Onkundig en onbetrouwbaar
Vorig jaar oktober de Triumph Speed Triple voor een onderhoudsbeurt naar TLM Nijmegen gebracht, daarna de motor weer thuis laten brengen door de betaalde service van TLM. Dit omdat vanwege werk in het buitenland zelf ophalen niet mogelijk was. De motor is thuis afgeleverd en in de garage geduwd. De motor is daarbij niet gestart en heeft niet gelopen. In de garage aan een druppelaar geplaatst. Er is niet meer mee gereden want het werd winter. In februari van dit jaar zijn we verhuisd van Apeldoorn naar het hoge noorden. De motoren hebben we zelf naar het nieuwe adres gereden in maart op dagen dat het goed weer ervoor was. Op zondag 22 maart was het voor de Speed Triple de beurt. Het was een mooie dag maar ik was niet in staat om mijn man naar Apeldoorn te rijden zodat hij daar de motor kon ophalen, ik was in Noord-Holland om mijn ernstig zieke moeder te verzorgen. Mijn man heeft een vriend gevraagd om hem op te halen en naar Apeldoorn te brengen. Daar aangekomen zou hij op de motor stappen en naar Noord-Holland komen om afscheid te nemen van zijn schoonmoeder die kort erna is overleden. Toen hij echter de motor startte gaf dit problemen, en stopte ermee. Er was iets met de oliedruk aan de hand. Uiteindelijk is de ANWB ingeschakeld en toen die kwam werd duidelijk dat bij de onderhoudsbeurt het oliefilters is vervangen maar “droog” is geplaatst. Deze fout had aan het licht kunnen komen als ze hadden proef gedraaid maar dat is klaarblijkelijk niet gebeurd. Motor is weer terug in de garage gezet, mijn man heeft een huurauto kunnen regelen en is midden in de nacht uiteindelijk weer thuisgekomen. In de week erna de motor laten repareren door Premium Motors in Apeldoorn ( om de hoek) na contact met TLM Nijmegen, die in eerste plaats ontkende dat er een fout was gemaakt, dat de motor bij het thuisbrengen gestart is ( wat pertinent niet waar is) en waar geen excuses of enige vorm van vergoeding werd aangeboden. Alle vertrouwen in dit bedrijf verloren. Onkundig en onbetrouwbaar, ik zou TLM Nijmegen bij niemand aanbevelen.