Super fin hjemmeside med en masse info omkring dyrkning af urter. Har lige nu fennikel til spiring i vindueskarmen 🌱 kan også anbefale den nye Herb Garden urtepotte. Den er så flot at have stående o... Näytä lisää

Altid super lækre pakker man modtager fra Tiny Gardens. En lille forkælelsespakke smukt pakket ind og tilmed sund - Whats not to like. Jeg har handlet hos Tiny Gardens i en del år nu og selv de første... Näytä lisää

For mig der er indendørs verdensmester i at slå alt grønt liv ihjel, så er dette forbavsende let, og så velbeskrevet, at jeg trygt har fremdyrket de lækreste microgrønt. Og stolt har fortalt vidt og... Näytä lisää

Spirebakkerne er nemme at bruge, pæne at se på og leveringen er hurtig. Startede med 2 spirebakker og køber nu en 3. så vi hele tiden har spirer i rotation. En lille forbedrings-idé - jeg savner en li... Näytä lisää

1. Siementoimittaja

Webshop med mikrogrønt, økologiske frø og smarte spirebakker i dansk design

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Sund grønt.

Sund grønt.
Hurtig levering, pynt og velsmag på en gang.

11. heinäkuuta 2022

Skønt at høre, Inge!

Altid en glæde at modtage frø

Altid en glæde at modtage frø. Så hyggeligt at have en lille krydderurtehave på køkkenbordet.

3. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tiny Gardens

Kun dejligt, hvis vi kan bidrage til lidt hverdags lykke!

Superhurtig levering af vitaminrige…

Superhurtig levering af vitaminrige øko-frø til microgrønt :) Gode tilbud, ingen klager herfra.

10. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tiny Gardens

Dejligt at høre! Og er der noget du vil spørge om, så ring eller mail endelig!

Fint koncept

Fint koncept - sjovt m forskellige frø. Spændende, hvad de bliver til . . . 👍

31. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tiny Gardens

Forhåbentligt sundt og lækkert mikrogrønt ;-)

Drys med grønt

Man har det grønne lige ved hånden (på køkkenbordet) - og maden fremstår lækker og indbydende

29. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tiny Gardens

Dejligt at høre, tusind tak.

Hurtigt og personlig betjening

Hurtigt og personlig betjening. De små søde gummi haver er fantastisk lækre at arbejde med og se på, og urterne smager dejligt og varieret. Og køber man i større portioner er det billigere end at købe en bakke karse.

19. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tiny Gardens

Tusind tak, det glæder os at du er glad for både design og smag!

Meget fine små spire der pepper salat…

Meget fine små spire der pepper salat op. Det er nemt og hurtigt at bestille og det er nemt at ændre frekvens på abonnent, da frøene et øjeblik hobede sig op. Kæmpe anbefaling herfra

17. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tiny Gardens

Tusind tak for din anbefaling og dejligt, at du finder vores abonnement nemt og fleksibelt.

Lækker design

Lækker design, lækkert produkt

15. toukokuuta 2022

Tusind tak, Eva!

God service

God service, god orientering alt i alt en god butik, at købe varer hos.

4. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tiny Gardens

Tusind tak for anbefalingen!

Fin service

Fin service, godt produkt

4. toukokuuta 2022

Tusind tak!

Så fine produkter 👍

Så fine produkter 👍
Hurtigt svar da jeg mailede.
Helt sikkert et sted jeg vender tilbage til
Mvh. Annemette

3. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tiny Gardens

Dejligt at høre og kun godt at vi kunne hjælpe!

Super hurtigt og fin indpakning

Super hurtigt og fin indpakning. Jeg henter på adressen og har efterhånden købt flere sæt som gaver - udover mine egne tre i vindueskarmen. Fungerer godt og ser pænt ud. Jeg har opdaget, at jeg nemt kan genbruge de små hampemåtter (trækker blot rødderne af). Så absolut en bæredygtig løsning.

9. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tiny Gardens

Tak Inge. Altid hyggeligt når du kommer forbi!

Meget lidt for pengene

Følte
mig faktisk lidt snydt, da jeg så hvor lidt jeg havde fået for pengene

8. maaliskuuta 2022

Hej Bente,
Du er meget velkommen til at kontakte os på info@tinygardens.dk hvis du er utilfreds med dine varer, så vil vi selvfølgelig prøve at hjælpe dig. Du har jo også mulighed for at benytte dig af vores retur-ret.
Venlig hilsen Helle Haugaard, Tiny Gardens.