Timetowatch er et rigtigt godt sted at købe og sælge ure. Ejeren er super kompetent, med nok Danmarks bedste kendskab til ure generelt. Alt i alt en fornøjelse at handle med Timetowatch.
Købte tilbage i Oktober måned 2024 et ur hos Mads. Havde god kommunikation angående uret indtil det var købt og modtaget. Herefter følte jeg mig i den grad nedprioriteret da mit ur kun kostede 19.... Näytä lisää
Mikkel og Mads er begge super kompetente, de har en bred og enorm stor viden omkring ure. Mekanikken, modellerne, og ikke mindst historierne. Jeg har fået vurderet flere ure, samt fået renover... Näytä lisää
Kæmpe anbefaling af Timetowatch! Jeg har handlet flere gange med både Mads og Mikkel og de er begge super professionelle med en kæmpe viden omkring. Jeg handlede i deres butik i Aarhus centrum, hvor d... Näytä lisää
Guldsmedgade 27, 8000, Aarhus C, Tanska
- info@timetowatch.dk
- timetowatch.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Præcise og imødekommende
Præcise og imødekommende. Har kun gode ting at sige om min oplevelse.
God service af Mads
God service af Mads. Uret lever op til det jeg så på billederne.
Kommer helt sikkert tilbage
Kommer helt sikkert tilbage når jeg skal have en upgrade
Rigtig god oplevelse for en førstegangs…
Rigtig god oplevelse for en førstegangs køber.
Super god og professionel service.
Jeg har købt et Tudor ur hos…
Jeg har købt et Tudor ur hos Timetowatch gennem Mads. Først var jeg skeptisk ift. om man nu kan stole på originalitet af uret, men de her drenge ved hvad de taler om og de er 100% pålidelige.
Jeg betalte Klarlund 1000kr for at undersøge uret og de vendte tilbage med et certifikat på at de havde vurderer uret til at være 100% originalt på alle parametre. Den udgift slipper jeg for ved mit næste urkøb hos Timetowatch
Ergo du kan roligt handle hos Timetowatch og derudover får du en god behandling og service.
Venlig hilsen
Martin
Professionel og tålmodig betjening
Professionel og tålmodig betjening. Super service. Betryggende vejledning. Kan varmt anbefales.
Yderst god service
Yderst god service, vil helt sikkert komme igen, og anbefale andre det samme.
God service dog var ikke pudset ved…
God service dog var ikke pudset ved afhentning
God pris og hurtig levering
Man får kyndig rådgivning, gode priser og uret svarer til det man ser på billederne. I mine tilfælde bedre.
Rolex Submariner Gold
Thank you very much for the great business, great service, competent advice and a very fair deal. Highly recommended, Best regards from Hamburg Knud
Great and fast responses
Jeg har købt tre ure af Mikkel fra…
Jeg har købt tre ure af Mikkel fra Timetowatch.
De er virkelig professionelle, ærlige og rykker hurtigt på sagerne.
God behandling og professionel…
God behandling og professionel betjening.
Beskrivelse og fotos på hjemmesiden levede til fulde op til den uret jeg købte.