TN-Training Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Jalkapallovalmennus

Personlig fodboldtræning, der tager dit spil til næste niveau.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Der er styr på alt

Lasse er god til at lytte til vores dreng, og bruge hans ønsker i planlægningen af træningen. Han kommunikerer også tydeligt, så der ikke er tvivl om hvad der skal ske, ligesom der er lagt en plan for hele træningen.

Vi er helt igennem tilfredse med træningen hos Lasse.

26. huhtikuuta 2026

Min søn får individuel træning af…

Min søn får individuel træning af Lasse, for at blive bedre, mere udfordrende og få mere selvtillid ind i sit spil. Lasse er formidabel, til at forlange kvalitet i øvelserne, samtidig med han formår at være motiverende og rosende. Min søn går altid fra træningerne, med en følelse af det var fedt, hvornår træner vi næste gang.

24. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä TN-Training

Tak for der søde ord. Det er en fornøjelse at træne din søn, og jeg er glad for, at han føler sig motiveret og går fra træningen med en god oplevelse hver gang. Det er præcis det, jeg stræber efter.

Lasse er en super dygtig og kompetent…

Lasse er en super dygtig og kompetent træner og har løftet mit niveau betydeligt. Sessionerne er sjove og meget lærerige.
Han er god til at tilpasse de enkelte sessioner i forhold til, hvad jeg kan forbedre. Man kan hurtigt og tydeligt mærke en forbedring.

22. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä TN-Training

Tusind tak for de fine ord. Det har været rigtig fedt at træne dig gennem de seneste mange år og ikke mindst følge med i den tydelige udvikling, du har gennemgået. Held og lykke fremover.

Kæmpe succes

Kæmpe succes

Vores søn havde individuel session med Lasse, og det var en kæmpe succes.
Lasse er god til at forklare øvelser og rigtig dygtig til at lære fra sig.
Skaber god kontakt & kemi fra starten.

21. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä TN-Training

Tak for den flotte anmeldelse. Det var en super god træning, og jeg håber, at de forbedringspunkter, vi arbejdede med, er noget, din søn kan tage med sig fremover. Det var en fornøjelse at træne ham.

Lasse is a super dedicated trainer

Lasse is a super dedicated trainer who takes the time it takes.
Before each training starts he has allready prepared everything on the field so that the 1 hour training is 100% dedicated to the training.

The day before each training he allso informes you on what the next training will be so that you mentally cann prepare.

After only 4 sessions we cann se that it works.

We can absolutely recommend Lasse.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä TN-Training

Tak for de fine ord. Det er altid fantastisk at træne jeres søn – både på grund af det høje niveau, hans mentalitet og den tydelige glæde ved fodbolden. Jeg glæder mig til de kommende træninger og til at bygge videre på den stærke udvikling, han allerede viser.

Min datters fodbold oplevelse

Min datter syntes det har været gode og hyggelige træninger, og har forbedret sin fodbold teknik markant.

5. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä TN-Training

Det er dejligt at høre, at hun både har hygget sig og samtidig forbedret sin teknik markant. Det har været en fornøjelse at træne hende.

Har trænet hos Lasse i over et år nu

Har trænet hos Lasse i over et år nu, og må sige jeg har løftet mit niveau meget på mine individuelle kvaliteter, kan klart anbefale TN-træning, hvis du vil noget mere med din fodbold⚽️💪

Vastaus yritykseltä TN-Training

Tak for de stærke ord. Det har været en fornøjelse at træne dig det seneste år og følge din tydelige udvikling. Jeg glæder mig til at fortsætte træningen.

TN-Training, Klar anbefaling

Min dreng har nu været i forløb hos Lasse i nogle ugers tid.

Det er dejligt at se ens dreng komme hjem med et kæmpe smil og snakke om de ting han har forbedret hver gang.

Lasse er en dygtig og yderst flink fyr.
Klar anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä TN-Training

Det er dejligt at høre, at han går fra træningerne med et smil og kan mærke sin egen udvikling. Det betyder meget. Det har været en fornøjelse at træne ham, og jeg glæder mig til at fortsætte forløbet.

