Tiles r us tog emot pengarna men skickade inte de varor jag beställt. Tiles r us skickar inte illbaka mina pengarna och svarar inte när jag försöker nå dem. Företaget är nu polisanmält. Handla inte h... Näytä lisää
Snabb service Gillar företag på nätet som tillhandahåller prover/provbitar till rimlig kostnad innan man ska beställa! Det gör att du inte behöver ha en klump i magen huruvida färgen eller utseendet... Näytä lisää
Jag mejlade företaget då jag inte fått min beställda och betalda provbit på över 3veckor.Bad om en förklaring, vilket jag fick nästa dag; provbiten hade förmodligen kommit bort i posthanteringen; Den... Näytä lisää
Lite trassel med leveransen av provbiten då de skickade en spårningslänk som inte fungerade. Men biten dök upp. Detta vägs dock helt upp av extremt snabb leverans av de faktiska kaklet efter lagd orde... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
KÖP KAKEL HOS EN RIKTIG KAKELSPECIALISTEN Tiles R Us kan alltid erbjuda unika kakel fynd – vi gör det både prisvärt och enkelt för er!Tiles R Us är Sverige bästa kakel butik på nätet – en välsorterad webshop för kakel, mosaik & klinker. Som kund hos oss handlar du säkert, enkelt och alltid fraktfritt. Hos oss hittar ni ett brett utbud för alla kakelmiljöer som badrum & kök men även frostfria klinker plattor för utomhusmiljö som uterum eller terrass.
Galoppgatan 1, 21377, Malmö, Ruotsi
- 08-22 80 90
- info@tilesrus.se
- tilesrus.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snabb service!
Bra priser.snabba leveranser.
Utmärkt
Snabba med att skicka provbitar. Lyhörda och mycket bra att ha att göra med. Bra priser, enormt utbud! Klinkersen levererades före utsatt tid och alla plattor var hela. Helt nöjd med allt!
Paketet va fint när det levererades…
Paketet va fint när det levererades dock när vi öppnade alla va där 10 av 36 plattor som va sönder/ kantstötta :/
Skötte reklamationen riktigt dåligt !
Snygga plattor men kaos med kundservice man kunde inte ringa och prata !
Bra vara och snabb leverans!
Trevlig personal o snabb service.
Väldigt bra material men tog aldrig…
Väldigt bra material men tog aldrig ansvar för skadade kakel och klinker som var sönder i frakt och ersatte aldrig vilket är under all kritik. Sånt är inte all bra… väldigt tråkigt 😢
Bra och snabbt leverans
Snabb leverans och underbar framsida!
Snabb leverans! Först kollade jag baksidan på mosaiken å tänkte att det var fel men såg sedan framsidan och såg hur fantastisk den är!!!
Snabb leverans och bra pris
Snabb leverans och bra pris. Stort utbud. Nackdelen är hemleverans att det bara sker på förmiddagen via Schenker där jag bor. Svårt att få mäta hop när det jobbas dagtid. Samt att Schenkers öppettider för att hämta varor inte är så generösa.
Kom flera kakel som gick sönder och…
Kom flera kakel som gick sönder och måste beställa en gong till
Very quick delivery and products were…
Very quick delivery and products were as described
Bra produkter som överensstämmer med…
Bra produkter som överensstämmer med det jag såg på webbsidan. Snabb och bra leverans. Bra betalningssystem.
Mycket dålig kundservice
Mycket dålig kundservice. Två av fem paket med klinker innehöll trasiga plattor. Tiles ersätter bara ekonomisk, de skickar inte nya plattor. Enligt deras kommentar finns det då risk att även de inte kommer fram hela. Märkligt, det är väl säljarens ansvar att paketera med bra emballage för att undvika skador på varan.
Jag fick en felleverans men det rättade…
Jag fick en felleverans men det rättade de till snabbt och bra.
Inte ens fått min beställning fast det…
Inte ens fått min beställning fast det stod att det skickades för nästan 2 veckor sen. Spårning länken går ej att trycka på heller