Yritys on vastannut
21 december bestelling geplaatst en op 6 januari nog steeds niet toegekomen.. Ik denk oprecht het een goed bedrijf is maar wellicht af en toe wat minder. Na de plaatsing van mijn bestelling kreeg i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelle verzending en goeie service, ik kocht peper zaden maar het werd afgerekend bij tomaten zaden. Enige opmerking die ik heb is dat de hetesaus.nl site het niet doet. Je kan wel gewoon de saus best... Näytä lisää
Tomatenzaden.nl heeft een breed aanbod aan tomatenzaden. Wij bieden zowel oude, smaakvolle heirloom tomatenrassen aan als nieuwe rassen die niet onder doen voor oude rassen qua smaak en vaak beter bestand zijn tegen ziektes en plagen.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Uniforme zakjes met opdruk van ras, beter met foto en eventueel korte omschrijving, als je talrijke rassen hebt besteld moet je terug gaan checken op de website... Levering is quasi week later gebeurd dan aangekondigd, maar misschien si dit de fout van PostNL... Opkomst is nog onbekend...

Vastaus yritykseltä Tomatenzaden.nl
Tomatenzaden geeft op de website een goede uitleg over de verschillende tomaten (trouwens ook peperzaden) waar het bedrijf zaden van verkoopt. Ze hebben veel keus waaronder ook bijzondere en oude rassen. Bestellingen worden keurig afgehandeld en snel in huis.
21 december bestelling geplaatst en op 6 januari nog steeds niet toegekomen..
Ik denk oprecht het een goed bedrijf is maar wellicht af en toe wat minder.
Na de plaatsing van mijn bestelling kreeg ik een tracker om mijn pakketje te volgen maar die werkte niet en na een e mail sturen naar tomatenzaden.nl duurde het ook een week alvorens antwoord te krijgen.
Dus niet zo positief maar denk oprecht ik een uitzondering ben...en nu hopen de zaadjes nog toekomen..

Vastaus yritykseltä Tomatenzaden.nl
Ondertussen al meerdere keren peperzaden besteld en altijd succes mee gehad en prima kwaliteit. Dit jaar ook eens paprika- en tomatenzaden besteld. Hopelijk gaan ze even goed!
Makkelijk te bestellen ruime keuze veel uitleg per soort vlotte levering en een goede verpakking
Fijn dat ik mijn bestelling zo snel heb ontvangen. Ik ben benieuwd naar de tomaten.
Snelle levering.
Misschien wel jammer dat er geen foto of omschrijving op de zakjes staat enkel de naam
Lekker snel geleverd via de brievenpost. Heb er ook wat extra soorten zaden bij gekregen. Zeker een aanrader!
Ken nog de kwaliteit van de zaden niet, maar de verzending ging in ieder geval goed.
Prima site stipte opvolging en top levering. Nu nog enkel de kwaliteit van de zaden te beoordelen
Al jaren betrouwbare levering en ruim assortiment. Gratis zakje zaden is ook altijd leuk.
Overzichtelijke website, vlotte afhandeling van de bestelling en daardoor vlotte levering. Helemaal top!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.