Rather complex, which ends up in trouble due to very poor documentation - if any. Or it is obsolete and only valid for old versions. Example: Followed link from Time registration app about new up... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi har brugt Timelog i 10 år og har været super glad for produktet. Det har været nemt at få fat i en medarbejder når jeg har stødt på et problem - det er det ikke mere. Jeg har siden før jul haft en... Näytä lisää
-sofortige Hilfe bei Problem, da neues System für unser Unternehmen -gerade bei der erstmaligen Rechnungsstellung mit einem neuen Programm kommen fragen auf, die sofort durch Timo Vink gelöst wurden... Näytä lisää
Rapportering nærmest ubrugelig og ikke mulig selv at tilpasse. Driften er ofte ustabil og app'en kan kun benyttes af en bruger af gangen. Konklusionen er egentlig, at der er tale om et fejlvalg!
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
TimeLog is a professional service automation (PSA) software company, with it's core in financial project management. This includes time tracking, project and resource management as well as salary and invoicing support.
Yhteystiedot
Lindevangs Allé 12, 2., 2000, Frederiksberg, Tanska
- +45 70 200 645
- info@timelog.com
- timelog.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice
Har brugt Timelog igennem en årrække og er over tiden stødt på udfordringer af forskellig karakter. Timelogs support er altid flinke til at hjælpe og hvis de ikke kender svaret i første omgang bliver det undersøgt til bunds og man får svar hurtigt efter. Tak til supporten og senest Jan for den fine service!

Vastaus yritykseltä TimeLog
It a very easy to use app that ensures…
It a very easy to use app that ensures effective management of staff time

Vastaus yritykseltä TimeLog
Good for project development and our consultancy firm
We have used timelog for several years. Tried a few competitors before but timelog is the best for us with regards to project development, budgeting and allocating resources. It has all the functions we need, good support and pricing is OK also.

UX'en halter gevaldigt
Jeg arbejder dagligt på mange forskellige og nye opgaver, hvilket betyder jeg timeregistrerer og opretter mange nye projekter i løbet af ugen. Det er klart det nemmeste at bruge desktop appen til at registrere tid, men det er så også det eneste den kan bruges til da jeg skal tilbage i kontrolpanelet på webappen for at oprette en ny opgave til et eksisterende projekt. At oprette en ny opgave i webappen virker selv som udvikler ret ulogisk for mig.
En anden ting er, hvis appen ikke virker offline, hvorfor stopper den så ikke med at tidsregistrere når jeg tager hjem fra arbejde og min computer går offline? Har oplevet et par gange, at jeg har glemt at stoppe tidsregistreringen og åbner computeren op til at den har tidsregistreret natten over, så jeg derefter skal til at sjusse mig frem til hvad jeg har brugt af tid.

Hold styr på tidsregistreringer
Vi har brugt Timelog hos IIH Nordic i flere år og systemet fungerer godt til at holde styr på tidsregistreringer, økonomi & projekter.
Der kommer løbende nye features til og timelog teamet er også meget lydhør overfor brugernes ønsker og behov ift. fremtidige releases.
Supporten er altid meget hjælpsomme og besvarer hurtigt på henvendelser.

Nu har jeg brugt det i 3 måneder
Nu har jeg brugt det i 3 måneder, jeg syndes det er et super enkelt værktøj, det gør det let at holde styr på hvor længe man bruger på den enkelte opgave.
Jeg kan klart anbefale dette produkt

Vastaus yritykseltä TimeLog
Timelog er et fantastisk system til tidsregistrering
Timelog er et virkelig godt, enkelt og overskueligt system til at holde styr på tid, projekter og økonomi. Applikationen er intuitiv, og der er fin balance mellem stor fleksibilitet og høj brugervenlighed.
Jeg har den opfattelse, at Timelog hele tiden vil forbedre produktet, og de lytter til os kunder. Jeg har arbejdet med Timelog i ca. 4 år og har kun mødt imødekommende og hjælpsomme personer i Timelog. Jeg har kun positivt at sige omkring Timelog.

Over 10 years
We've been using TimeLog for over 10 years now and have always been very satisfied. Especially how easy it is to administrate the different projects with fixed or hourly based rates, and our employees like how easy it is to register time with the tracker or the phone apps.

TimeLog is working great
TimeLog is working great. There is a lot of really good features, such as project templates, timelocking, project management also there is a really good overview over spend time vs. estimated time and easy invoicing, based on contract management. Furthermore, we use the module for registrating travel and other expenses, holiday and other absences, which makes it all a lot easier for our bookkeeping department, when making payroll.
We are also happy with the Danish support team, who help us as soon as we ask

Very easy to use
Very easy to use, nice reports which makes it easy to get an overview of how the business are going.

