Timetowatch er et rigtigt godt sted at købe og sælge ure. Ejeren er super kompetent, med nok Danmarks bedste kendskab til ure generelt. Alt i alt en fornøjelse at handle med Timetowatch.
Købte tilbage i Oktober måned 2024 et ur hos Mads. Havde god kommunikation angående uret indtil det var købt og modtaget. Herefter følte jeg mig i den grad nedprioriteret da mit ur kun kostede 19.... Näytä lisää
Mikkel og Mads er begge super kompetente, de har en bred og enorm stor viden omkring ure. Mekanikken, modellerne, og ikke mindst historierne. Jeg har fået vurderet flere ure, samt fået renover... Näytä lisää
Guldsmedgade 27, 8000, Aarhus C, Tanska
- info@timetowatch.dk
- timetowatch.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Timetowatch fremstår meget…
Timetowatch fremstår meget professionelle, de ved så meget om det de sælger og man får en fantastisk service. De har god tid til deres kundeogså til at svare på de spørgsmål man har.
Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale at handle hos dem.
Hos TimeToWatch er du garanteret en verdensklasse oplevelse
Hos TimeToWatch er du garanteret en verdensklasse kundeservice!
Ikke nok med at de har et kæmpe udvalg, så er deres viden og passion omkring urene også enorm.
Jeg vil give dem min bedste anbefaling!
Har handlet flere ure hos timetowatch
Har handlet flere ure hos timetowatch - altid udsøgt service og gode priser.
Service i top 👌
Tak til Timetowatch og Mikkel for en god oplevelse. Servicen er i top da der bliver besvaret beskeder selvom det er lørdag aften. Jeg kunne først hente uret efter arbejde kl 19. Intet problem - han ventede bare til jeg havde fri.
Tak for en god behandling og kan klart anbefale Timetowatch med deres store sortiment af ure til gode priser! Her handler jeg gerne igen 👍
Meget tilfreds med den vare jeg købte
Meget tilfreds med den vare jeg købte. Blev leveret indenfor 24 timer og var i den lovede stand og kvalitet
Fantastisk hjælp af kompetente…
Fantastisk hjælp af kompetente medarbejdere!
Helt sikkert ikke sidste gang jeg køber derfra.
Kæmpe anbefaling af Timetowatch
Kæmpe anbefaling af Timetowatch! Jeg har handlet flere gange med både Mads og Mikkel og de er begge super professionelle med en kæmpe viden omkring. Jeg handlede i deres butik i Aarhus centrum, hvor der var parkering lige ude foran døren. Jeg følte mig yderst tryg i deres flotte omgivelser. Kan kun give mine varmeste anbefalinger til dem :)
Super prof
Super prof tilgang til det hele. Ikke sidste jeg handler der.
Dennis Flycht
Super service af Mads og Mikkel!
Jeg er meget tilfreds
Jeg søgte en bestemt model, med specifikke krav til stand og tilbehør. Timetowatch fandt et fint eksemplar og hentede det hjem, fik det inspiceret og sendt hjem til mig inden for 2 dage.
Jeg er meget tilfreds
Super
Jeg har handlet mange gange med Time To Watch og kan kun anbefale dem. Gode priser, korrekte produktbeskrivelser, ærlige mennesker.
Fine ure og god service
Highly recommended!
Highly recommended!
After long research, I decided to buy my first Rolex. Mikkel gave me a perfect experience and guided me through the process. Even though I don't speak danish I got perfect service in English. I called him on Tuesday and I booked an appointment for Wednesday. He showed me my desired watch in the boutique which has a really nice atmosphere. I felt I am in safe hands and I have nothing to worry about he has the knowledge. Definitely not my last purchase from the Timetowatch.
Meget professionelt
Det har været en fornøjelse at handle ur med Mads fra Timetowatch. Han er yderst behagelig og meget velforberedt og vidende. Jeg følte mig i sikre og hænder og er sikker på, at jeg har gjort en fin investering ved at købe ur hos Mads.
Meget positiv oplevelse at købe ur…
Meget positiv oplevelse at købe ur gennem TimeToWatch! Mads Gjødesen er top professionel, nede på jorden og kender sit game som få i dette land. Jeg er imponeret!
En fornøjelse!
En, i alle henseende, fornøjelse at handle med Mads fra Timetowatch, som hele vejen igennem fremstår både ærlig og vidende.
Du kan roligt købe dit næste ur her! Det har jeg ihverfald tænkt mig at gøre!
Emil