Wij hadden een bank gekocht, die door kleurverschil van de stof later zou worden geleverd. Wij hadden zelf geen bank meer omdat we dachten dat hij geleverd zou worden. Contact met leiding Timco Op... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Altijd leuk om goedkoop te shoppen bij Timco. Nu ook blij met de extra bovenverdieping in de winkel in Oploo. Gevarieerd aanbod van kleding en schoenen, levensmiddelen, verzorgingsprudukten tot aa... Näytä lisää
De laatste tijd vind ik het assortiment minder, te veel boodschappen en drank. Ik mis zaken bv uit bouwmarkten en zo.
Super goede service en aardig personeel. En de bezorgers waren helemaal top en zetten hem meteen perfect in elkaar.
Yrityksen kirjoittama
Timco Voordeelmarkt is dé winkel voor iedereen die houdt van kwaliteit en voordeel. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van partijen, zoals schadepartijen, overstocks en faillissementsvoorraden, van kleine restpartijen tot grote magazijnen. Dankzij deze manier van inkopen verandert ons aanbod voortdurend en kun je bij elk bezoek weer iets nieuws ontdekken. Altijd met de hoogste kortingen!
Bekijk hier onze actuele partijenOns assortiment is enorm divers: van merkkleding, schoenen en woonaccessoires tot meubels van topkwaliteit. In onze meubeloutlet vind je niet alleen een vaste collectie banken, boxsprings en eetkamerstoelen, maar ook unieke meubels uit overstocks, zoals stijlvolle banken, dressoirs en kasten. Zo combineren we vaste favorieten met wisselende partijaanbiedingen voor iedere woonstijl.
Daarnaast profiteer je bij ons van de populaire actie op eettafels: betaal slechts €1 per centimeter: een tafel van 240 cm kost dus maar 240,-!
Let op: onze partijen zijn vaak alleen in de winkels verkrijgbaar. Omdat het om snel wisselende partijen gaat, vind je niet alles terug in onze webshop. Online bieden we vooral onze vaste meubelcollectie en boxsprings aan. Wil je dus geen voordeel missen? Kom dan zeker eens langs in één van onze filialen in Oploo of Waalre.
Bij Timco Voordeelmarkt vind je altijd kwaliteit voor minder. Bezoek onze winkels in Oploo en Waalre, of shop eenvoudig online met de hoogste kortingen!
Ontdek hier ons online aanbodLoonseweg 21-A, 5841 CP, Oploo, Noord-Brabant, Hollanti

Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 49 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Superfijne service afdeling. Na een foute bestelling meteen alles omgeruild.
Fijne winkel. Ga er nogmaals naartoe
Dat het meeste tweede keuze.
Het is een soort hergebruik.
Super goede service en aardig personeel.
En de bezorgers waren helemaal top en zetten hem meteen perfect in elkaar.

Vastaus yritykseltä Timco Voordeelmarkt - Oploo
Super geholpen in winkel, vriendelijk en behulpzaam. Jammer alleen dat de levertijd achteraf ruim 8 weken langer is, ondanks voorradig.

Vastaus yritykseltä Timco Voordeelmarkt - Oploo
Ruime sortering tegen een goede prijs. Vriendelijk personeel

Vastaus yritykseltä Timco Voordeelmarkt - Oploo
Goed geholpen in de winkel en op tijd geleverd.

Vastaus yritykseltä Timco Voordeelmarkt - Oploo
Omdat het altijd een verrassing is wat ze hebben. En hoge kortingen.
Vriendelijke medewerkers.

Vastaus yritykseltä Timco Voordeelmarkt - Oploo
Hoe kan ik nu mijn ervaring delen als ik nog niets ontvangen heb!

Vastaus yritykseltä Timco Voordeelmarkt - Oploo
Prachtige winkel.met super goede deals een aanrader !

Vriendelijk,behulpzaam personeel.
Bezorgdienst echter slecht

Vastaus yritykseltä Timco Voordeelmarkt - Oploo
Leuke, lekkere producten gevonden.
Verbeterpunt: Jammer dat dezelfde producten op meerdere, verschillende plaatsen in het schap staan.

Vastaus yritykseltä Timco Voordeelmarkt - Oploo
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.