Fantastisk træner med fokus på udvikling og glæde

Vi har haft fornøjelsen af at have Lasse som privattræner for vores søn Lukas, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

Lasse er utrolig dygtig til at tilpasse træningen til den enkelte spiller. Træningen er teknisk skarp med masser af gentagelser, men foregår samtidig i en tryg og motiverende atmosfære, hvor barnet får lyst til at lære og udvikle sig.

Han er god til at skabe en relation og kommunikere i øjenhøjde, hvilket gør, at spilleren føler sig set og tryg i træningen.

Alt i alt en træner, der formår at kombinere faglighed med glæde ved spillet.

Kan varmt anbefales ⚽💪

Vastaus yritykseltä TN-Training

Tusind tak for de meget flotte ord - det betyder rigtig meget at høre. Det har været en fornøjelse at træne Lukas og følge hans udvikling. Jeg glæder mig meget til at fortsætte forløbet og bygge videre på det, vi har gang i.

Kæmpe anbefaling

Jeg har modtaget privattræning af Lasse, som er en meget motiveret, dygtig og målrettet fyr. Han har hjulpet mig til at hæve mit niveau, hvorfor jeg nu begår mig på et divisionshold.

31. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä TN-Training

Det har været fantastisk at arbejde sammen med dig og være med til at løfte dig til et divisionshold – det er virkelig velfortjent. Jeg er glad for, at træningen har kunnet bidrage til dit niveau, og jeg ønsker dig alt det bedste fremover.

Min søn havde et forløb hos TN-Training…

Min søn havde et forløb hos TN-Training og var rigtig glad for det. Han udviklede sig både fysisk og teknisk og blev alt i alt en bedre fodboldspiller. Klar anbefaling!

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä TN-Training

Tak for din feedback. Det er rigtig dejligt at høre, at din søn har haft et godt forløb udviklet sig både fysisk og teknisk, hvilket jeg er helt enig i. Stor tak for anbefalingen.

Min søn fik virkelig fantastisk…

Min søn fik virkelig fantastisk fodboldtræning af Lasse. Træningen var både sjov, lærerig og motiverende, og man kunne tydeligt mærke hans store engagement. Min søn gik derfra med mere selvtillid og nye færdigheder. Kæmpe anbefaling herfra!

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä TN-Training

Tak for de flotte ord. Det betyder meget at høre, at din søn både har haft det sjovt og samtidig fået mere selvtillid og nye færdigheder med fra træningen. Det har været super at arbejde med ham. Jeg sætter stor pris på anbefalingen.

Jeg kan klart anbefale TN Fodbold…

Jeg kan klart anbefale TN Fodbold Training. Min søn på 11 år har gået der i noget tid nu, og vi har virkelig kun positive oplevelser. Han er altid glad for at tage til træning, og det betyder meget som forælder at se den glæde og motivation.

Samtidig er der sket en kæmpe udvikling i hans spil, siden han startede. Hans teknik, overblik og selvtillid på banen er blevet markant bedre, og det er tydeligt, at træningen er både seriøs og målrettet og samtidig med at det stadig er sjovt for børnene.

Alt i alt er vi super tilfredse, og jeg vil varmt anbefale TN Fodbold Training til andre.

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä TN-Training

Tusind tak for de flotte ord og anbefalingen. Det betyder meget at høre, at din søn både møder glad op til træning og samtidig har haft en tydelig udvikling i sit spil. Det er netop kombinationen af seriøsitet, målrettet træning og glæden ved fodbold, jeg stræber efter. Jeg ser frem til at fortsætte forløbet!

Klar anbefaling

Min fætter har virkelig taget sit fodboldspil til et andet niveau!

Du får en ung gut med erfaringer der er guld værd og som man ikke finder andre steder!

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä TN-Training

Tusind tak for de pæne ord. Det er virkelig fedt at høre, at han har rykket sig så meget og fået værdifuld erfaring med i sit spil. Det har været en fornøjelse at have ham i forløb, og jeg er glad for, at træningen har gjort en forskel.