Betal! ellers kommer i ikke hjem
Er kommet hjem d.d fra Tyrkiet.
Min kone og jeg alene uden børn glædet os vildt til en vidunderlig ferie i Tyrkiet med guidet tur til vores forhistorie med andre øjne, med skøn start i luksus hotel så alt godt ud, ikke mindst med en guide der talte fremragende engelsk ( tror han hed kivanc men kaldte sig selv for kiwi, grundet god mande vægt og godt behåret og masser af humor, stor ros.
Startede med IC hotel ( samme ejer som lufthavnen alanya)
Dag 1
Vi var trætte og vil hvile os, hvilket blev respekteret. Efter hurtig frokost op på skøn værelse for at hvile.
MEN jeg får allergisk reaktion og har brug for antihistamin, receptionen kan ikke hjælpe og jeg går i panik efter min hals svulmer, løber op og søger efter apotek på min telefon, hjælper ikke, løber ned i gen men receptionist har travlt med sin telefon.
Ringer efter en taxa og køre byen rund ( ca 100 tyrkiske lite) finder en vagt-apotek.
Kommer tilbage og lader mine frustrationer gå ud over receptionen. Som ikke kan veksle DKK og vil ikke skrive taxa regningen på værelse nr. Kører endnu engang byen rundt efter muligheden for at veksle og ender med sent aften at kører tilbage til lufthavnen grundet alle andre har lukket.
Er hæs og kan ikke tale, ringer til famile og de hjælper mig til Istanbul.
Dag 2
Dagen efter taler vi med guide som beklager hændelsen.
Vi tager første fly til Istanbul grundet mangel på tryghed. Vi bliver med tilhørende omkostninger til efter nytår
2. Januar
Efter ankomst til antalya lufthavn ( 4 timers ventetid) bilver vi stoppet ved checkinn grundet notat fra rejsebureau.
2 personer uden id kommer og informere om at vi skal betale 200 euro for at komme om bord med udeblivelse fra ture fra dem.
Vi er uforstående og beder om id og kvitering som benægtes.
Det forsætter højlydt gennem hele lufthavnen og jeg beder om hjælp fra politiet som efter store frustrationer er behjælpelige og støttende for vores situation.
Med begrundelse for at klage beder jeg gentagagende gange for dokumentation som udleveres med politiets hjælp.
Vi flyver gennem paskontrol osv hvor vi mister telefon og lignende for at nå flyvemaskinen. Politiet udleverer kvitering ved adgang til flyvemaskinen.
***************her kommer så flere problemer********
Vi taler med andre rejsende som har lignende historier
Fx Tina der ikke har været på nogen ture som måtte betale 100 euro for at afhente glemt pas fra hotel og en herre med blodprøve regning på næsten 100 euro
Medarbejder Zafer Çakıl og kollega fortæller at vores guide ikke har informeret om vores situation hvilket havde været forståeligt.
Hvorfor skal der betales kontant og ikke efter hjemkomst med dokumentation?
Vi havde glædet os til turene men hvad hvis vi ikke havde lyst til at køre over 300km den ene dag for en af turene?
Antag vi ikke havde penge?
Antag vores børn der skal afhentes fra skole og lignende efterfølgende dag?
Jeg kunne blive ved.......
Værdibaseret rejse inkludere tryghed og sikkerhed, denne oplevelse for min kone og jeg var ingen af delene.
Jeg vil fraråde selskabet grundet mangel på essensen af rejsebureau og på integretet.
Med mindre de kontakter os vil vi bruge advokat af princippelle grunde.
Anstændig godtgørelse og opførsel hvor de kontakter os før en klage vil kunne definere integritet som et rejse bureau.
Vi afventer reaktion.
2. tammikuuta 2015