kontaktet af Topdanmark med tilbudet om at blive loyalitetskunder og efter 2 uger hører vi intet da de jo har fået hele vores rejse historie
De sidste 17 år har vi betalt ca 500.000 kr i forsikringer til jer og ville have tjent det samme de næste 17 år
Men fordi i har snydt jer fra at betale de 30.000-40.000 kr mister i så det nævnte beløb over tid
Det er edermame en case i kan bruge til at undervise jeres medarbejder i hvordan i ikke behandle jeres kunder
For så bliver de forhenværende kunder

2. lokakuuta 2023

En stjerne er faktisk for meget

En stjerne er faktisk for meget, men det er det mindste man kan vælge.
Vi har alle vores forsikringer ved Topdanmark (men kun kort tid endnu). De få gange vi har haft brug for forsikringerne, har vi ikke været dækket på lige præcis de situationer.
Sælgeren der i sin tid solgte os forsikringerne, forsikrede ellers om at vi var dækket i præcis den slags situationer (vi spurgte til situationerne, da vi havde prøver det før ved andet selskab).
Vi giver ca kr 5000 mere ved Topdanmark end vi gav ved tidligere selskab. Det gør vi, da sælgeres oplysninger og vilkår om forsikringerne var bedre end det vi kom fra. Nu viser det sig desværre at han har formået at sælge “sand fra Sahara”.
Pas på sælgere fra Topdanmark. De er kun interesserede i salg. De må være provisionslønnen!

30. elokuuta 2024

I en konkurrence er der altid en nummer

I en konkurrence er der altid en nummer 1 toppen ,men for man kan vurdere hvem der er nummer 1 skal det vejes op imod noget?? det er som regel nummer 2 som var næste ligeså god og nummer 3 som var lidt dårligere og så i bunden er nummer Sjok som repræsentere hvor utilgiveligt ringe et produktet der om muligt kan leveres .. den plads indtager i med stolthed .. 👍 men vi er glad for jer ,for uden jer ville vi ikke opdage at der er lys på den anden side så tak .. og så er jeg kæmpe fan af jeres selvindsigt og kreativitet i forhold til firmanavn “top”Danmark virkelig har i set jeres anmeldelser i har så absolute humor 👍👍🤣🤣

26. elokuuta 2024

Er en meget tilfreds kunde,og betaler…

Er en meget tilfreds kunde,og betaler gerne alle mine forsikringer,føler mig godt behandlet,og til tider taknemmelig.med et ældre hus,en gammel Volvo.børn der låner bil ,og rottespærre udgifter ,og uforudsete udgifter har udvidet rørskade forsikring( brugt ved lækage) ,råd og svamp som desværre måtte bruges ( del egenbetaling).jeg er ikke vokset op med at man forsikre sig,da min far kunne lave det meste.Men efter store skader vil jeg i fremtiden sørge for at være forsikret,for det stress ,man oplever ved skader der kan forårsage,at man må gå fra hus og hjem er bare ikke værd at udsætte sig for .

27. kesäkuuta 2024

En stjerne er faktisk for meget at…

En stjerne er faktisk for meget at give.

Jeg har en indboforsikring hos TopDanmark. Jeg bor på 1. sal, og nogen begik hærværk ved at kaste en sten på vores terrasse, hvilket ramte stuedøren i glas og en billig skærm, som vi havde stående lige ved siden af døren.Har sendt mange billeder til at bevise . Selvom det ikke er en balkonrude, siger TopDanmark, at det er en bygningsdel og derfor ikke dækket.

Lad være med at betale 300-400 kr. om måneden til dette forsikringsselskab, da de ikke dækker hærværk, når du har brug for det.

Jeg har haft forsikringen i næsten et halvt år og har nu opsagt den. Nu har de sendt en regning med 500 kr. ekstra for "for tidlig opsigelse". Det her er bare fusk.

27. toukokuuta 2024

Hurtig

Meget tilfreds. Meldte skade d. 23 april. Og allerede i dag, d.24 april. Er anmeldelsen kørt igennem, og det med 100% dækning.

24. huhtikuuta 2024

Brug aldrig topdanmark.

Brug aldrig topdanmark.

Har nu haft flere sager, hvor topdanmark ikke vil dække skader/ulykker.

Hvorfor betale for en forsikring, hvor man ikke får noget igen.

13. helmikuuta 2024