3,3

2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Onkundig en onbetrouwbaar

Vorig jaar oktober de Triumph Speed Triple voor een onderhoudsbeurt naar TLM Nijmegen gebracht, daarna de motor weer thuis laten brengen door de betaalde service van TLM. Dit omdat vanwege werk in het buitenland zelf ophalen niet mogelijk was. De motor is thuis afgeleverd en in de garage geduwd. De motor is daarbij niet gestart en heeft niet gelopen. In de garage aan een druppelaar geplaatst. Er is niet meer mee gereden want het werd winter. In februari van dit jaar zijn we verhuisd van Apeldoorn naar het hoge noorden. De motoren hebben we zelf naar het nieuwe adres gereden in maart op dagen dat het goed weer ervoor was. Op zondag 22 maart was het voor de Speed Triple de beurt. Het was een mooie dag maar ik was niet in staat om mijn man naar Apeldoorn te rijden zodat hij daar de motor kon ophalen, ik was in Noord-Holland om mijn ernstig zieke moeder te verzorgen. Mijn man heeft een vriend gevraagd om hem op te halen en naar Apeldoorn te brengen. Daar aangekomen zou hij op de motor stappen en naar Noord-Holland komen om afscheid te nemen van zijn schoonmoeder die kort erna is overleden. Toen hij echter de motor startte gaf dit problemen, en stopte ermee. Er was iets met de oliedruk aan de hand. Uiteindelijk is de ANWB ingeschakeld en toen die kwam werd duidelijk dat bij de onderhoudsbeurt het oliefilters is vervangen maar “droog” is geplaatst. Deze fout had aan het licht kunnen komen als ze hadden proef gedraaid maar dat is klaarblijkelijk niet gebeurd. Motor is weer terug in de garage gezet, mijn man heeft een huurauto kunnen regelen en is midden in de nacht uiteindelijk weer thuisgekomen. In de week erna de motor laten repareren door Premium Motors in Apeldoorn ( om de hoek) na contact met TLM Nijmegen, die in eerste plaats ontkende dat er een fout was gemaakt, dat de motor bij het thuisbrengen gestart is ( wat pertinent niet waar is) en waar geen excuses of enige vorm van vergoeding werd aangeboden. Alle vertrouwen in dit bedrijf verloren. Onkundig en onbetrouwbaar, ik zou TLM Nijmegen bij niemand aanbevelen.

22. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik had al jaren een slecht lopen Moto…

Ik had al jaren een slecht lopen Moto Guzzi Griso. Als sleutel hobbyist kogel door de kerk en naar TLM gereden. Hebben topwerk geleverd. Ik kom uit Amstelveen en moest er dus wel even voor rijden. Worldwide bekende zaak. Kijk maar eens op de Griso Ghetto site). TLM dank.

8. marraskuuta 2025

Deskundig en hulpvaardig

Deskundig en hulpvaardig

Dankzij TLM had ik binnen 1 dag een nieuwe brandstofslang en luchtfilter binnen. Bedankt voor de snelle meewerking!

14. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Habe bei TLM meine Moto Guzzi…

Habe bei TLM meine Moto Guzzi California Vintage über mobile.de gefunden. Sehr angenehmer Kontakt und absolut seriöse Abwicklung. Professionelle Unterstützung bei der Überführung nach D. Meine nachträglichen Fragen werden in kurzer Zeit in aller Form beantwortet.
Kann TLM vorbehaltlos nur empfehlen.

13. tammikuuta 2024

Returning customer

Returning customer. Ordered a second hand Moto Guzzi 750 Nevada luggage rack at a very competitive price on Monday 11th September. Lots of photographs showing the item. Easy to circumnavigate website. Excellent communication throughout and letting you know that they have despatched the item. Delivered by DPD who in turn are very good communicators i.e. notifying me that my parcel is being processed at customs in the Netherlands at 00:41. The parcel arrived today Thursday 14th as estimated. Well wrapped with no surprises. The item was as described.
Very pleased with this company and definitely continue to use them.
Excellent service.
Order 12230804

14. syyskuuta 2023

Moto Guzzi onderdelen TLM.nl

Ik bestel altijd mijn Moto Guzzi onderdelen bij tlm.nl
Ze hebben veel in de webshop en je kan het op onderdeelnummer vinden. Verzending snel en volgens afspraak.

Goed bedrijf, zeker een aanrader!

22. joulukuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin