Top 1 Toys Arvostelua

13 079
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische ervaring gehad! Ik had een product met een beschadiging ontvangen, vervolgens gemaild en top service gehad van de klantenservice! Alleen GLS was met m’n eerdere pakketje heel slordig bezi... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Step gekocht voor onze kleindochter. Ik dacht dat ik deze ineen filiaal zou moeten ophalen maar bij bestelling bleek hij gratis te worden thuisgebracht.

Saanut 2/5 tähteä

Op de site staat: weekend besteld, woensdag in huis Mijn ervaring: zaterdag besteld, woensdag nog niet verzonden. Heb hem geannuleerd. Geld kwam wel netjes terug. Toch jammer (de e-mail die gen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

A wide range of products, also products for competitive prices and they in addition had good discounts. Fast shipping, the items were as provisioned, and consumer service answered with in a day. Would... Näytä lisää

1. Lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

Goedkoop speelgoed kopen? Bestel online op onze officiële website of ga naar een van de TOP 1 TOYS winkels voor het grootste assortiment goedkoop speelgoed.

Hyvä

(13 079)

530 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Het pakje was oké maar te laat binnen

Het pakje was oké maar te laat binnen, kan ook aan de post gelegen hebben.

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Vervelend om te horen dat uw pakket later is bezorgd dan verwacht, ondanks dat het verder in orde was.
Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn.

Wij leveren alle pakketten tijdig aan bij onze pakketdienst. De uiteindelijke bezorging is afhankelijk van de verwerking door deze organisatie. Zoals ook op onze website vermeld staat, kunnen wij helaas geen verantwoordelijkheid nemen voor vertragingen die ontstaan door onvoorziene omstandigheden bij de vervoerder.

Dank u wel voor uw feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Had woensdag een speciale puzzel besteld als kado voor een gelegenheid in het weekend, bij een top1 in Den Haag. Ik durfde deze niet meer te laten opsturen en ben ‘m vrijdag zelf (1/2 uur rijden) gaan ophalen. Werd donderdagochtend gebeld dat de puzzel klaar lag. In winkel vriendelijk geholpen.

21. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Wat fijn dat de puzzel op tijd klaar was en dat we u vriendelijk hebben kunnen helpen in de winkel. We zijn blij te horen dat u de moeite heeft genomen om de puzzel op te halen. Bedankt voor uw feedback!

Goede, vriendelijke service, top

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Wat fijn dat onze service zo goed bevallen is! Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden.

Saanut 1/5 tähteä

Order werd na betaling gewoon…

Order werd na betaling gewoon geannuleerd. Echt schandalig deze manier van zaken doen..

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling na betaling wordt geannuleerd. In dit geval zijn de betreffende Pokémon-artikelen door een technische fout tijdelijk online bestelbaar geweest, terwijl deze niet via onze webshop geleverd konden worden.

Omdat er geen online voorraad of leveringsmogelijkheid was, zijn de bestellingen geannuleerd en is het volledige aankoopbedrag terugbetaald. Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en bieden onze excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We hebben inmiddels maatregelen genomen om herhaling te voorkomen. Voor vragen over terugbetalingen kan onze klantenservice uiteraard altijd meekijken.

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling is nooit geleverd en…

Bestelling is nooit geleverd en geannuleerd

Aankoop geannuleerd

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Wij begrijpen dat de annulering van de Pokémon-bestellingen voor teleurstelling heeft gezorgd en dat dit vervelend is voor de betrokken klanten. Helaas zijn deze artikelen door een technische fout tijdelijk online bestelbaar geweest, terwijl zij niet via onze webshop verkocht konden worden.

Omdat er geen online voorraad of leveringsmogelijkheid was, hebben wij de bestellingen moeten annuleren. Uiteraard hebben wij alle betalingen volledig terugbetaald.

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak en de verwarring die hierdoor zijn ontstaan. We hebben inmiddels maatregelen genomen om herhaling te voorkomen

Besteld daarna geannuleerd

Ik heb een product besteld bij Top1Toys, dit online betaald en kreeg daarna bericht dat de bestelling geannuleerd is omdat het product “niet online had mogen staan”.

Dit vind ik erg teleurstellend. Als een product op de website staat en je het kunt bestellen en betalen, vind ik dat het gewoon geleverd zou moeten worden. De fout ligt immers bij Top1Toys zelf en niet bij de klant.

Dit geeft mij weinig vertrouwen in de webshop. Jammer, want dit had veel klantvriendelijker opgelost kunnen worden

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden, snelle levering

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Wat fijn dat het bestellen makkelijk was, de levering snel en de communicatie goed. Dank voor uw positieve feedback!

Pokémon pre-order geannuleerd

Ik had Pokémon kaarten gepre-ordered, maar de bestelling was de volgende ochtend geannuleerd. Zou zogenaamd niet via de site moeten kunnen. In plaats van de bestelling alsnog door te zetten zit ik vervolgens met niks én moet ik weer dagenlang wachten op het geld.

Saanut 1/5 tähteä

Alles is geannuleerd doordat er te ve…

Alles is geannuleerd doordat er te ve mensen de pokemonday box hebben besteld. Smoes was; “foutje, we gaan ze in de winkels verkopen met €20 er bovenop”

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer een bestelling wordt geannuleerd, zeker bij een populair product als deze Pokémon-uitgave.

De annulering is echter niet gedaan om de artikelen later tegen een hogere prijs te verkopen. Pokémon-producten worden binnen Top1Toys uitsluitend verkocht door onze winkels, die worden gerund door zelfstandige ondernemers. Deze artikelen maken daarom geen deel uit van het vaste assortiment van de webshop.

Onze winkels zijn zelfstandig en bepalen zelf hun assortiment, voorraad en verkoopprijzen. Hierdoor kunnen beschikbaarheid en prijzen per vestiging verschillen. Dit staat los van de webshop en van eventuele annuleringen.

We begrijpen dat dit voor u een vervelende ervaring is geweest en bieden onze excuses aan voor de onduidelijkheid die is ontstaan. We hopen dat deze toelichting meer helderheid geeft.

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling geplaatst en vervolgens…

Bestelling geplaatst en vervolgens annuleren ze de bestelling. Ook geen excuus gekregen. Vervolgens krijg ik een week later een mailtje of ik een review wil plaatsen.. heel slim.

Niet geleverd

Niet geleverd, wel bestelbevestiging gehad. De terugbetaling duurde redelijk lang

Saanut 1/5 tähteä

Raar dat ze een fout maken door iets…

Raar dat ze een fout maken door iets online te zetten en vervolgens je bestelling annuleren!! En vervolgens stuur je een mail en word je dood genegeerd.

Bestelling geannuleerd

Saanut 1/5 tähteä

Had 2 Pokemon dingen besteld maar…

Had 2 Pokemon dingen besteld maar hadden een fout gemaakt blij gemaakt met een dooie mus

Slechte service

Geen reactie, na 3 dagen naar de winkel gebeld. Lag een ander product klaar, juiste artikel niet meer leverbaar.

Slechte service.

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Het spijt ons te horen dat u geen reactie ontving en dat het juiste artikel niet meer leverbaar was. We nemen uw feedback serieus en zullen onze service verbeteren. Dank voor uw tijd.

Saanut 1/5 tähteä

Ik had online iets besteld en dit werd…

Ik had online iets besteld en dit werd na bericht volledig geannuleerd. Het artikel wordt wel door vele andere bedrijven gewoon online besteld en bezorgd dus dit was een slechte klantervaring

Online besteld

Online besteld, niet geleverd, terugbetaling duurde ook lang

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin