Snelle en correcte levering. Makkelijk op te plakken ook in randloos toilet. Nog niet alle geuren uitgeprobeerd kan nog niet beoordelen welke het lekkerste ruikt. Tot nu toe heel tevreden ermee.... Näytä lisää
Ik had het eerder moeten doen. Ik ben geen fan van blokjes in het toilet die uitlopen en een hele streep met kleur achterlaten. Voor mij geen wc blokjes totdat ik de toilet tapes ging gebruiken. Geu... Näytä lisää
Ik had verwacht dat de geur sterker zou zijn , ben eigenlijk teleurgesteld. Wat ik wel gied vind dat het makkelijk in gebruik is. Maar ik zal de toilet tapes niet opnieuw kopen omdatvik de geur hee... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Oogt leuk maar blokje zelf plakt niet…
Oogt leuk maar blokje zelf plakt niet goed draait dan bij elke spoelbeurt om.
heerlijke geurtjes
We doen een maand met één tablet en het ruikt heerlijk. Met een doos van 24 stuks met verschillende geurtjes zijn we dus twee jaar tevreden en elke keer weer verrast door de nieuwe geur. Ook de bestelling en aflevering gaan zo glad als maar mogelijk is.
we zijn ze net gaan gebruiken en moet…
we zijn ze net gaan gebruiken en moet nog ervaren of ze fijn zijn en hun werk doen
Is niet te gebruiken in een randloos…
Is niet te gebruiken in een randloos toilet.
Heb meerdere malen gemaild en gebeld voor advies maar krijg geen gehoor of reactie op mijn mail.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering.
Makkelijk op te plakken ook in randloos toilet.
Tot nu toe heel tevreden ermee.
Altijd correct
Altijd correct. En fijn dat ik iemand anders blij kon maken met jullie producten. Ik ben al jaren fan…..
Product matig
Bedrijf en afhandeling is prima. Het product is helaas geen succes. Geeft geen schuim, geen geur.... Had er meer van verwacht.
Waardeloos product
Waardeloos product!
Heb direct gemaild en via social media contact gezocht, wil retourneren
Geen reactie van jullie!
Heb ook nog niet betaald en ga ik zeker niet doen.
Dit is zo’n slecht product! Doet niets, ruikt nergens na, en danst rond de pot.
Ik had het eerder moeten doen.
Ik had het eerder moeten doen.
Ik ben geen fan van blokjes in het toilet die uitlopen en een hele streep met kleur achterlaten. Voor mij geen wc blokjes totdat ik de toilet tapes ging gebruiken. Geur is heerlijk en het ziet er mooier uit als zo'n wc blok van de standaard merken.
Ik heb een variatie box gekocht en ben benieuwd hoe het gaat verlopen.
Fijne toilettapes
Frisse geur, klein van formaat
Deze tapes laten altijd een fijne geur achter/ vooral cotton. Deze geur koop ik altijd.
Toiletpot
Prima toilet blok voor een randloos toilet pot blijft goed op zijn plaats en het ruikt ook heerlijk. Weinig afval heb je ervan en dat is ook nog eens goed voor het milieu. Het schuimt lekker dus je hebt altijd een fris toilet.
Heel snel geleverd en ze zien er leuk…
Heel snel geleverd en ze zien er leuk uit en ruiken lekker
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.