Vastaus yritykseltä TimeLog
Fed niché til styring af tid, projekter og økonomi.
TimeLog er fået bygget et rigtig fedt produkt, der løser mange udfordringer ift. tids-, projekt-, og økonomioverblik, og jeg kan bestemt anbefale løsningen. En fed niché i industrien, som mange kan få glæde af.

Ikke så dårligt endda.
Jeg har tidligere givet en knap så god anmeldelse.
Men efter at have skiftet arbejde og prøvet Navision ( som jeg havde store forhåbninger til), må jeg konstatere, at Timelog bestemt har sine fordele. Og jeg laver en opjustering af stjerner.

Vastaus yritykseltä TimeLog
Mangler hjælpeværktøjer til at gøre dagligdagen nemmere
Update 20-08-2020
Jeg har nu haft en konstruktiv dialog med Timelog, og det at de nu er proaktive og ønsker bedre UX gør, at jeg løfter vurderingen fra 1 til 3 stjerner. Hvis de får implementeret nogle af de lavthængende frugter og kommer af med nogle af de irritationsmomenter jeg oplever, så vil jeg igen revurdere bedømmelsen.
Det lyder spændende at de vil oprette et community, hvor man kan komme med ønsker til produktet.
De er på rette sti nu...
..................
Det er alligevel imponerende, at man kan lave så elendig en desktop-klient, som Timelog har formået at lave (og så i Silverlight!?). Vi bruger rigtig meget at skifte mellem projekter, så det er et must for os, at vi har det lige ved hånden - og klienten, som egentlig burde være ideel til dette, er tung, hænger tit, hopper rundt i datoer fordi der er en token der er udløbet og alverdens andre ting der fejler.
Så tænker man - jeg bruger da bare deres iPhone app... Men... De har alligevel formået at lave denne app endnu mere elendig end deres desktop udgave. Dårligt design. Meget lidt intuitiv. Manglende features. Gennemført dårlig app...
Produktet er sikkert godt for dem der skal samle op og holde styr på tidsforbrug, men virkelig skidt for dem der skal registrere tiden.
Opdatering 19/12-2019
Vi er nu oppe på nyeste version - og det er på ingen måde blevet bedre for os der rent faktisk skal registrere tiden.
Jeres tracker kan ikke finde ud af om den vil vise forbrugt tid i timer/minutter eller procentvise timer - hvad er det for noget rod? Og hvorfor virker den ikke offline?
Man skulle ikke tro det, men jeres gamle silverlight-tracker er 100 gange bedre.
Datovælgeren inde på ens ugeseddel er håbløs, hvis man ønsker at få vist andet end indeværende uge.
Hvorfor kan man ikke hurtigt navigere i måneder og år? Man skal sidde og trykke frem og tilbage på de små pile. Alle andre datovælgere har mulighed for at trykke på året - og så kan man vælge måned.
Derudover mangler der en dags dato knap, så man hurtigt kan komme tilbage til indeværende uge.
Og sådan bliver det ved...

Vastaus yritykseltä TimeLog
TimeLog has easy setup/usage and was…
TimeLog has easy setup/usage and was quick to get up and running.
The project management features like WBS numbering on tasks / the ability to create task hierarchies is very intuitive and works like a charm.
The ability to extract data from the API is great and a key feature for me.

Vastaus yritykseltä TimeLog
Jeg har arbejdet i flere systemer gennem tiderne og vil helt klart anbefale TimeLog som min favorit.
TimeLog er let at bruge og giver et super godt overblik over både økonomi og ressourcer. De mange rapporter med mange valgmuligheder gør det nemt at rapportere hurtigt til ledelsen.
Vi følger udviklingen i ressourcer på tæt hold og ressourceplanen giver et perfekt overblik over, hvor der er ledige ressourcer, og hvornår medarbejderne er overbooket. Også for medarbejderen er det nemt at se, hvad der ligger af opgaver.
Fakturering går smertefrit, hvis man holder systemet opdateret løbende og det tager mig under 1/4 i tid ift. de af mine kollegaer, som sidder i andre systemer.
Jeg vil også fremhæve supporten – altid søde, tålmodige og hjælpsomme mennesker, som forstår at opbygge en fantastisk kunderelation!

Super effektivt værktøj
Super effektivt værktøj! Og rigtig god support

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.