Tigrepadel Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Elite pro aangeschaft en direct een fijn speel gevoel. Tevens werd een probleem binnen de 24 uur naar tevredenheid opgelost. Zeker prijs/kwaliteit een aanrader.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering alleen jammer dat er niet een soort gebruiksaanwijzing bij zit of een QR code naar een filmpje. Heb 2 van die grips verpest hierdoor. Na het schrijven van mijn review reactie ge... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 2/5 tähteä

Na racket (€ 129,=ipv €200) 4 keer gebruikt te hebben een lakbeschadiging. Geen idee hoe, maar veel te snel voor een racket van nog geen vier weken uit. Wilde een nieuw racket, zelfs bereid om € 71,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vervanging van de vorige die helaas sneuvelde op een forehand van mijn spelpartner waar ik een forehand via de ruit wilde slaan. Fijn racket, goede prijs, razendsnel geleverd!

1. Urheilumuistoesineiden myymälä

Yrityksen kirjoittama

De TigrePadel-community is een plek voor iedereen. Hier worden tegenslagen erkend en successen gevierd. Of je nu een beginner of een pro bent, iedereen is welkom. Want het maakt niet uit hoe je reis er tot nu toe uitzag of welke doelen je hebt.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

53 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prachtproduct.

De bestelling verliep vlot, en de padelracket is heerlijk om mee te spelen. Ik speelde meteen een stuk beter, dus dat zegt wel iets. Ligt fijn in de hand, licht en ziet er nog mooi uit ook. Prachtproduct.m Kost wat, maar dan heb je ook wat.

18. syyskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Goed racket

Goed racket, krachtige slag.

25. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tigrepadel

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je TigrePadel racket en dat je de krachtige slag waardeert. Bij TigrePadel doen we ons uiterste best om padelrackets te ontwikkelen die zowel kracht als precisie bieden. Mocht je vragen hebben of meer willen weten over onze andere producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Veel plezier op de padelbaan,

Erg fijn racket

Ik speel nu ruim een half jaar met dit racket en het bevalt erg goed! Wat mij opvalt is de wendbaarheid van het racket zonder de controle te verliezen.

Ik ben tevreden!

7. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tigrepadel

Bedankt voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met ons TigrePadel racket! We zijn blij om te horen dat je al ruim een half jaar met plezier speelt en dat het racket je goed bevalt. Het is geweldig dat je de wendbaarheid van het racket waardeert zonder dat dit ten koste gaat van de controle. Bij TigrePadel streven we ernaar om padelrackets te ontwikkelen die zowel wendbaar als controleerbaar zijn, zodat spelers hun beste spel kunnen spelen. Als je vragen hebt of meer informatie wilt over onze producten, staan we altijd voor je klaar.

Veel plezier op de baan,

Geen ander racket meer

Ik speel nu 2 weken met dit racket en wil geen andere meer. Een racket dat lekker in de hand ligt en een perfecte balans van gewicht dat verdeeld is over het racket.

22. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tigrepadel

Hartelijk dank voor je fantastische review! Het is geweldig om te horen dat je na slechts twee weken spelen al zo enthousiast bent over ons TigrePadel racket. We zijn blij dat het racket comfortabel in de hand ligt en dat je de gewichtsverdeling als perfect ervaart. Bij TigrePadel richten we ons op het creëren van padelrackets met de ideale balans en ergonomie om je spel te verbeteren. Mocht je vragen hebben of meer willen weten over onze andere producten, neem dan gerust contact met ons op.

Veel succes en plezier op de baan,

Top racket!

Ik speel nu met een Nox tempo 2023 wat een control racket is in druppel vorm. Ik was opzoek naar meer power zonder controlete verliezen. Het racket van tigrepadel blijkt voor mij perfect te zijn. Het racket heeft veel controle en ook nog behoorlijk veel power. Ik hoefde ook niet aan het racket te wennen, het is net of ik er al jaren mee speel.

Wat mij betreft is het racket van tigrepadel een top product!

15. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tigrepadel

We zijn verheugd om te horen dat je onze rackets met de NOX Tempo 2023 hebt vergeleken en dat je tevreden bent met de combinatie van power en controle die ons racket biedt. Het is geweldig dat je je meteen comfortabel voelde en geen aanpassingsperiode nodig had. Bij TigrePadel streven we ernaar om padelrackets te maken die aan de hoogste eisen van spelers voldoen, en jouw positieve feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Veel plezier op de baan,

Prima racket voor gevorderde

Prima racket wat een goede power en controle heeft.
Zelf wissel ik regelmatig af tussen Head en NOX van om en nabij de 200 euro, maar deze past goed binnen deze range.

Groot voordeel is het zwaartepunt waardoor je snelle en korte slagen kan maken. Vooral als de bal strak langs het glas gaat of laag bij de grond.

22. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tigrepadel

We zijn blij om te horen dat je de power en controle waardeert. Het is fantastisch dat ons racket goed binnen jouw range past, vooral in vergelijking met merken als Head en NOX. We hebben speciaal aandacht besteed aan het zwaartepunt om snelle en korte slagen te optimaliseren, wat cruciaal is bij strakke slagen langs het glas of laag bij de grond. Als je ooit vragen hebt of meer wilt weten over onze padelrackets en gear, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel speelplezier op de baan!

Bedankt,
TigrePadel

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin