Verbluffend resultaat! Twee beige stoelen waren erg vies door diverse vlekken. Zelf in de weer geweest met HG producten en andere huishoudmiddeltjes. Bleef goor.... De mannen kwamen langs en met prof... Näytä lisää
Door gebruik van een verkeerde spuitbus binnenshuis, is er vergif op mijn gehele bank terecht gekomen. Ik kon snel terecht bij TNCLEAN. Mijn bank is gereinigd, het vergif is eraf en de bank oogt weer... Näytä lisää
Goede service, binnen een week konden onze banken gereinigd worden. Alles wordt netjes uitgelegd en schoon weer terug gezet. Banken zijn top gereinigd!
We hebben onze eerste nieuwe huis gekocht en we hebben TNclean gevraagd om ons tapijt en trapbekleding te schoonmaken en impregneren. Resultaat was boven verwachting, het zag er gloednieuw uit. Als... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
TNCLEAN is de specialist in meubel- en autoreiniging, actief in heel Nederland. Wij bieden hoogwaardige reinigingsdiensten voor particulieren en bedrijven. Onze deskundige aanpak zorgt ervoor dat uw meubels, tapijten en auto-interieurs grondig en effectief worden gereinigd.
Orionweg 47g, 8938 AG, Leeuwarden, Hollanti
- 0850601135
- info@tnclean.nl
- tnclean.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Top service
Nette, vriendelijke jongens die goed werk leveren. Makkelijk en snel communiceren via app. Goeie service. Zeker aan te bevelen.
Zéér goede service van dit bedrijf
Super aardige heren die onze banken en vloerkleed professioneel hebben gereinigd. Alles ruikt weer fris en er weer als nieuw uit. Kwamen zelfs nog een keer terug omdat er een lichte kring in de bank zat en hebben dit alsnog weer gereinigd zonder kosten! Als dat geen service is! Wij bevelen dit bedrijf dan ook echt aan.
Super service geleverd door tnclean!
Super service geleverd door tnclean!
Zelfs de hardnekkige vlekken in de bank zijn verwijderd!
Top gedaan jongens, ga zo dooorrr!!!
Onze bank is super mooi schoon geworden…
Onze bank is super mooi schoon geworden
De jonge heeft heel erg zijn best gedaan
Heel goede prijs
Wij zijn heel tevreden en zullen jullie zeker aanbevelen aan anderen met een bank met vlekken
Snelle en goede service!
We hebben vrijdag contact gehad en zondag stonden de heren al voor ons klaar! Snelle service. Fijne mensen en onze bank ziet er weer als nieuw uit. Dus ook goede kwaliteit!
Top bedrijf
Prima service, betaalbaar, snelle offerte via whatsapp contact. Uitstekend bedrijf!!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.