Tinsø Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Hurtig, fleksibel og personlig interaktion. Tak til Pia for god betjening :-).

Fantastisk firma købte en vaskekurv på hjul og da den dagen efter kom var der desværre et par lameller der var gået i stykker Jeg skrev til firmaet og fik stort set med det samme svar om at der... Näytä lisää

Bestilte om formiddagen - kunne hente pakken dagen efter. Varen ankom i perfekt stand

Hurtig service, men fik leveret to forskellige steder. Det var lidt bøvlet .

1. Tukkukauppias
  2. Kolikoilla toimivat pesukoneet
  3. Online-markkinapaikka

TINSØ ApS er en dansk virksomhed med mere end 20 års erfaring inden for professionelt vaskeriudstyr og vaskeriartikler. Vi leverer slidstærke og funktionelle løsninger til både erhverv og private – herunder kommuner, institutioner, plejehjem, hoteller, vaskerier og kvalitetsbevidste hjem. Vores sortiment omfatter blandt andet vasketøjsvogne, vaskenet, baljevogne, vasketøjssække og specialudstyr, som er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet, ergonomi og lang holdbarhed i daglig brug. Hos TINSØ går vi op i hurtig levering, personlig service og pålidelige produkter, så vores kunder altid får en løsning, der skaber værdi i hverdagen. Vi har base på Hjorslevvej 37, 5450 Otterup, og er en del af en mindre dansk koncern med et solidt fundament siden 2004.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God betjening

Hurtig, fleksibel og personlig interaktion. Tak til Pia for god betjening :-).

10. kesäkuuta 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både hurtig, fleksibel og personlig service.
Vi sætter stor pris på din feedback 😊
Du er altid meget velkommen igen!

Hurtig, fejlfri levering

Bestilte om formiddagen - kunne hente pakken dagen efter.

Varen ankom i perfekt stand

22. toukokuuta 2026

Hej Martin 😊
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐
Det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse 😊😊
Vi er utroligt glade for at høre, at din ordre nåede frem hurtigt, og at alt levede op til dine forventninger 🙌
Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart!
Pia – Tinsø 💛

Thank you very much for helping MY Good…

Thank you very much for helping MY Good MOMMY ❤️🙏 My Good MOMMY is doing better more work to do.

MY GOOD MOMMY is Not IN A Plejebolig. MY GOOD SON GAVE IT A New NAME❤️🙏
The Name:
Kirsten COGNC Café

To Good People ❤️❤️🙏
To Good Life ❤️❤️🙏

19. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Tinsø

Tusind tak for jeres fine anmeldelse.
Det glæder os at høre, at My Good Mommy har det bedre. Vi sætter stor pris på jeres tillid og de pæne ord.
Bedste hilsner
Pia - Tinsø.

Super service

En fornøjelse at handle der

15. toukokuuta 2026

Tusind tak for dine 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og din virkelig søde anmeldelse! 💛
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – det er præcis det, vi stræber efter hver dag 😊
Vi håber, vi får fornøjelsen af at handle med dig igen! 🙌

Pia

Ordren kom som aftalt telefonisk med…

Ordren kom som aftalt telefonisk med personalet. Stod lige udenfor min dør.

20. huhtikuuta 2026

Kære Lillian
Mange tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at høre, at leveringen gik som aftalt. Tak fordi du delte din oplevelse.
Bedste hilsner

Hurtig og god service

10. huhtikuuta 2026

Hej Lasse
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – og tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.
Vi håber meget at få glæde af dig igen en anden gang!
Pia - TINSØ

Perfekt service og hurtig levering

Perfekt service og hurtig levering

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Tinsø

Tusind tak for din flotte anmeldelse ❤️
Vi er meget glade for at høre, at du oplevede både perfekt service og hurtig levering.
Pia - Tinsø

Varen var rigtig godt emballeret og…

Varen var rigtig godt emballeret og leveringen var hurtig.

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Tinsø

Tusind tak for din anmeldelse ❤️
Vi er glade for at høre, at varen levede op til forventningerne, og at både emballering og levering fungerede godt.

Profesonelt

Hurtig levering

16. maaliskuuta 2026

Kære Kim
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet en hurtig levering. Det betyder meget for os, at vores kunder får en effektiv og problemfri service.
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.
Pia

Nemt og hurtigt og god kvalitet for…

Nemt og hurtigt og god kvalitet for pengene

9. maaliskuuta 2026

Kære Helene
Tusind tak for de 5 stjerner! Det gør mig virkelig glad at høre, at du havde en god oplevelse, og at kvaliteten levede op til dine forventninger.
Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp igen.
De varmeste hilsner
Pia

Gode produkter og hurtig levering.

Gode produkter og hurtig levering.

7. maaliskuuta 2026

Tusind tak, Seung Eun Kim, for din flotte 5‑stjernede anmeldelse! 🌟
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og den hurtige levering.
Du er altid velkommen hos os igen – og skulle du få brug for hjælp eller have spørgsmål, står vi klar til at hjælpe.
De bedste hilsner, Pia

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig levering og alletiders søde brev med info mm.

3. maaliskuuta 2026

Kære Gitte,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores hjemmeside og levering – og at brevet faldt i god jord.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Du er altid velkommen hos os igen! 🌸
Pia

Fin vasketøjskurv på hjul og hurtig…

Fin vasketøjskurv på hjul og hurtig levering👍

21. helmikuuta 2026

Kære Helle,
Tusind tak for din flotte 5‑stjernede anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vasketøjskurven og den hurtige levering. Du er altid hjerteligt velkommen hos os igen.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

18. helmikuuta 2026

Kære Eva,
Tusind tak for dine 5 stjerner! Det betyder meget for os, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Du er altid velkommen hos os igen.

Tak for en god handel

Et godt produkt

4. helmikuuta 2026

Kære Tilde,
Tusind tak for din flotte 5‑stjernede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både produktet og handlen. Det betyder meget for os.
De bedste hilsner,

Hurtig service

Hurtig service, men fik leveret to forskellige steder. Det var lidt bøvlet .

4. helmikuuta 2026

Hej Tine.
Tak for din fine anmeldelse – det betyder meget!
Vi er super glade for, at du fik hurtig service, og virkelig kede af, at leveringen endte to forskellige steder. Fragtfirmaet lavede desværre en fejl, og vi er allerede i gang med at få det fulgt op med dem.
Tak fordi du tog det så pænt.
Mange hilsner

Super service

Jeg skrev til firmaet og fik stort set med det samme svar om at der var lavet en ny og den ville blive sendt hurtigst muligt, der kom en papkasse med den nye kurv og det eneste jeg skulle gøre var at tage den nye kurv ud og sætte den gamle ned i kassen og dagen efter kom GLS og hentede pakken.
Det var rigtig nemt og synes at det var en rigtig god service og en god oplevelse.
Så takker mange gange og vil varmt anbefale tinsø.
Det er forøverigt en rigtig fin vaskekurv med hjul.

3. heinäkuuta 2024