Bestilte diverse varer på hjemmesiden. Nemt og lige til. Pakken blev afsendt hurtig og GLS leverede også pakken hurtigt. Billig fragt i forhold til vægt og afsendelse fra Tyskland. Har ikke åbnet... Näytä lisää

Jeg havde bestilt 4,5 kg kattemad til vores steriliserede kat, Ib. På billedet i Toni.shop kunne man tydeligt se, at varen var til steriliserede katte. Alligevel sendte Toni shop mig kattemad beregne... Näytä lisää

Fik alt jeg havde bestilt - eneste minus er mangel på kommunikation i forhold til forsendelse, men der var de hurtige til at svare da jeg sendte en mail. Besked med tracking nummer når varen bliver... Näytä lisää

Jeg har to gange via deres hjemmeside lavet en reklamation på samme ordre fra marts måned uden at høre noget som helst tilbage Opdatering 10/5. Nu har jeg fået svar og refunderet de beskadigede var... Näytä lisää

1. Alennusmyymälä
  2. Hillihapolliset juomat
  3. Juomanvalmistaja
  4. Herkkukauppa
  5. Elintarvikeviejä
  6. Limukauppa

TONI Online-Shop – Billige drikkevarer, sodavand & energy drinks, slik og m.m. TONI's online shop har de rigtig gode tilbud og billige priser, som du kender fra indkøb i Tyskland, med hurtig levering til dig i Danmark. TONI har et stort udvalg på billig slik og billige drikkevarer – Billig slik som f.eks. chokolade, lakrids, vingummi, bolcher, slikkepinde, karameller, nødder, konfekt, chips, dips, tyggegummi og meget mere. Billige drikkevarer, herunder softdrinks og energy-drinks, som f.eks. Coca-Cola, Fanta, Pepsi, Dr. Pepper, Sprite, Faxe Kondi, Tuborg Squash, Harboe, Egekilde, Ramlösa, Schweppes, Mountain Dew, Red Bull, Monster Energy, Capri Sun og mange flere top mærker til rigtig gode priser.

3,9

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ich habe eine Vielzahl von Süßigkeiten…

Ich habe eine Vielzahl von Süßigkeiten gekauft, und sie haben alle fantastisch geschmeckt! Eine köstliche Auswahl an süßen Leckereien zum Genießen....Werde die Süßwarenauswahl des TONI Shops

3. heinäkuuta 2024

Har endnu ikke modtaget varer efter 2 uger

Bestilte varer fra toni shop i slutningen af maj. Jeg fik en ordrebekræftelse og en besked om at varerne ville blive sendt indenfor 2-3 dage. Siden har jeg intet hørt. Det er nu ca. 2 uger siden. Jeg har kontaktet firmaet via formularen på hjemmesiden uden svar. Jeg har over 1000kr ude at svømme på den ordre. Man begynder at føle sig snydt.
Kan ikke anbefale denne virksomhed.
Update: Jeg fik mine varer efter ca. en måned. Virksomheden undskyldte ventetiden. Jeg har har hævet min bedømmelse fra 1 til 2 stjerner fordi jeg trods alt modtog det jeg havde købt. Men den lange ventetid og manglen på kommunikation fra virksomhedens side trækker stadig ned.

7. kesäkuuta 2024

Manglende håndtering af ordre.

Efter bestilt ordre er der gået over en uge uden ordren er blevet behandlet. Ingen levering er oprettet hos fragtselvskabet.
Ved kontakt til Toni, beklager de med flytning af lokaler, hvortil der ikke sker mere derefter.

Der skulle informeres om dette på forhånd på hjemmesiden, hvis man ligger i en flytning, at der er væsentlige forsinkelser på ordre behandling.

Det ikke godt nok i en kundedrevet virksomhed.

25. toukokuuta 2024

Der er desværre ikke styr på ret meget

Ville gerne give flere stjerner, for jeg har tidligere handlet hos jer, hvor det gik fint. Men de sidste par gange er alt gået galt. Mine sidste varer ventede jeg en måned på og flere ting manglede. Har også lige nu en bestilling hos jer, som ikke er afsendt som lovet. Derudover er i svære at komme i kontakt med - ofte svarer i aldrig på mails eller tager telefonen. I trækker også pengene med det samme, selvom I først må trække dem, når I sender varerne. Så der er flere ting, I bør rette op på.
Jeg tager en pause fra at bestille hos jer, men håber en dag at vende tilbage, når I får mere styr på det.
Vil gøre indsigelse i banken og have min penge retur

16. toukokuuta 2024

Jaa joo hmmmm....

Jaa joo hmmmm....
Ellers aldrig haft nogle problemer med levering af varer som også stod til 5 stjerner.
Men med en forsinkelse på ca 14 dage over tiden kan jeg hun give 3 stjerner..
Fik efterfølgende svar at det var grundet sygdom og nye folk at der var udbredt kaos....
Ok ok.... vi ser næste gang jeg bestiller om den kan krybe op på 5 stjerner igen.
Ellers alt iorden og skønt når varene er ankommet i god behold.

8. toukokuuta 2024